şimdi mantık yürütürsek round 1 olduguna göre round 2 ninde olması lazım hatta 3 4 5 diye gidebilirround 2 olmasa round 1 niye yazsınlar
dana'ya yazdım dönüş yaparsa konuya yazarım.
büyük ihtimalle ödemeler gelmeye devam edicek.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şimdi mantık yürütürsek round 1 olduguna göre round 2 ninde olması lazım hatta 3 4 5 diye gidebilirround 2 olmasa round 1 niye yazsınlar
Benim Ocak ayında açıp, Şubat ayında sınırı geçtiğim telifsiz kanalımın
Ocak-Şubat-Mart ve Nisan ayları toplam olarak yatmış.
Geçen ay para yatmadığında bunlara mail atmıştım. Kanalda hiç bi telifin olmadığını, panelde paypal bilgilerimin tam olduğunu söylemiştim. Bir kere cevap verip, diğer maillerime cevap vermemişlerdi.
Bunun yanında ödeme formunu 5 gün üstüste doldurup yolladım.
Bunların bi getirisi oldu mu, olmadı mı bilmiyorum ama aldığım sonuç bu.
Herkes aldığı ödemenin sevincini yaşarken ödeme almamanın ne kadar kötü bi his olduğunu bildiğim için bu tür detaylı bi açıklama yapmak istedim.
Umarım ödemelerini alamayan arkadaşlar da bi önce alır ödemelerini.
Yeni mi yattı kardeşim ödemen
Su odeme formunun linkini verebilirmisiniz arkadaslar
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION=8469]Yumi[/MENTION] bu konuyu kilitlemiştin dostum ve dunde nedense bu konu ıcın mesajı mod bıldır demıstım bu konu neden kapatıldı acaba diye?????
Ayrıca ılk sana yatıyordu ya odemeler konuyu sabah acmanı beklerdım![]()
mod olarak sadece ben yokum ben olmadığım zaman diğer modlara bi pm atman yeterli![]()
2 tane bağlı kanalım var awe de ikiside 1 er telifli inş ödeme yaparlar sabırsızlıkla bekliyoruz...
Hocam bende 1 telif aldım bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
Teliften atılan kanalın 2. ödemesi de geldi. Aynı şekilde telifsiz partnerden atılan kanalım var onu ödemediler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.