Awesomeness TV Nisan Ayı Kazançları Mayıs Ödemeleri

henüz ödeme yok gibi.herkes teyakkuzda bekliyor vallahi.ben yatıyorum inşallah sabah kalktığımda paypaldan bildirim geldiğini görürüm.

Gunaydin arkadaslar, bizim bu aweden haber var mi. Para alan oldu mu bu gece ?

kalp var yapmayın kapatıyorum konuyu ödemeler gelince açarım malum ilk bana atıyor :)

Dana'dan mesaj var

Our payment for April have not gone out yet. Your payment should be arriving next week, but please be patient! Google’s payment process is a bit lengthy. It takes 30 days after said month to receive funds from YouTube and since we have over 80,000 channels to pay out our system doesn’t pay everyone out at the same time. We are working on a new payment system that will be launching in the next few weeks. When this goes live you should be receiving your payments regularly.

Anladığım kadarıyla önümüzdeki haftadaya kadar ödemeye başlayacaklar ve yeni ödeme sistemi üzerinde çalışıyorlar.

Son düzenleme:
1 hesaba ödeme gelmiş açıklamada round 1 yazıyor sanırım diğer hesaplarada önümüzdeki günlerde yapıcaklar.

sabırsızlıkla bekliyorum ilk ödemem olacak :)

şimdi mantık yürütürsek round 1 olduguna göre round 2 ninde olması lazım hatta 3 4 5 diye gidebilir :) round 2 olmasa round 1 niye yazsınlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri