ah bir ödese...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanal Nisan ayında atıldıktan sonra içeride net 10K dolarım kaldı. Tickete ödeme limitini geçtiniz mi diye cevap vermişlerdi. Bende kazançların resmini yolladım. 1 hafta oldu ses seda yok. Beklemekten başka çare de yok. Dün de kanal kapandı teliften. Atılınca adsenseye bağlamıştım. 10 günde iyi para bıraktı. Adsense de meçhul şimdi kesinleşip kesinleşmeyeceği. Dur bakalım nolcak? Bir darbede adsense vurmasa bari!
Babam partner şirketi kursa onun networkuna dahi girmem artık. En güzeli adsense vermeye niyeti olmadıgında mis gibi banlıyo ümidi kesiyoruz. Bunların ne sağı belli ne solu.
Ufak bir sorun kalıyor tabi ünlem![]()
Durduğun kabahat o zaman hocam,adsense varken partnerle niye uğraşayım ünlemde sıkıntı yaşamıyorsam![]()
Disabled olan kanallara ödeme alan oldu mu hiç ? Yani spamdan kapanan kanallara?
2 kanalım var 1600$ ve 1800$ 2'si de yandex'ten DİSABLED oldu.
Disbled olup kanalı kapanıp awe den daha önce ödeme alan var mı ?
Gecikmelide olsa 3 defa aldım. Spamdan,teliften, yanlışlıkla sililenen kanalların ödemesini yaptı. Tekrar yapar mı bilmem.
Bu gece 2.parti yapılabilir. İnş herkes ödemesini alır.Bugunlerde 2.part ödeme alırmıyız acaba ?
Usta ağzından bal damlıyor resmen, tam da ümidi kesmiştim. Insallah herkes parasini sorunsuzca alirBu gece 2.parti yapılabilir. İnş herkes ödemesini alır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.