Awesomeness TV Mart Ayı Kazançları, Nisan ayı ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
güle güle harcayın ama kazanç paylaşımlarının yasak olduğunu hatırlatmak zorundayım.
XXX-XXXX basamaklı yazmanız yeterlidir.
sizin açınızdan iyi olur yoksa özel mesaj kutunuz kısa zamanda dolar :D

Böyle bir saçmalık yok yahu :mad::mad::mad: Dünden beri 50 kere bilgilerimi dolduruyorum.Kendi kendine sıfırlanıyor.Support dan mesaj yazıcam yazamıyorumda. :mad::mad:
Lanet olsun senin gibi firmaya ya. 1500$ ın üstüne yattılar resmen.

Bunları nereye şikayet edeceğiz arkadaşlar ?

Arkadaşlar bu ödemesini alamayanlar 1000 dolar ve üstümü bekliyordu ?

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

15-20 kanaldan hiçbirine ödeme gelmedi şans yok bizde

yine ödeme yok aralıktan beri ödeme yok toplamda xx xxx k yı buldu artık umudum da yok. şerefsiz bunlar.....

3 kanal şubat+mart ödeme gelmedi . Acaba başka ödeme yapacaklarmı ?

Ben mesaj yolladım ticket attım support mesaj yolladım.İnş bir işe yarar ödememi yaparlar.Kanalımda eşleşen daha almadı.

Bi Daha Awesomeness Hakkında İleri Geri Konuşanlara Yemin Ederim Yan Gözle Bakıcam He Yaw Awe Şöyle böyle diye diye bizi aweden soğuttunuz ama 2 dir deneme amaçlı awe kullanıyorum 2 dir ödeme alıyorum kardeşim yapmayın etmeyin ya

kanalımda 2 telif var kanal hala açık ne partnerden attılar ne bişi ödememide 570 dolardan 370 dolar ödediler daha neyin davasını yapıyorsunuz arkadaş :D yanlış anlamayın parayı almanın heyecanı olsa gerek :D :D

[MENTION=867]makroserver[/MENTION]
hocam toplam 4 kanal benim tek kanal uzerinden deil o kazanc yani her kanalın yaklasık 1k 1.5 k $ arası ödemesini bekliyordum yapmıslar saolsunlar umarım sizde alırsınız

hocma aynı paypal mı bağlıydı tüm kanallara peki ?

Bi Daha Awesomeness Hakkında İleri Geri Konuşanlara Yemin Ederim Yan Gözle Bakıcam He Yaw Awe Şöyle böyle diye diye bizi aweden soğuttunuz ama 2 dir deneme amaçlı awe kullanıyorum 2 dir ödeme alıyorum kardeşim yapmayın etmeyin ya

kanalımda 2 telif var kanal hala açık ne partnerden attılar ne bişi ödememide 570 dolardan 370 dolar ödediler daha neyin davasını yapıyorsunuz arkadaş :D yanlış anlamayın parayı almanın heyecanı olsa gerek :D :D

Kardeşim şuan benim Awe -de kanalım var ittar falan yok bilgilerim doğru geçen aya kadar para alıyordum ama gecen ay ve şuanda para bekliyorum hala ödenmemiş yalan soylemenin ne anlamı var 400 bekliyorum ama hala ödeme yok. :confused: :(

bir sıkıntı var bu işte arkadaşlar.paypaldamı sıkıntı var bişi anlamadım herkese geliyor bize gelmiyor kanal aynı herşey aynı

Mack puştuna sordum kanal linkini gönderdim ödemelere henüz yeni başladık sabırsız olmayın dedi. Yollayacaklar heralde bu akşam bi parti daha . Gece 2-3 arası olur yine

Mack puştuna sordum kanal linkini gönderdim ödemelere henüz yeni başladık sabırsız olmayın dedi. Yollayacaklar heralde bu akşam bi parti daha . Gece 2-3 arası olur yine

inşallah hocam geçen ayda haftaya bir ödeme daha yapılacak demişti.Ama inşallah bu sefer sözlerinde dururlar gece bir parti daha öderler.

inşallah hocam geçen ayda haftaya bir ödeme daha yapılacak demişti.Ama inşallah bu sefer sözlerinde dururlar gece bir parti daha öderler.

Inşallah öderler ben 1.5 -2k arası ödeme alacağım 2 kanaldan , kapanan ve ödeme beklemediğim kanalı yollamışlar sapasağlam kanallar henüz ödenmedi .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri