Awesomeness TV Mart Ayı Kazançları, Nisan ayı ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
Bugun konustum, dediklerine gore haftaya yapacaklarmis.. Artik dogru mu yanlis mi bilemem. Sonra beni sorumlu tutmayin :)

bu adamların algortimasına hayranım yalnız,herhangi bir ayın başlangıcında ödeme zamanı sorulduğunda ay sonu diyorlar,ayın 24 ünde sorulduğunda 1 hafta içinde diyorlar:D grip ilaçla 1 haftada ilaçsız 7 günde geçer hesabı.

abi deki herşeyi elimize gözümüze bulaştırdık kayıtlar karıştı şubat-mart ödemelerini ağustostan önce yapamicaz yine anlarım olabilir derim,gerçekten de olabilir lafım yok ama çatır çatır çekiyorsunuz paraları be kardeşim google dan zoomin machinima rpm aylardır kendi cebinden mi ödüyor kapanan yada telifli kanalları.

Şubat ayını ellikere mesaj attık yok kanal linki gönder,tamam paypal adresi gönderin,bende ödeyecekler zanediyorum tekrar mesaj atıyorum ben ileticem yukarıya vs vs diger kanalda tamam paranız ödenecek haftaya vs vs sonra ay geçiyor ses seda yok bunlardan ümidimi kestim yanlız güzel kazançlı kanallarımı nasıl çıkarırım onu düşünüyorum,bi kanaılmı url degiştiricem 50 kere mesaş attım biz inceliyoruz dan başka cevap yok neyi inceliyorsunuz url degiştik

awe nasıl para ödemez çok saçma youtube bu konuya el atmalı artık. içerde yüklü miktarda param var.

Şubat ayını ellikere mesaj attık yok kanal linki gönder,tamam paypal adresi gönderin,bende ödeyecekler zanediyorum tekrar mesaj atıyorum ben ileticem yukarıya vs vs diger kanalda tamam paranız ödenecek haftaya vs vs sonra ay geçiyor ses seda yok bunlardan ümidimi kestim yanlız güzel kazançlı kanallarımı nasıl çıkarırım onu düşünüyorum,bi kanaılmı url degiştiricem 50 kere mesaş attım biz inceliyoruz dan başka cevap yok neyi inceliyorsunuz url degiştik
çıkma talebi gönderin 10 günde çıkarttılar benim 1 kanalı.çıkınca son ayı ödemiyorlar diyorlar bilen birisi aydınlatırsa sevinirim.son ayda nerdeyse 2k dolarım var içeride.ödemezlerse yazık olur.

genelde ödemiyolarda :D %1 ihtimal öderlerse hangi tarih araliginda ödüyorlar :)

yüklü miktarlar bekliyorum bu ay inş eziyetsiz ödemeler alırız

Benim dandik dizi/film kanalını bile ödediler

2 telif vardı
bütün videoları silmiştim
partnerden atılmıştım.

3 ay sonra ödemesi geldi

sizde bekleyin bakalım.

Benim dandik dizi/film kanalını bile ödediler

2 telif vardı
bütün videoları silmiştim
partnerden atılmıştım.

3 ay sonra ödemesi geldi

sizde bekleyin bakalım.

anladım hocam peki her ay ödeme talep ettin mi forumla falan ?

Ödemen tam rakam geldi di mi ?

anladım hocam peki her ay ödeme talep ettin mi forumla falan ?

Ödemen tam rakam geldi di mi ?

tam geldi evet..Her ay ödeme formu gönderdim ve destek bölümüne mesaj attım sürekli para gelmedi ama kendi sitelerinde ki kontrol paneline paypal adresi mi girdim.

1 ay sonra hiç bir şey yapmadım geldi para.

belki bu parasını alamayan arkadaşlar spam yaptıkları için paralarını alamıyor ne bileyim

aralıkdan beri sorunsuz alıyorum yüklü miktarda tek kanal çalışıyorum

belki bu parasını alamayan arkadaşlar spam yaptıkları için paralarını alamıyor ne bileyim

aralıkdan beri sorunsuz alıyorum yüklü miktarda tek kanal çalışıyorum

yok üstad spamla alakalı değil benimde tek kanal var şuan yüksek miktarlı spam değil 10- video mevcut.gecen ay yatırmadılar bakalım bu ay ne olacak

yok üstad spamla alakalı değil benimde tek kanal var şuan yüksek miktarlı spam değil 10- video mevcut.gecen ay yatırmadılar bakalım bu ay ne olacak

hmm kötü bişeye göre parayı vermiyorlar ama bende çözemedim neyse inşallah alırsınız

Mart ayında toplamda 2-3 K arası bişey bekliyorum 2 kanaldan . Nisan'dan da 3 -4 k civarı . Mayıs'ı ödemezlerse atsınlar quize geçeceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri