Awesomeness TV Mart Ayı Kazançları, Nisan ayı ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
Hocam supporttan yazamadımda.Zendex mi nedir öyle biryer var ordan yazdım.Bide ödeme bildirim formu doldurup yolladım.
Awe den login olabiliyorum ama direk account edit kısmı geliyo ekrana.

kanal yok ortada eğer giremiyorsanız yada güncelliyemiyorsanız ticket atın ama tickette kanalın ismini mailini paypal adresinizi adınızı vs hepsini belirtin.

hiç kimse ödeme alamadı mı arkadaşlar? ben bu lanet partnerle çalışıyorum, onlar bana teklif sunmuştu sazan gibi atlamıştım bilip bilmeden. şimdi kendime göre iyi bi miktar biriktirdim, ay sonu ödeme gelir diye ümit ediyorum ama hiç kimseye ödeme yapmadığını gördükçe sinirden elim ayağım titriyor. nedir durum?

1 telif yemiş hocam sadece nisanda video attım mayıs da mı alırım?

hocam geçen ay bende 2 kanalıma 1er telif aldım toplamda kanal başı bu ayla birlikte 1000 er dolar para birikti diğer 3 temiz kanalın ödemesinde bu ay bekliyordum onlarda gelmedi.
yani ne desem yanlış olur ama eğer adsense ödediyse 2-3 ay bekletip parayı ödüyorlar.

kimsenin parası kalmaz awede banada yatmadı ama geçde olsa ödüyorlar yoksa kapanan kanalları hiç ödemezlerdi benim kapanan kanalım vardı 2-3 ay sonra ödemişlerdi sadece zamanında ödemiyor bazen o kadar benim düşüncem bu

kimsenin parası kalmaz awede banada yatmadı ama geçde olsa ödüyorlar yoksa kapanan kanalları hiç ödemezlerdi benim kapanan kanalım vardı 2-3 ay sonra ödemişlerdi sadece zamanında ödemiyor bazen o kadar benim düşüncem bu
hocam kapanan kanalınızın ödemsi xxx mi yoksa xxxx mi

acaba bu adamlar milletin parasını alıp borsaya falan mı yatırıyor, parayı ikiye katladıktan sonra bize ait olanı ödeyip bizim paramızdan kazandığı ekstraları cebine mi saklıyor. kuveyttürkte çalışıyodum bi ara; fabrika sahipleri eskiden günlük borsalara dalarmış. işçilerin maaş günü 6 sıysa mesela, 7 sine 8 ine bekletirmiş. onlara ait tüm parayı borsaya basar, 2 katını kazanır işçinin parasını geri ödeyip bi o kadarını da cebine atarlarmış.

burada önemli bir nokta var oda şudur
mesela kapanan kanala 2 -3 ay sonra ödeme yapılıyor ama neye göre ödeniyor ?
benim kanalım şubattan nisan başına kadar awede idi
bu kanalım youtube topluluk kuralları nedeni ile kapandı (telif değil),
kanalım nisan başlarında kapandı ve şimdiye kadar hiç ödeme almadım
kanalın şubat ve mart kazancı şimdiye kadar kesinleşmiştir ama ödeme gelmedi
acaba diyorum şubat mart nisan kazançları kesinleşirse
ödemeleri toplu olarak mı yaparlar ?
şuan kanalımda olan tüm kazançların kesinleşmesimi bekleniyor ?

bilgisi olan varsa bir sorum olacak, ödemeler tamamlandı mı yoksa diğer ayı mı bekleyeceğiz?

Kapanan kapanmayan telifli telifsiz her türlü 20 ye yakın kanaldan ödeme bekliyordum

1 tane bile ödenmedi şansın bu kadarı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri