ne kadardı gardaş ?
xxxx haneli dostum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne kadardı gardaş ?
xxxx haneli dostum
tek kanal mi ?
Beyler bence geçen seferki gibi durum. Yine çok az kişiye 23:00 ödemeleri yapıldı esas ödemeler 08:00 civarı olacak. Umudumuzu kaybetmeyelim![]()
Biri 4 haneli diğerleri 3 haneli hocam alırsın inşallah paranıaldığın ödemeler küçükmü benim şuan tek umudum 4.5 hane bekliyo olmamküçük ödemelerden büyüklere gidiyolardır belki ne bilim yaw kendimi böyle avutuyom belkide
![]()
Sevindim kardeş senin adına konuyu sen açmıştın zatenHayırlı olsun darısı alamayanların başına inşAllah
![]()
Eyvallah hocam valla kafayı yedırdı yatırmayacaklar diye zor oldu ama yatırdılardiğer kapanan atılan kanalarımda var onlarıda yatırırlar ınsallah herkesın
hocam kapanan kanallara spamdan ödeme yapmıyorlar telif yiyen kanal yapıyorlar gerçekten saçmalık.
kapananlarıda ödüyorlar belli zaman sonra
Kanal nisanın ortasında kapandı. Topluluktan kapandı bide partnerden atıldıktan sonra yani. Hala ödeme yok. Tek telifli çizgi film kanalıydı. xx.xxx dolar. Sabah kalkınca zengin olmuş olmak istiyorumİnşallah sabaha paypala düşer. Şu mübarek gecenin sabahında Rabbim hepimizi mutlu etsin. Amin.
şubat beridir her ödeme yapıldı denildiğinde bakıyor hesap 0.00 sinir hastası olucam bu awe yüzünden.
4 aydır kapanan kanallarim var hocam. Odenmedi. Ödenir mi ileride diyosun yani ?
Hiçbir kriteri tutturamıyorum galiba. Telifliye öderler, bende 1 tane telif vardı, yine ödemediler. İnceleniyor dedikleri ne kadar kanal varsa ödediler, bana da 2 ay önce inceleniyor demişlerdi hala incele incele bitiremediler. Demek Allah muhafaza çöle falan düşsem vay halime![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.