Awesomeness TV Nisan Ayı Kazançları Mayıs Ödemeleri

bu konuda kimsenin sesi çıkmadığına göre ödemesini alanlar daha çok alamayanlara göre :o biz hala sorunsuz kanalımız için round 2 bekleyelim :(

merhaba arkadaşlar.

awesomness te 3 telifsiz 6-7 tane de telifli kanalım var. Söylemesi ayıp kanalların hepsi toplamda günde 2,5 k tl den fazla kazanıyor. Awe 2 aydır ödeme yapmıyor. sizce bekleyeyimmi daha, yoksa kanalları çıkartma isteği yollayım mı?

lütfen fikirlerinizi yazın.

merhaba arkadaşlar.

awesomness te 3 telifsiz 6-7 tane de telifli kanalım var. Söylemesi ayıp kanalların hepsi toplamda günde 2,5 k tl den fazla kazanıyor. Awe 2 aydır ödeme yapmıyor. sizce bekleyeyimmi daha, yoksa kanalları çıkartma isteği yollayım mı?

lütfen fikirlerinizi yazın.

hocam yerinizde olsam beklerdim, 2,5k az değil.

beklersem sürekli bi umudum olur içerdeki para için. ama kanallarlar kaldıkça kazancım awe ye gidicek. çok kötü bi dueum ya. keşke hiç awe çalışmasaydım.

Hocam videoları gizleyip çıkın bence life yada quiz ile partner olun. O tarz kanalım vardı ödemedi 5 hane ödememi.

beklersem sürekli bi umudum olur içerdeki para için. ama kanallarlar kaldıkça kazancım awe ye gidicek. çok kötü bi dueum ya. keşke hiç awe çalışmasaydım.

eğer günde 2,5k kazanıyorsanız bence çıkın (içerik çizgi film-dizi-film ise hemen çıkın), eğer içeride toplam 2,5k varsa bekleyin.

bence aweden önce günde 2.5k kazanmayı bırakmalısın bu parayı ne adsensede ne de quizden alabilirsin.

gerçi dağınık hesaplar demişsin pardon.

Hocam çıkmakta kolay değil ki, benimde awede çok kazandıran kanalım var, çıkmak için yapmadıgım kalmadı, videoları gizledim gene atmadılar, denenecek her yolu denedim çıkartamadım kanalı. Çıkmayı başarırsanda freedom networku tavsiye ederim, ödeme aldık sorunsuz, konum var inceleyebilirsin.

Hocam çıkmakta kolay değil ki, benimde awede çok kazandıran kanalım var, çıkmak için yapmadıgım kalmadı, videoları gizledim gene atmadılar, denenecek her yolu denedim çıkartamadım kanalı. Çıkmayı başarırsanda freedom networku tavsiye ederim, ödeme aldık sorunsuz, konum var inceleyebilirsin.

Hocam benim günde 2k kazanan bir kanalım vardı awe ye odemem yapilmadi ticket atmistim.145 dolari gectiniz mi gibisinden otomatik bir mail ile cevap verdiler bende analytics kismindan kazanclari gonderdim yarim saat sonra kanal partnerden cikarilmisti :)

Hocam ama dediğinize göre kanallar telifli . Çıksanız bile başka partnere giremezsiniz ki çıkmak zor . FarZet çıktınız. Videolarınızın %90 ı ünleme düşecek . En iyisi aynen devam etmeniz awe öder belki belli olmaz .hem bende 2 aydır alamıyordum bu ay toplu ödendi 5 rakamlı . Ama telif yoktu

Hocam ama dediğinize göre kanallar telifli . Çıksanız bile başka partnere giremezsiniz ki çıkmak zor . FarZet çıktınız. Videolarınızın %90 ı ünleme düşecek . En iyisi aynen devam etmeniz awe öder belki belli olmaz .hem bende 2 aydır alamıyordum bu ay toplu ödendi 5 rakamlı . Ama telif yoktu

çıkma isteği yolladım hepsinden. hocam lanet gelsin ya. en azındam 1 kanalın yanlışlıkşa ödeselr yeterdi. 2 kanlımdan 4 aydır ödeme alamadım zaten. iyice miğdem bulandı bunlardan. 1 defa 100 liralık bile ödem alamadım bunlardan daha. ama uzun zamandır epey bi para birikti.

aynen öyle. zaten bendeo sorunu yaşıyom.

çıkma isteği yolladım hepsinden. hocam lanet gelsin ya. en azındam 1 kanalın yanlışlıkşa ödeselr yeterdi. 2 kanlımdan 4 aydır ödeme alamadım zaten. iyice miğdem bulandı bunlardan. 1 defa 100 liralık bile ödem alamadım bunlardan daha. ama uzun zamandır epey bi para birikti.

Telif olmayanları çıkarmaya çalış diğerleri kalsın bence kardeşim . Zaten ne adsenseye bağlanır ne başka partner alır. Hiç değilse 4-5 ay sonra belki ödeme alırsın . Bekleyip alan var , heba etme benden söylemesi .

Telif olmayanları çıkarmaya çalış diğerleri kalsın bence kardeşim . Zaten ne adsenseye bağlanır ne başka partner alır. Hiç değilse 4-5 ay sonra belki ödeme alırsın . Bekleyip alan var , heba etme benden söylemesi .

öle yapıyım o zaman ya. belki ödenir.

Öyle yap hocam başka mantıklı yol yok . Telif olan kanalı hiçbir network almaz. Zaten kanallar para basıyorsa awe de atmaz . Günde 10 dolar getiren kanalı atmış, 50 dolar getiren kanalı atmamışlardı geçen ay. Ama bu ay atmadıkları kanalları ödediler bana .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri