Awesomeness TV Mart Ayı Kazançları, Nisan ayı ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
ulan awe ödeyeceğin 500 dolar ona da hava su gibi ihtiyacım var öde lan gözünü seveyim öde

Beyler söz konusu Awe olunca hiç kimse emin olamıyo farkındayım ama şimdi ödeme alamayacak durumda olsam sana ödeme yapmıyoruz derler miydi yoksa yine böyle ödeme günü görüşürüz mü diyolar? Kanalın Gmail'i kapalı olduğu için son durumunu bilmiyorum ama kanal ayakta videolarda telif yememiş duruyolar öyle

İnanmak istiyorum artık bunlara bilmiyorum ki 11 kanaldan daha tak kuruş ödeme alamadım inşallah yalan dğildir:(

Kanal Nisan ayında atıldıktan sonra içeride net 10K dolarım kaldı. Tickete ödeme limitini geçtiniz mi diye cevap vermişlerdi. Bende kazançların resmini yolladım. 1 hafta oldu ses seda yok. Beklemekten başka çare de yok. Dün de kanal kapandı teliften. Atılınca adsenseye bağlamıştım. 10 günde iyi para bıraktı. Adsense de meçhul şimdi kesinleşip kesinleşmeyeceği. Dur bakalım nolcak? Bir darbede adsense vurmasa bari!

Kanal Nisan ayında atıldıktan sonra içeride net 10K dolarım kaldı. Tickete ödeme limitini geçtiniz mi diye cevap vermişlerdi. Bende kazançların resmini yolladım. 1 hafta oldu ses seda yok. Beklemekten başka çare de yok. Dün de kanal kapandı teliften. Atılınca adsenseye bağlamıştım. 10 günde iyi para bıraktı. Adsense de meçhul şimdi kesinleşip kesinleşmeyeceği. Dur bakalım nolcak? Bir darbede adsense vurmasa bari!

ödeme zamanı gelince sürekli form yollayın.Ayrıca awenin sitesindeki kontrol paneline paypal adresini kesin gir.

Benim 2 telifli
dizi/film kanalı
içindeki bütün videoları sildiğim halde
partnerden atıldıktan 3 ay sonra ödeme geldi

Ben artık bu partnerden ümidi kestim:cool: Dün mart ayının kazancının ekran görüntüsünü adamlara yolladım partnerden attılar :D

kardesler biri bana sunu cevirsin tirnak icinde olani lütfen
benim ingilizcemle bunlarin eng tutusmuyo sanirsam
ticketlerimi kapatiyorlar

''Asağıda belirttigim kanallarimin aralik-ocak-subat-mart kazanclarini neden göndermiyorsunuz kanallarimda telif yok birsey yok illa yasal yollaramı basvuralim''

Arkadaşlar etmediğim küfür kalmadı adamlara mesajlarda, kaç kere kazanç resimlerini yolladım ama adamlar çıkarmıyorlar ya paradan geçtim çıkar bari telifli kanalım birde.

Babam partner şirketi kursa onun networkuna dahi girmem artık. En güzeli adsense vermeye niyeti olmadıgında mis gibi banlıyo ümidi kesiyoruz. Bunların ne sağı belli ne solu.

Durduğun kabahat o zaman hocam,adsense varken partnerle niye uğraşayım ünlemde sıkıntı yaşamıyorsam:D

Durduğun kabahat o zaman hocam,adsense varken partnerle niye uğraşayım ünlemde sıkıntı yaşamıyorsam:D

Yok bitti Allah'a şükür bi tane Life kaldı bakalım o nezaman yamuk yapacak ama onuda bıraktım yükleme yapmıyorum o kanalada 12-13 adsensede bağlı kanal var yetiyor şükür. Bi 9 tanede boşta yüklü güzel izlenme var onlara bakacam artık bi adsense daha açacam bu gidişle.

Disabled olan kanallara ödeme alan oldu mu hiç ? Yani spamdan kapanan kanallara?

2 kanalım var 1600$ ve 1800$ 2'si de yandex'ten DİSABLED oldu.

Disbled olup kanalı kapanıp awe den daha önce ödeme alan var mı ?

Disabled olan kanallara ödeme alan oldu mu hiç ? Yani spamdan kapanan kanallara?

2 kanalım var 1600$ ve 1800$ 2'si de yandex'ten DİSABLED oldu.

Disbled olup kanalı kapanıp awe den daha önce ödeme alan var mı ?

Gecikmelide olsa 3 defa aldım. Spamdan,teliften, yanlışlıkla sililenen kanalların ödemesini yaptı. Tekrar yapar mı bilmem.

Gecikmelide olsa 3 defa aldım. Spamdan,teliften, yanlışlıkla sililenen kanalların ödemesini yaptı. Tekrar yapar mı bilmem.

Vallaha umutlarımı çok beslemicem bu konuda ama küçük de olsa bir ödeme ihtimali olduğunu anlamış oldum sayende çok teşekkürler hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri