zaten verdiği cevaplarda zaten cevap bir bilgi içermiyor genel bilgileri veriyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ticketlerime bir tane cevap geldi
You will be paid for each new month that you cross the payment threshold of $145.
Türkçesi: git sözleşmeyi oku anadın mı
Ödeme formu demişsiniz ödeme formu yolladıklarım ödenmedi , yollamadığm ödendi
arkadaşlar mack gavadı şimdi ticketlarıma cevap verdi.Mart ayı kazancım analytics te gözüken xx.xxx kadar ama adalar 300 dolar ödeme yapacaklarını söylüyorlar.
hiç bir şey yok eşleşen telif vs. Yanlız telif almamak için videoları gizledim.
Videolarinin hepsi ayni kisiye/yapimciya mi ait?
evet aynı şekilde başka bir kanalım daha var partnerden atıldı onun ödemesini eksiksiz yaptılar.
Hey!
We've only done one round of payments and we'll be starting our second round on Friday! If you are not on the Friday payments list then I will find out what the hold up is!
Madison Jones
AwesomenessTV
Beyler bunu yazmışlar az çok anladım ne demek istediklerini ama tam anlamıyla ne diyor biri çevirebilir mi?
Yani Cuma günü bir parti ödeme daha yapılacak diyor da bana yapılıp yapılmayacağını belirtmiş mi onu anlamadım
sadece ilk parti ödemeleri yapmışlar ikinci ödemeleri yapmaya cuma günü başlayacaklarmış.Eğer cuma günki listede alamazsan burdan sonrasını tam anlayamadım ne kadar bekleyeceğini bulucam diyo ne diyo çözemedimcumayı bekle ilk olarak dostum
sana yapılıp yapılmayacağını belirtmemiş, anladığım kadarıyla 1 tur ödeme yaptık, cuma günü tekrar ödeme yapacağız, yapınca görürsün anlamı çıkardım.
Hey!
We've only done one round of payments and we'll be starting our second round on Friday! If you are not on the Friday payments list then I will find out what the hold up is!
Madison Jones
AwesomenessTV
Beyler bunu yazmışlar az çok anladım ne demek istediklerini ama tam anlamıyla ne diyor biri çevirebilir mi?
Yani Cuma günü bir parti ödeme daha yapılacak diyor da bana yapılıp yapılmayacağını belirtmiş mi onu anlamadım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.