Awesomeness TV Ocak Ayı Kazançları Şubat Ayı Ödemeleri

Awesomeness paranı tıkır tıkır öderse üstüne partner yok nedenmi adsense in en az 2-3 katı para bırakıyor eminim buna hani gerçektende çok kazandırır ama vermedikten sonra isterse 1'e 1000 versin

koy oraya 2 eleman 5000 er dolar para ver bak nasıl çalışıyorlar 3 günde paypalla 85k kişiye manuel para atmazlarsa hiç bir şey bilmiyorum

Awesomeness paranı tıkır tıkır öderse üstüne partner yok nedenmi adsense in en az 2-3 katı para bırakıyor eminim buna hani gerçektende çok kazandırır ama vermedikten sonra isterse 1'e 1000 versin

koy oraya 2 eleman 5000 er dolar para ver bak nasıl çalışıyorlar 3 günde paypalla 85k kişiye manuel para atmazlarsa hiç bir şey bilmiyorum

Örnek mükemmel :D
Hocam kendimden çok, çok demeyelimde eşit diyelim:D senin ödeme almanı istiyorum.

Şaka bir yana o kadar emek verdin yüklü miktar bekliyorsun inşallah öderler senin paranı.

Allah seni bildigi gibi yapsin :DDDDD ben talibim ise 3000 versinler.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen bana ödeyecen mi alırsan :D Bu ara bana pas vermiyosun ayıp ediyosun.

2 aydır altyapılarını düzeltemedilerse ben artık art niyet ararim. Gecen ay hazırlıksız yakalandılar diyelim bu ayin mantıklı hic bir sebebi yok.tek sebep işlerini düzgün yapmamalaridir. Topu google veya youtube a da atamazlar ödeme yapmadilar diye.yemezler artık.yeter diyorum

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aslında otamatik ödeyen sistem yapılabilir paraya kıysalar :D

aksine bende 2012 sonlarından beri her ay düzenli ödeme aldım bizim insanlar pireye kızar yorgan yakar ne gerek var ama demi hocam 10 ay para alıp 2 ay gecikti diye burda gelip insanlara kötülemeye sen ilk alacagın ödemeye denk geldi heralde bu yüzdendir telaşın eminim :)

Hocam, ben forumda awesomness hakkında Muslera'nn yazısından bu yana awe de en az 10 nun üzerinde kanalla başladım.Ödeme almadığım kanallar oldu.Hiç ödeme almadıgın kanallar oldu.Ben başımdan geçeni söylüyorum.Kötülüyorum çünkü adam gibi işini yapsalar halen alacağım kalmazdı.Hadi diyelim bir kanalda bug ldu sorun oldu, ya Allah aşkına diğer kanallarda öyle tesadüfen mi oldu.Siz para alıyorsunuz düzenli amenna ama kaç tane mağdur var bu sitede, ödeme yapıp yapmayacakları bellisiz, yada artık kaç ay sallarsa.Ben ağustos 2013 teki açtıgım kanalın, şu an 1 milyona yakın izlenimi olan kanalıma ödeme alamadıysam, mesajıma cevap vermıyorlarsa,aralık ayı kazançlarımı yatırmadılarsa, ben ne yazayım sana, haklısın awe en kral network, devam edin diye mi yazayım.

Forumda para kazanmak için emek veren arkadaşlar, bu saçma netoworka kanal bağlamasınlar, vakitlerini boşa harcamasınlar.

connected Sep 26, 2013 (5 months ago) awonese baglandım bu aydan beri para alamadım saçma safan iş oldugu icin iptal etme kararı aldım 5 aydır da teklif hakkımda yok 924 bin izlenme var kanalda 350 doları gecti hala tık yok 30 gün sonra kesin cıkarma

bunlar ne zaman ödeme yapacak birader işimiz gücümüz var..Ödeme almadığım her gün daha da moralim bozuluyor hevesim kaçıyor.

Arkadaşlar ben aralık ve ocak ayı kazançlarını bekledigim kapanmış iki alt kanalın ana mailini tüm hesaplarıyla beraber sildim.awedeki kayıt sayfalarında paypal bilgilerim mevcut acaba ödemede sorun olurmu ?

Arkadaşlar ben aralık ve ocak ayı kazançlarını bekledigim kapanmış iki alt kanalın ana mailini tüm hesaplarıyla beraber sildim.awedeki kayıt sayfalarında paypal bilgilerim mevcut acaba ödemede sorun olurmu ?

Benimde benzer bir şekilde olan bir kanalımı sildim.Teliften kapandıysa belki sorun olabilir.

Aynı olay basıma geldi hocam subatta kazanmıstım ocakta odemesi gerekiyordu vermedi.

Biri şu başlığı değiştirse :D aralık ocak şubat hatta kasım ödemeleri diye olsa ? :D

biz daha çok bekleriz

Bende konuşmuyorum artık, konuşunca bütün Anti-Aweciler üstüme geliyor. Rüyalarıma giriyorlar hatta artık. Ben tek bir şeyi savundum;
-bu partnere girmek kolay
-bu partner çok kazandırıyor
-adsense ile kanalınıza koyamadığınız videoları koyabilirsiniz

Yani ben para kazandım, sizde kazanın dedikçe ne reklam yaptığım ne boş konuştuğum ne saygısızlığım kaldı.

"Arkadaşlar kimse Awesomeness TV ye başvurmasın , Awe para ödemiyor, Awe pişmanlıktır, Awe ye 1000x beddua ediyorum" bunları yazsam 100 kişi beğenirdi ama :)

Herkes umarım parasını alır, hakettiği kazancı iyi günlerde harcar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri