Awesomeness TV Mart Ayı Kazançları, Nisan ayı ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
Farklı isimlerin aynı paypal kullanması dikkat çektiği için yazılmıştır bu..
yok hocam daha ilk isimdi başka hiç bir isim yok bu mesajdan sonra yeni isimle başvurdum onuda aldılar meaj falanda gelmedi neyse halen varsayımlarda bulunuyorsunuz ve hep ters köşe bu yüzden akışına bırakılım diyorum ya olurda (inşallah)öderlerse ne ala yok olmadı ne üzülelim nede şikayet edelim

aweden
şubat + mart alamadım
nisanda ise kanalım kapatıldı (telif değil)
ödeme gelirmi gelmezmi bilemiyorum
yolladığım ticketler yanıtsız beklemekten başka yapacak bişey yok

kasım-aralık-ocak ödemelerini aldım şubatı alamadım. İnş şubat-mart ı sorunsuzca alırız. Büyük ihtimalle ödemeler mayısın ilk veya 2.haftası yapılacak. Umarım sorunsuzca alırız.

Aralık ocak ve şuabatı alamadım. Umarım öderler. Umudu kestim gibi artık ben ama yine de arada ya gelirse diyorum. Bakalım hayırlısı. Galiba ödeme alamayan çok arkadaş var? Bu aslında güzel birşey. çok kişi olması yalnız olmadığımızı ve ödemelerde aksaklık sonucu alamadığımızı gösteriyor sanki. Ben Bilinçli olarak ödemediklerini düşünmüyorum. Özellikle telifli kapananları bile ödedikten sonra neden bizimkileri ödemesinler ki. Bence Awesomeness ın sisteminin çok dandik olmasından kaynaklanıyor bu problemler. :)
Umarım kısa sürede alırız arkadaşlar. Sağlıcakla kalın...

bu adamlar neden ödemiyor dertleri nedir acaba bu mart ayını normadle hangi tarihte ödemeleri gerekiyor ?

Ben de awesomeya kanal bağladım iyi de izlenim aldı telif yedik yüklemeyi bıraktık. Bakalım ödeme gelecek mi? Gelirse seviniriz gelmese bir küfür ederiz awesomeya geçeriz kenara. Elimizden ancak bu gelir :(

direk spamlıyorum ama yapmak zorundayım :D. Konu dışına açtığım yeni konu ve attığım post anasayfada gözükmüyor :S. adminler bi el atın sesimi duyuramıyorum :D

direk spamlıyorum ama yapmak zorundayım :D. Konu dışına açtığım yeni konu ve attığım post anasayfada gözükmüyor :S. adminler bi el atın sesimi duyuramıyorum :D
Konu dışına açılan ana sayfada gözükmüyor zaten. Hayırdır ne konusu açtında ana sayfada görünmesini istiyorsun? Ayrıca bu konuyu işgal etme. Buradaki konu ile alakası yoksa buraya yazma lütfen.

Awesomeness TV görünce sinirlerim bozuluyor telif hakkı yedim hala kurtulamadım adamlardan :) Kovun beniiiii :)

Bugun konustum, dediklerine gore haftaya yapacaklarmis.. Artik dogru mu yanlis mi bilemem. Sonra beni sorumlu tutmayin :)

Awesomeness TV görünce sinirlerim bozuluyor telif hakkı yedim hala kurtulamadım adamlardan :) Kovun beniiiii :)

telifli kanalı çıkartınca ne yapacaksın merak ediyorum? adsense bağlasan para kazanması kapanıyor bir süre sonra. Ha o riski alırım diyorsan başka

paraya gelincede ben 7 ocakta telif yemiştim para kazanmayı kapatmışlarda 1.5 ay sonra atmışlardı 3 ay sonrada parayı ödemişlerdi yani geçen ay.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri