Awesomeness TV Ocak Ayı Kazançları Şubat Ayı Ödemeleri

adsensede 2. ödeme kesinleşmek üzere awe daha geçen ayın Parasını yatıracak :)

yine buralar bi hareketlenmiş. ne awe sin bee. bu kadar milleti kendine sövdürüyorsun. tüm dünya geneli mi ödemeler aksıyor bilgisi olan varmı

yine buralar bi hareketlenmiş. ne awe sin bee. bu kadar milleti kendine sövdürüyorsun. tüm dünya geneli mi ödemeler aksıyor bilgisi olan varmı

herhalde tüm dünya genelinde öyledir. çünkü aweye farklı ülkelerden üyeolan arkadaşlar var ve onlarda ödeme almamış.

Ave ilk zamanlar yüzde 30 kesiyodu ama görülen o ki 2 aydır yüzde 100 kesinti yapıyo :D

ana sayfada konuyu görünce, direk paypalı açtım sonuç hüsran ve bu satırları yazıyorum :)

Madison (Awesomeness help)
Mar 09 18:52

Ok, you should be paid soon!

Madison Jones
AwesomenessTV

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uykusuz kaldık hocam ya ödesinler artık bizde kurtulalım onlarda.Soon ne zaman olur acaba oda merak konusu:mad:

Uykusuz kaldık hocam ya ödesinler artık bizde kurtulalım onlarda.Soon ne zaman olur acaba oda merak konusu:mad:

Valla hicam bende yazdim, soon ne zaman Madison, ay ortasi olacak daha odemeler yok dedim.

Hayir hic bisey yok piril piril

Her nekadar yazsakda odeme almadan yazmayin su konuya. illa birileri cikip sirf zaman gecsindiye su konuyu uplamaya devam ediyor. Kazanc konusu resmen dedikodu konusu olmus.

Her nekadar yazsakda odeme almadan yazmayin su konuya. illa birileri cikip sirf zaman gecsindiye su konuyu uplamaya devam ediyor. Kazanc konusu resmen dedikodu konusu olmus.

Bilgilendirme yapiliyor hocam, 3 ay odeme alinmadigini dusunursek konu cop olur.

ya abi mail gelmiş paypaldan öyle bi oldumki kalbim çıkacak bi açtım maili bizimle uzun zamandır alışveriş yapmadınız falan yazıyor, ama harbiden bi acayip heyecanlandım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri