Awesomeness TV Mart Ayı Kazançları, Nisan ayı ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
dostlar şimdi baktımda kapatılan kanalın parası olan 111 doları yollamışlar hala açık duran kanalların paraları yatmamış.meblalar totalde 2k civarı bu ay.yarına kadar öderler inşallah günahlarını almak istemiyorum.ufak paralar yatmış büyükler duruyor hala.

Ödeme alanlar hangi ayın kazançlarını aldılar ? Normal Mart ayı kazançları mı ?

10'a yakın kanaldan ödeme bekliyorum şuan ödeme aldığım sayı 0.

Haydi bize de başlar inş ödemeye

sanırsam ödemesi hala gelmeyen arkadaşlar sonraki partilerde alacak ödemeyi yada uzun bir süre ödemeyi bekleyecek gibi duruyoruz

ikinci ödeme yapılacak mı yada ödemeler devam ediyor mu ? bilgi alabilen varsa paylaşsın lütfen ticket açtım cevap vermiyor adamlar.

Ben 2 ödeme aldım soran arkadaşlar var diye söylüyorum, biri şubatta 3 ihtardan kapanan kanalın şubat kazancı,digeri mart ayı telifsiz temiz kanalın kazancı

mart kazancını aldm 3 kanaldan bekliyordum sırasıyla kesinti olmadan 1500-500-120 civarı olacaktı.111 dolar geldi diğerleri henüz yatmadı.yatar mı yatmaz mı bilmiyorum ama çıkma taleplerini yolladım.

An itibariyle aweden 4 hane almış bulunuyorum :D

benimde 2 kanal yattı 390$ 2 kanal daha var bakalım onlar yatıcakmı

3 farklı tarayıcıda da tüm bilgilerimi eksiksiz dolduruyorum fakat yinede sıfırlanıyor. :( Bu konuda bilgisi olan bir arkadaşımız var mı acaba?

Valla Aekadaşlar ben 5 Hane bekliyorum toplam ödeme, Dediğim gibi kanalların %25'inin ödemesi yapıldı. Toplam beklediğim paranın da %20 ödemesi yapıldı.
Daha önce 2 partide para aldığım çok oldu. Yani aynı aya ait ödemeleri 1 hafta arayla almıştım.
Bu ay olur olmaz bilmiyorum, fakat gözlemlediğime göre Şubat ayının kazancını alamayan bir çok arkadaş bu gece ödemelerini almışlar.
İçinizi ferah tutun. Her ne kadar Çok stabil çalışmasa da sistemleri, er yada geç ödeme yapıyorlar.
Umarım herkes kazandığı paraları iyi günlerde kullanır, ihtiyacı olanlarda ihtiyaçlarını giderebilirler.
Kandil Gecesi şükür etmek bizler için en faydalı ve en uygun davranış olacaktır.

Benim anladığım er ya da geç ödüyorlar paraları bize düşen kanal yatırımlarına devam etmek olacaktır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri