140 dolar sınırı kalkmış mı ?
Evet kalkmış. Bugün ödemem gelmiș 63$ hiç beklemiyordum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
140 dolar sınırı kalkmış mı ?
benim tam 1 yıl oldu şubatta ama göndermediler. 5 haneliydi.benim anlamadığım bu uyarılar ne zaman kalkacak? hiç ödemicekler mi parayı? 1 sene sonra falan alan oldu mu parayı? 7 ay kaldı 2 senenin dolmasına o zaman yatırsalar bare.
Çok Ama çok karışık bir haldeyim
flagtan kapanan 2 kanalımın bu hafta 7.ayı olmak üzere kanallarda yaklaşık 4 haneli 2 şer kazanç vardı ve bu güne kadar ilk ay 2 haneli ödeme almıştım
sonra kapandı diye ödeme gelmedi hiç
Quiz den ödeme beklerken Awesomeness ödemem gelmiş 4 haneli 2 adet azım kulaklarımda şuan
03.03.2015
Saat:
00:03:52
kapanan kanal bile 7 ay sonra geldi ha. Hayırlı olsun. Kanal 7 aydır kapalımıydı?
yaklaşık 6 ay oldu kapanalı
ilk ay ödeme aldım sonra kapanmıştı kanal
yaklaşık 6 ay oldu kapanalı
ilk ay ödeme aldım sonra kapanmıştı kanal
8.aydayız hani lo benim param![]()
gelir inşallah ben sadece şaşkınım![]()
gelir inşallah ben sadece şaşkınım![]()
Tam umudu kestik derken ne yaptın hocam yabenimde 6-7 ay oldu ciddi miktar var hala ödenmedi ödenmezde artık galiba
![]()
paranda oldu içerik çin anlaşırız artık özele gel :d [mentıon=13344]byandromedadeniz[/mentıon]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.