Awesomeness TV Mart Ayı Kazançları, Nisan ayı ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
hocam yüksek meblağlara geç de olsa ödeme yapabiliyorlar. Bizzat serkan abiyle konuştuğumda kendisi zoominden 20 k awe den 15 k beklediği bir dönemde, awe nin 15k yi ödediğini , zoominden ödemeyi alamadığını söylemişti. Bence ümit kesilmez awe den :)

awe candır gerisi heyecandır ! ;)
o değilde
şubat ödemesi için ticket atıpta cevap alabilen varmı ?

awe sadece monitörde candır gerisi umut dünyasıdır:D

Paran çoksa kefil ol vaktin çoksa aweye partner ol

1 kanalımda 1.5K dolar oldu kanalı açarken harcadığım zaman 1 saat :) Öderlerse helal olsun ödemezlerse sağlık olsun :D

1 kanalımda 1.5K dolar oldu kanalı açarken harcadığım zaman 1 saat :) Öderlerse helal olsun ödemezlerse sağlık olsun :D

awe'de 1k lık hesabı olmayan kalmadı zaten maşallah en yüksek kazanç veren bunlar,monitörde iyi gözüküyorda paypal'a düşmüyor.

awe candır gerisi heyecandır ! ;)
o değilde
şubat ödemesi için ticket atıpta cevap alabilen varmı ?

Ben attım cvp gelmedi. Ay sonu geldi ödemelerin yapılacağını söylemiştiniz hala ödemeler yapılmadı yapmayı düşünüyor musunuz falan demiştim.

Kaç kere gönderdim mesaj adamlar sallamıyor artık.
Normalde aksilik var,ödeme listesinde değilsiniz fln diyorlardı.

Kondansatör adamlari biktirmissin.

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Dasboot alakasi yok içerikle alakali kazanc

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Arkadaşlar Analistik tarafında problemi olan varmı, herşey güzel çalışıyor fakat analistik ekranına girmeye çalıştığımda login sayfasına yönlendiriyor Sunucuda Hata Vardır dıye uyarı gelıyor.

Aynı sorun bendede var şuan analize girince direk logine yonlendiriyor ama bu sadece 1 kanalda yapıyor

Bu ay anlasilan herkes yüklü bekliyor. Awe insallah ödemeleri yapar.

10 Gündür url degişikligi bildiriyorum tek cevapları inceleniyor ney inceleniyorsa url degişti sadece, şubat hiçbir kanalıma ödeme almaadım dedikleri 100$ geçmemişiniz analytics fotolarını gönderincede ben üstlere iletecegim dendi başka cevap yok bu ayda ödemeyecekler gibi geliyor bana üç beş kişiye artık kuramı çekiyorlar bilmiyorum ödeme yapıyorlar gerisi bekle babam bekle net olan hiçbirşey yok piyongo gibi,düşük gelirli kanalları atmışlar yüksek gelirli kanalları çıkma istegi gönderdigim halde atmıyorlar,her ay kendimizi kandırdıgımız gibi yine bu ay belli olacak diye kendimizi avutmaya devam.:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri