Awesomeness TV Mart Ayı Kazançları, Nisan ayı ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
zaten verdiği cevaplarda zaten cevap bir bilgi içermiyor genel bilgileri veriyor

Ödeme formu demişsiniz ödeme formu yolladıklarım ödenmedi , yollamadığm ödendi

2.part odeme alan var mi ?
Bugunden sonra odeme beklemelimiyiz yoksa baska bahara mi kaldik ?

Ödemesini alamayanlar aynı paypalı birden fazla kanalına tanımlayanlar mı ?????

arkadaşlar mack gavadı şimdi ticketlarıma cevap verdi.Mart ayı kazancım analytics te gözüken xx.xxx kadar ama adalar 300 dolar ödeme yapacaklarını söylüyorlar.

hiç bir şey yok eşleşen telif vs. Yanlız telif almamak için videoları gizledim.

daha yeni sordum şimdi.Bakalım cevap gelince ne diyecekler.

Adamlardan hakkımızı istedik partnerden atıldık iyi mi? kanalda hiç bir ters durum yok telif eşleşen vs. allah bildiği gibi yapsın bunları.

Hey!

We've only done one round of payments and we'll be starting our second round on Friday! If you are not on the Friday payments list then I will find out what the hold up is!

Madison Jones
AwesomenessTV

Beyler bunu yazmışlar az çok anladım ne demek istediklerini ama tam anlamıyla ne diyor biri çevirebilir mi?

Yani Cuma günü bir parti ödeme daha yapılacak diyor da bana yapılıp yapılmayacağını belirtmiş mi onu anlamadım

sana yapılıp yapılmayacağını belirtmemiş, anladığım kadarıyla 1 tur ödeme yaptık, cuma günü tekrar ödeme yapacağız, yapınca görürsün anlamı çıkardım.

Hey!

We've only done one round of payments and we'll be starting our second round on Friday! If you are not on the Friday payments list then I will find out what the hold up is!

Madison Jones
AwesomenessTV

Beyler bunu yazmışlar az çok anladım ne demek istediklerini ama tam anlamıyla ne diyor biri çevirebilir mi?

Yani Cuma günü bir parti ödeme daha yapılacak diyor da bana yapılıp yapılmayacağını belirtmiş mi onu anlamadım

sadece ilk parti ödemeleri yapmışlar ikinci ödemeleri yapmaya cuma günü başlayacaklarmış.Eğer cuma günki listede alamazsan burdan sonrasını tam anlayamadım ne kadar bekleyeceğini bulucam diyo ne diyo çözemedim :D cumayı bekle ilk olarak dostum

sadece ilk parti ödemeleri yapmışlar ikinci ödemeleri yapmaya cuma günü başlayacaklarmış.Eğer cuma günki listede alamazsan burdan sonrasını tam anlayamadım ne kadar bekleyeceğini bulucam diyo ne diyo çözemedim :D cumayı bekle ilk olarak dostum

Neyse ki 1 gün kaldı bakalım inşallah alırım :)

sana yapılıp yapılmayacağını belirtmemiş, anladığım kadarıyla 1 tur ödeme yaptık, cuma günü tekrar ödeme yapacağız, yapınca görürsün anlamı çıkardım.

Aynen hocam bende öyle anladım ödeme alamazsan tekrar ilgileniriz demeye getirmişler galiba :)

Hey!

Madison Jones
AwesomenessTV

Güzel haber sen öde bari awe.Sende sırtımdan vurma :@

Daktilodan Tapatalk olarak gönderdim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri