Awesomeness TV Nisan Ayı Kazançları Yattı

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum artık gelmez ki tüm ödemeleri yapmadılar mı ? Nisan ayının ?

Ben ümidi kestim bu ay gelmesinden...

Kanal spamdan kapanmıştı kapandı kapanalı bilgileri bomboş ve doluruyorum kaydediyorum awe panelde yine kaydetmiyor, yine kaydetmiyor... BÖYLE BİR saçmalık var kapanan kanallarda ama spamdan kapanan kanalların ödemesini de alanlar gördüm o yüzden %1 de olsa umudum var ödeme alacağımdan.

kaç aydır aweden ödeme alıyorum ılk defa paypalda ROUND 1 yazısı gördüm. yani oraya round 1 yazan 1 gun sonra round 2 sınıde gonderırı dusuncesındeyım :) sorunsuz kanallarımda var bu geceden umıtlıyım

Aynı sorun bendede var.Mart ayından 1500$ ım var içerde.
Youtube parayı bekletmelerini tebliğ etmiş.Daha fazla bilgi için youtube ile iletişime geçin dediler.

hocam bana öyle bir mail gelmedi biz fixleyebilirsek bilgilerini görebilecez demiş.

Telif falan mı almıştın hocam sen ?

Beyler daha önce Awesomeness ödemeleri tek sefer yapmıştı dimi atıyorum 1 Mayıs'ta 18.00'de ödeme yaptılar diyelim 1 Mayıs 18.00'dan önce veya sonra ödeme alan olmuş muydu? Burada iki farklı saat diliminde ödeme yapılmış kiminin ödemesi dün 23.00 civarı kiminin sabah 8.00'da

kaç aydır aweden ödeme alıyorum ılk defa paypalda ROUND 1 yazısı gördüm. yani oraya round 1 yazan 1 gun sonra round 2 sınıde gonderırı dusuncesındeyım :) sorunsuz kanallarımda var bu geceden umıtlıyım

anladım yani daha ödemeler devam eder mi diyorsun Nisan ayının bitmedi mi ?

Beyler daha önce Awesomeness ödemeleri tek sefer yapmıştı dimi atıyorum 1 Mayıs'ta 18.00'de ödeme yaptılar diyelim 1 Mayıs 18.00'dan önce veya sonra ödeme alan olmuş muydu? Burada iki farklı saat diliminde ödeme yapılmış kiminin ödemesi dün 23.00 civarı kiminin sabah 8.00'da

Geçen ay TEK celsede ödediler 2. part ödeme olmamıştı

Ama bu ay RAUND 1 ödeme yazıyor devamı gelecek izlenimi var

Evet teliften kapandı kanalım.

anladım hocam o mail ondan gelmiş sana bana bu tarz mail gelmedi destekten yazdım böyle böyle bilgilerimi giremiyorum vs. diye kanalınızın kapandığına üzüldüm ben emin değilim neden bilgilerinizi giremiyorsunuz biz fixleyince görebilecem demiş bilgilerinizi.

inşAllah alırız ne diyeyim.

anladım hocam o mail ondan gelmiş sana bana bu tarz mail gelmedi destekten yazdım böyle böyle bilgilerimi giremiyorum vs. diye kanalınızın kapandığına üzüldüm ben emin değilim neden bilgilerinizi giremiyorsunuz biz fixleyince görebilecem demiş bilgilerinizi.

inşAllah alırız ne diyeyim.

Telifli kanalları ödemiyolar desek diyemiyoruz.Teliften kapanıpta parasını alan birsürü kişi var.
Neye göre yapıyolar bu ödemeleri bi türlü çözemedim.

"April - ROUND 1" yazmayan var mı ?
Odemesini bu sabah alanlarda Round 1 mi 2 mi yaziyor ?

Telifli kanalları ödemiyolar desek diyemiyoruz.Teliften kapanıpta parasını alan birsürü kişi var.
Neye göre yapıyolar bu ödemeleri bi türlü çözemedim.

evet aynen.

Bende telif hiç bir şey yoktu kanalımda spamdan kapanmıştı geçen toplu kapanmalarda yandex.

Ödeme gelmedi.

Bilgileri giremiyorum, girdikten sonra kaydolmuyor bunu hala düzeltmediler.

Ödeme formu da gönderdim geleceğinden hiç ümidim yok.

Geçen ay TEK celsede ödediler 2. part ödeme olmamıştı

Ama bu ay RAUND 1 ödeme yazıyor devamı gelecek izlenimi var

Usta senin kazançlar Mart mı Nisan mı benim Mart'ı bile ödememişler ROUND 1 yazısı Nisan ayı için mi

Geçen Ay Mayıs'ta ödemeler Cuma gecesi 01:00-02:00 arası yatmış

Bu gece RAUND 2 gelecek mi bakalım

Usta senin kazançlar Mart mı Nisan mı benim Mart'ı bile ödememişler ROUND 1 yazısı Nisan ayı için mi

Vallaha Nisan Ödemesi yazıyor, ama içinde Mart kazancı da eklimi hiç bilmiyorum, çok kanal var zaten ödemeler hangi kanaldan geldi ondan bile haberim yok :D

2 kanala ödeme geldi.

Arkadaşlar birazcık dolu konuşalım ödeme aldın mı almadın mı alamayan arkadaşlar için ne yapmak gerekiyor.Kanalı kapanmış telif yemiş kanallar ödeme alıyor temiz kanallar eşleşen dahi almamış kanallar ödeme almıyor.

Yine yatmamış :( Şubatta başladım daha hiç ödeme yapmadılar.
ROUND 1 yazdıgı için daha bekleyen arkadaşlar var. Daha öcelerde 2 parça ödeme yaptıgı oluyomuydu awenin ? oluyosa en çok hangi tarihe sarkıyodu ?

Son bekleyişim olacak artık bu. Bu ay ödeme alamadığım takdirde direk mahkemeye veriyorum adamları.

Beyler geçen ay ödeme alan arkadaşlar PAYPAL kayıtlarına bakabilir mi,

geçen ay da RAUND 1 yazıyor muydu ?

Bize hala ödeme filan gelmedi paypal hesabı teyitli değil (kredi kartı girili değil yani premier hesap) sorun olurmu sizce? 1 telif var çizgi film nisan ayı yatırırlarmı diye bekliyorum konuyu görünce sevindim ama sonuç hüsran...

Beyler geçen ay ödeme alan arkadaşlar PAYPAL kayıtlarına bakabilir mi,

geçen ay da RAUND 1 yazıyor muydu ?

Geçen ay yoktu böyle birşey bu aya özel:) geçen ay sorunsuz aldıgım kanalda telifsiz kanallarda ve geçen aylardan kapanan kanallar dahil hiçbir ödeme gelmedi bu ay 2 raundu bekliyoruz artık aymı sürer yılmı yoksa awe bizi sevindirirmi görecegiz.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri