Awesomeness TV Ocak Ayı Kazançları Şubat Ayı Ödemeleri

Bende Bu Network -e girdiğim için pişmanım ya az para ödesin ama zamanında ve hilekarlığa yol vermeden ödesin, evet başka networklere bakınca Awe-nin kazancı iyi ama paraları geciktirmeleri var ve 2 ittarda para ödemiyor kanalıda network -dan çıkarmak olmuyor ama halbuki Adsence 2 ittarda olsa kanal kapanana kadar para ödüyor, bu networka giriş var çıkış yok Bermod üçkeni gibi netWork :) girek kayboluyor Awenin çekimi nereye sizde oraya gidib kayboluyorsunuz :) ..

ARkadaşlar network ile ilgili fikirlerinizi lütfen başka konuya yazın, konu başlığına dikkat ederseniz daha spesifik bi konu "Awesomeness TV Ocak Ayı Kazançları Şubat Ayı Ödemeleri"

Arkadaşlar elbet gelecek paralar, bukadar hırpalamıyalım kendimizi. Bende para bekliyorum google bunlara para ödüyor, adamların yoğunluğu var inanın borç içinde yüzüyorum. Bende bekliyorum yapacak bişey yok burada yazılanlarla sadece kendimizi yıpratıp strese sokuyoruz akışına bırakın.

Bende Bu Network -e girdiğim için pişmanım ya az para ödesin ama zamanında ve hilekarlığa yol vermeden ödesin, evet başka networklere bakınca Awe-nin kazancı iyi ama paraları geciktirmeleri var ve 2 ittarda para ödemiyor kanalıda network -dan çıkarmak olmuyor ama halbuki Adsence 2 ittarda olsa kanal kapanana kadar para ödüyor, bu networka giriş var çıkış yok Bermod üçkeni gibi netWork :) girek kayboluyor Awenin çekimi nereye sizde oraya gidib kayboluyorsunuz :) ..

Kapanan kanal + 2 telifli kanala geçen ay ödeme yaptılar. Awe nin ne yapacağı belli olmuyor. İnş bu ayda ödeme yaparlar :)

Have you been paid yet?

Madison Jones
AwesomenessTV

March 09, 2014 14:03 arkadaşlar bu ne şimdi.

Bu şekilde bi mail geldi Madisondan

ödemenin gerçekleştiğini söylüyor sanki :)

Ya bende öyle anladım ama yok paypalda hiç bişey, leaderboarddada güncel halde paypal adresim, bende su ana kadar sizden bir ödeme almadım ve şu anda ocak ayının ödemesini beklemekteyim yazdım.

ne diyeceklerini gelen cevabı da yaz buraya da hocam bakalım merak ettim

Saat 14'te gönderilmiş mail hocam yatırsalar yatırırlardı zaten

Saat 14'te gönderilmiş mail hocam yatırsalar yatırırlardı zaten

Hocam onların bana gönderme saati 14:03 yazıyor benim cevap verdiğim saat 14:36 yazıyor yanı orada daha öğlen diye anlıyorum.

March 09, 2014 14:03 onlar
March 09, 2014 14:36 ben

Bu adam pazar günü bana cevap verdi merak etmeye başladım.

Hocam onların bana gönderme saati 14:03 yazıyor benim cevap verdiğim saat 14:36 yazıyor yanı orada daha öğlen diye anlıyorum.

March 09, 2014 14:03 onlar
March 09, 2014 14:36 ben

o zaman desene sabaha paralar gelıyor :D ama orda suan pazar. Pazar günü çalışıyorlar mı ki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri