Awesomeness TV Nisan Ayı Kazançları Yattı

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok spam değil telif-topluluk ne ararsan vardı o şekilde kapandı.Haftada 1 mesaj attım zendeskten 3 aydır hiç cevap vermediler ama yaptılar sonunda ödemeyi

abi peki kanalın kapandıktan sonra aweye girdiğin zaman bilgilerin bomboş muydu değiştirip kaydedemiyor muydun ?

RAUND 2 için Totem yapalım beyler

Awe çok bozdu artık ödemezz

Ne güzel herkes ödemesini alıyor bize de kazancın hak sahiplerine ödenecek deniliyor. Mart ayının kazancını bekliyorum hâlâ bir umut yatar diye ama nerdeee..:(

Beyler hangi kanalın ödemesi geldiğini sanırım bir tek kanallarınızın analyatics kısımlarına girerek öğrenebilirsiniz. Yani anca oradan hangi kanalın ödemesi olduğu ortaya çıkar gibi.

abi peki kanalın kapandıktan sonra aweye girdiğin zaman bilgilerin bomboş muydu değiştirip kaydedemiyor muydun ?

hocam ilk zamanlar bilgilerin yerindeydi ama daha sonra silinmişti o yüzden sürekli zendeksten mesaj attım kanal bilgilerini şu şekilde

Channel name: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Channel url: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Paypal email: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Channel email: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION]

https://awesomenesstv.zendesk.com

hocam ilk zamanlar bilgilerin yerindeydi ama daha sonra silinmişti o yüzden sürekli zendeksten mesaj attım kanal bilgilerini şu şekilde

Channel name: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Channel url: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Paypal email: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Channel email: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION]

https://awesomenesstv.zendesk.com

anladım abi benimde kanal spamdan kapanınca bilgilerim uçtu değiştiriyorum kaydetmiyor sistem.

Her kanalımızın analiz sekmesine gelip
Son 30 gün yazan yere tıklayıp özel aralık seçeneğine tkklayıp
1 30 nisan aralığını seçin
Çıkan miktardan %30 eksiltin kalan miktar direk aweye yatan miktardır.

Not: kafadan hesaplamayıp hesap makinesiyle hesaplayın kuruşu kuruşuna tam ödüyor.

Bu şekilde hangi kanaldan geldiğini anlarsınız
nisan ayının 30 una kadar 157$ birikmiş martta yatmadı bu ay yatar dedim o kanal yatmamış. Diğer kanal yatmış. bnun için ticket falan açmak gerekli mi? Yoksa beklemek mi lazım. Kanallar temiz!

nisan ayının 30 una kadar 157$ birikmiş martta yatmadı bu ay yatar dedim o kanal yatmamış. Diğer kanal yatmış. bnun için ticket falan açmak gerekli mi? Yoksa beklemek mi lazım. Kanallar temiz!

Ticketin pek fayda ediceğini sanmıyorum

tek çare beklemek ilerki aylarda ödeme yapabilir bazılarına 3 ay sonradan ödeme yapabiliyor

Ticketin pek fayda ediceğini sanmıyorum

tek çare beklemek ilerki aylarda ödeme yapabilir bazılarına 3 ay sonradan ödeme yapabiliyor
Ocakda kapanan kanalın parası yatmadı onu hesap etmiyorum o gitti zaten. Şimdi önemli olan atıyorum gelecek veya ne zaman yatıracaksa toplu mu yatıracak yoksa nisan ayının ödemesini (157$) yatırıp diğer ayları sonra mı yatıracak.

Ocakda kapanan kanalın parası yatmadı onu hesap etmiyorum o gitti zaten. Şimdi önemli olan atıyorum gelecek veya ne zaman yatıracaksa toplu mu yatıracak yoksa nisan ayının ödemesini (157$) yatırıp diğer ayları sonra mı yatıracak.

Kapanan , partnerden atılan birçok kanal sahibi ödeme aldı sende alabilirsin hiç belli olmaz gelecekte yatarsa toplu yatar ocak şubat mart.. ayrı ayrı aylarda yatmaz

İçinin rahatlaması açısından haftada bir kez ticket at mail at..

Mümkünden bundan sonra kimse aweye kanal sokmasın verecekleri 150$ için değmez bukadar bekleyiş umutlanma üzülme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri