10 kanaldan hicbirine odeme yapmamiw tehlifli ve ya tehlifsiz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet benim 4 kanlım da Awes..de. Hepsi de aynı paypal da. Sorun yok. Sadece 1 telifi olanı ödemediler. anlamadım. kapanan kanalımın ücretini ödemişlerdi. Zannederim ödeyecekler...
3 haneli ve açık olan kanallar ödenmiş. 4 haneli ve kapanan kanallardan hala bir ses yok.
ARkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu? İki kanalımın birisini ödemişler. Ama hangisi ödendi anlayamıyorum.. YArdımcı olurmusunuz... Nereden anlayacağım hangisinin ödendiğini...
Paypalda odeme detayinda hangi kanal oldugu yazmıyorsa gelen ödemeyle kanal analizindeki ödemeleri karşılaştırarak ankayabilirsin. Tabi yt analizdeki kazançtan yuzde 30 düşüp hesaplamalisin.
Milletin kapanan kanalına ödeme yapıyor awe bizim temiz kanala ödeme yapmıyor miktarda öyle 4 rakamlı değil 2 aydır bitirdin bizi awe![]()
ALLAHINA KURBANNNNNNNNNNNNNNNN
Awesomeness, LLC, PayPal aracılığıyla size $4.406,59 USD gönderdi.
tek kanal arkadaslar para. geçen ay ödememıslerdı 2 ay toplu gelmiş![]()
ne videolarıydı hocam kaç video vardı yav
dizi,film falan mı ?
simdi kanal iceriğini söleyemem burda tabiki![]()
Hayırlı olsun walla helal kardeş ben almş gibi sevindim![]()
yeni kanallar mıydı ? Hocam yok genel olarak soruyorum sadece dizi, film , spor ne bilim tv programı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.