Awesomeness TV Nisan Ayı Kazançları Yattı

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O maili ben 8 mayıs 18:22 de almışım hocam ama herkese gönderilmedi mi o mail?

Bana telif yediğim günlerde gelmiş sadece herkese mi geldi bilmiyorum eğer herkese geldiyse bilemiyorum durumu ben ödeme alamadığım hesaplardaki videoları silip sabah support'a mail attım 3 hesaptan da cevap bekliyorum bakalım ne diyecekler

Bana da 5 rakamlı göndermişler haftaya arabayı çekiyorum :)
Edit : şimdi baktım telifsiz kanalın Nisan Mart kazançları yatmış heralde . 1 tane spamdan kapanan kanalın ödemesi gelmedi .

Son düzenleme:
şu an yatanlar bence telif olmayan kanallar yapmışlardır. sonrasında ise telifli kanalları inceleyip telif alan videoların kazancını çıkarıp ödeyeceklerdir. daha önceden 10 kanala bile ama az ama çok ödeme yaptılar.

şu an yatanlar bence telif olmayan kanallar yapmışlardır. sonrasında ise telifli kanalları inceleyip telif alan videoların kazancını çıkarıp ödeyeceklerdir. daha önceden 10 kanala bile ama az ama çok ödeme yaptılar.

bilemicemde 5 kanalımdada telif vb şeyler yok. Onlara yapmamışlar.

Bana telif yediğim günlerde gelmiş sadece herkese mi geldi bilmiyorum eğer herkese geldiyse bilemiyorum durumu ben ödeme alamadığım hesaplardaki videoları silip sabah support'a mail attım 3 hesaptan da cevap bekliyorum bakalım ne diyecekler

Bende bekliyorum hocam herkes böyle bir telif aldımı acaba?

peki üstad benim kanalım vardı mayıs ayı içinde kapandı ayın 29 unda nisanın parası içinde duruyordu 4 haneliydi mayıs kazancıda tıkır tıkır içinde gidiyordu işte kanal direk kapandı spamdan dolayı telif falan eşleşen falan yoktu peki ben bunun ödemesini alabilirmiyimki yani böyle ödeme alanlar oldumu ? sonucta nisan ayının kazancı kazanılmış yatırmaları lazım mayısın parasıda öyle ? sorularımı cevaplayacak arkadaşa teşekkür ediyorum

herkese takır takır ödemiş. bize gelince " senin paranı hak sahiplerine geri göndercez, ödemiyoruz sana para mara " diyor bu adamlar. adam demeye bin şahit lazım ya neyse.

subattan buyana bir kurus yatmadi gene yatmamis ilk partner deneyimim awe ye katildim ve bu awe yuzunden daha para alamadim 14k dolar var icerde deliricem yeminle baska partnerlerde hesaplarim var hepsi odeme yapti nereden girdim bu aweye ya.

Bende bekliyorum hocam herkes böyle bir telif aldımı acaba?

Hocam şimdi benim anlamadığım şey şu bunlarda 4 kanalım vardı 2'si bir Paypal adresine bağlı 2'si diğer Paypal adresine bağlı 1.Kanalımda 150$ vardı 2 telif aldı attılar Mart ayında diğer kanallarımdan 1'inde 1,5K$ vardı 31 Mart'ta 1 telif aldı kanal halen Awesomeness'a bağlı diğerinde 3K$ vardı Mayıs'ta 2 telif aldı partnerden attılar diğerinde 7,8K$ vardı tek telifi vardı spamdan kapandı. Bu kanalların tümü Mart ayından beri Awesomeness'a bağlılar hepside Mart ayından itibaren ödeme barajını geçtiler ama hiçbirinden ödeme alamadım hadi diğerleri yüksek miktar 150$ bile ödememişler napmaya çalışıyolar hiç anlamadım

Hocam şimdi benim anlamadığım şey şu bunlarda 4 kanalım vardı 2'si bir Paypal adresine bağlı 2'si diğer Paypal adresine bağlı 1.Kanalımda 150$ vardı 2 telif aldı attılar Mart ayında diğer kanallarımdan 1'inde 1,5K$ vardı 31 Mart'ta 1 telif aldı kanal halen Awesomeness'a bağlı diğerinde 3K$ vardı Mayıs'ta 2 telif aldı partnerden attılar diğerinde 7,8K$ vardı tek telifi vardı spamdan kapandı. Bu kanalların tümü Mart ayından beri Awesomeness'a bağlılar hepside Mart ayından itibaren ödeme barajını geçtiler ama hiçbirinden ödeme alamadım hadi diğerleri yüksek miktar 150$ bile ödememişler napmaya çalışıyolar hiç anlamadım

Bende anlayamadım hocam bize cuma dediler geldi geldi gelmedi valla baya bir zarar edicem :S

beyler 3 ay önce kapanmış kanalın parasını da göndermişler sıfır kesinti ile,adamlar süründürüyor ama eninde sonunda gönderiyor:D

sanırım daha ödeme yapacaklar round 1 diyor
April 2014 - Network Earnings AFFILIATE APPROVED ROUND 1

Round 2'yi şiddetle bekliyoruz :)

Bekleyen arkadaşlara duyurulur. Ödemeler yatmıştır. Hayırlı harcamalar. Bol kazançlar..

Not: Awenin sadece kendisine ödeme yaptığını zanneden arkadaşlar yüzünden bu konu açılmıştır.. Saygılar..

Derdime derman olduğun için teşekkürler. [MENTION=10960]fth[/MENTION]

1800 $ lık yandex spamında kapanan tertemiz kanalın ödemesi RAUND 2 gelecek mi merak dorukta :)

round2 ne zaman :D ve daha sonra round3-4 vs olacak mı acaba :D

edit: bu arada bir konuda görmüştüm tesadüf eseri, paypala para gelince sanırım arkadaşın telefonuna mesaj geliyormuş, bu ayarı nerden yapabiliriz? herhangi bir ücreti var mı?

beyler 3 ay önce kapanmış kanalın parasını da göndermişler sıfır kesinti ile,adamlar süründürüyor ama eninde sonunda gönderiyor:D

sanırım daha ödeme yapacaklar round 1 diyor

spamdan mı kapanmıştı abi ?

Teliften falan mı kapanmıştı ?

spamdan mı kapanmıştı abi ?

Teliften falan mı kapanmıştı ?

yok spam değil telif-topluluk ne ararsan vardı o şekilde kapandı.Haftada 1 mesaj attım zendeskten 3 aydır hiç cevap vermediler ama yaptılar sonunda ödemeyi

Derdime derman olduğun için teşekkürler. [MENTION=10960]fth[/MENTION]

Eskiden bu foruma kısada olsa hizmet etmiş veya etmeye çalışmış kişilere ukalalık yapmak ayıptır. Herkes haddini bilecek dostum.. Açıkcası ben rahatsız oldum o yazılanları görünce.. Neyse ağzımızın tadı bozulmasın dostum. Biz paramıza bakarız dimi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri