Awesomeness TV Mart Ayı Kazançları, Nisan ayı ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
2,05 . bence idare eder çevirdim gitti ben.zaten mecburuz.az kazançlı kanalın ödeme geldi yüksekler duruyor.

Anladım kardeşim.

Arkadaşlar bu arada kanallara aynı paypalı tanımlayanların, dizi çalışanların ödemeleri sorunsuz geldi eksiksiz geldi mi ?

Ayrıca kanal satın alıp paypalını değiştirip ödeme alanlar oldu mu ?

Biri cevaplarsa sevinirim...

Parası yatmayan arkadaşlar hemen üzülüp umutsuzluğa kapılmasın, muhtemelen diğer yarısını bu gece öderler. umarım herkes ödemesini alır

En yüksek ödeme beklediğim kanal haricinde diğerlerine ödemeleri yapmışlar.

kanalım 1,5 ay önce filan kapatıldı.şubat ayının ödemesi 800 tl civarında nisanda olmıştım.Bugünde mart ayının ödemesini yapmışlar.Yani kapanan kanalımın 2 ödemesini de düzenli ayın ilk 5 günü içinde yaptılar.Paso awe paso spam devam:)Bugünde gelmiş mart ayı ödemem.

İki kanalım var.. birisi ödeme almış.. ama hangisi nereden anlayacağım :(

İki kanalım var.. birisi ödeme almış.. ama hangisi nereden anlayacağım :(

Benim de 2 kanlıma yapılmış 1 kanalıma yapmamış. Onda 1 telif vardı. Acaba 1 telifi olan kanaldan ödeme alan arkadaş var mı acaba? Zira Nisan ayında patlamıştı kanal. Hem de dizi falan değil haber kanalı..

Arkadaşlar aynı paypala sahip kanallarınız sorunsuz, eksiksiz ödeme aldı mı ? Ayrıca dizi,film,çizgi film kanallarından ödemeleri eksiksiz sorunsuz alan kimler ?

Satın aldığınız boş kanala paypal değiştirip yani ödeme alan var mı ?

Tasag'ni yiyim awesomenin gec
Mec iyi kotu oduyor. He tum kanallarimin parasi gelmedi 5 te ikisini odedi ama zoomin 15 kanalin tekini odemedi subat kazanci mart verileri dusmedi awesomeness kolay alimi her icerigi kabulu iviri İviri yok eninde sonunda oduyo yeter da zoomin ile calistikta ne oldu

Benim iki kanal da aynı paypala bağlıydı. İkisinde de birer telif vardı.. Birini ödemişler.. Ama hangisi anlayamadım :( Nereden anlayacağız bunu :(

Evet benim 4 kanlım da Awes..de. Hepsi de aynı paypal da. Sorun yok. Sadece 1 telifi olanı ödemediler. anlamadım. kapanan kanalımın ücretini ödemişlerdi. Zannederim ödeyecekler...

3 haneli ve açık olan kanallar ödenmiş. 4 haneli ve kapanan kanallardan hala bir ses yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri