Awesomeness TV Nisan Ayı Kazançları Mayıs Ödemeleri

para gönderdiler mi daha önce bu tip hesaplara.Benim düzenli 3 kez ödeme aldığım bi hesap vardı bu ay kapandı şu anda dashboard resimdeki gibi

kardeşim bende bilmiyorum ilk ödemeyi alacaz, alabilirsek :)

Telif yoksa her hangi bir uyarı falan ödemeyi zamanında alırsın gibi geliyor kanalın teliften falan da kapanmadıysa sadece spamdan kapandıysa.

Evet arkadaşlar yine sancılı bir döneme girdik :) öyle yada böyle bir şekilde paraları ödedi yada ödemedi. bu konu altında tartışalım.. İnsallah herkes ödemesini eksiksiz şekilde alır.

Size göre hangi tarihler arasında ödeme yapılır?
Herkese hayırlı uğurlu olur inşallah bu ay boş geçmez kimse!

Ödeme formu

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHhwZUZsMlduTXgwRkhNUjNqOFRGenc6MQ#gid=0

aweyi sömürdün bıraktın la :D

kardeşim bende bilmiyorum ilk ödemeyi alacaz, alabilirsek :)

Telif yoksa her hangi bir uyarı falan ödemeyi zamanında alırsın gibi geliyor kanalın teliften falan da kapanmadıysa sadece spamdan kapandıysa.

ya orası öyle awesome da temiz kanalın bile para alması garanti değil:D kanal topluluktan gitti ondan önceki aylardada topluluk uyarısı vardı ama ödeme yapmışlardı bu kanala adamların ayarı yok alırız inşallah bi son ödeme fazla birşey yok gerçi ama yolluk olur bari:D

kardeişm bende de o durum var işte kanalın kapandığı için oluyor o

tamam da hocam adam bana diyor ki senin kanalın kapalı dolayısıyla kazancın falan görünmüyor, ödeme yapmayız.

saçmalık değil mi bu? burada kaç kişinin kanalı kapatıldı da çatır çatır almadılar mı parasını?

ya orası öyle awesome da temiz kanalın bile para alması garanti değil:D kanal topluluktan gitti ondan önceki aylardada topluluk uyarısı vardı ama ödeme yapmışlardı bu kanala adamların ayarı yok alırız inşallah bi son ödeme fazla birşey yok gerçi ama yolluk olur bari:D

inşAllah kardeşim bu arada topluluk aldığını anlamak için zaten maile o video geliyor onun dışında youtube spamdan kapatıyor ama topluluk diye geilyor uyarı.

tamam da hocam adam bana diyor ki senin kanalın kapalı dolayısıyla kazancın falan görünmüyor, ödeme yapmayız.

saçmalık değil mi bu? burada kaç kişinin kanalı kapatıldı da çatır çatır almadılar mı parasını?

kardşeim o saçmalık zaten öyle bir şey olsa kanalı kapananlar vs ödeme alamazdı. Tüm istatistikleri tutuyorlardır saçmalamışlar orda destekte herkes farklı şeyler söylüyor.

Kanal kapandıktan sonra zaten partnerden atılıyorsundur otomatikmen.

2 ay oldu gireli hala ses seda yok.. bu defa formu doldurdum bakalım nolacak..

Arkadaşlar şu awe için "paranı aldın mı, paranı sağlıklı alıyormusun, forumu bulamadım dolduramadım, yok awe ne zaman ödeme yapar, yok kaç para keser" diye özel mesaj atmayın artık ya. Buraya yazıyoruz işte paramızı aldığımızı. Sanki sihirli bir gücümüz varda sadece biz alabiliyoz paramızı. İşini düzgün yapan herkes parasını alıyor işte. Alamayanlar istisna. Bunun için burada yazılan şeyleri bir daha sormak için ne diye özel mesaj atılır pm kutusu doldurulur anlamam..

Arkadaşlar şu awe için "paranı aldın mı, paranı sağlıklı alıyormusun, forumu bulamadım dolduramadım, yok awe ne zaman ödeme yapar, yok kaç para keser" diye özel mesaj atmayın artık ya. Buraya yazıyoruz işte paramızı aldığımızı. Sanki sihirli bir gücümüz varda sadece biz alabiliyoz paramızı. İşini düzgün yapan herkes parasını alıyor işte. Alamayanlar istisna. Bunun için burada yazılan şeyleri bir daha sormak için ne diye özel mesaj atılır pm kutusu doldurulur anlamam..

awe ile yakın temasların olduğunu düşünüyorum artık üstat :) adamlar sana ödemedikleri gün kesin firma batmıştır yani :D

Arkadaşlar var mı ödeme alan?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Awe den yetkili birisi ile irtibat kurmaya çalışıyorum zendesk dışı kurabilirsem eğer şikayetleri dile getirecem.

Zendesk den cevap bile vermiyorlar o derece haziran 1-10 arası tahminince yapılır eğer sorun çıkartmazlarsa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri