Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Awe güven konusunda çok kötü durumda aklınız varsa uzak durun, şurdan anlayın durumu;
20 kanalım var awe'de sadece 2 tanesi ödendi 3 aydır.
hocam sadece kendine göre yorumlama olayı tüm kanallara aynı paypalı girersen onu geçtim onlarca kanal açarsan spam yaparsan sırf bende ödemem.
Daha önce de böyle bir liste yayınlandı 2 paypalım listedeydi 10 kanala ödeme yaptılar. Bunların ne yapacağı belli olmuyor.
hocam orası hiç belli olmaz.hocam ödeme sistemlerini değiştirmiş adamlar ciddiyetle hareket edeceklerini düşünüyorum listedekiler %100 ödeme alamayacaklar.
Listede benim kanalda var ama bekliyoruz bir umut![]()
benim mail adresimde var listede ama bana mail bile gelmemiş :=)
Bana 1-2 ay önce gelmişti hocam ama bekliyorum yinede para gelmeyecek gibi kendimi hazırladım![]()
hocam orası hiç belli olmuyor banada geldi bikaç ay önce mail ama ödemeyi geçte olsa aldım . bazı kanallarada mail falan gelmedi ödemede almadım
hiç belli olmuyor bunların işi ama temel olarak çalışma şekli bu eğer youtube öderse bunlarda ödüyor parayı
Dursun hocam öyle kanal 1 ayda 1 bakarım o zaman![]()
ama kendini çok kaptırma hocam çok üzülürsün benimde 4xxx alacağım var artık beklemeyi kestim eğer rakam biraz yüksekse çok umutlanma ama youtube öderse bunlarda her yada geç ödüyorlar paraya el falan koymazlar
ki koysalar bile ödemeyi iade etmeleri gerekli youtube buda onların komisyonunda iade olması demek
kanal adları yok hocamlistede kanal adlarımı var yoksa mail adreslerimi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.