Awesomeness TV Ödeme Alamayanlar

benimde 90 dolar olmuştu kanal spamdan kapandı sanırım paralar kaldı awede

kardeşim spamdan kapanana ödeyecektir awe teliften kapanana ödemez büyük ihtimalle.

Adamlar için önemli olan telif.

Yanlış yönlendirmeyelim . 90$ alamaz Awe den çünkü ödeme limiti en az 143$ . Telifli kanallarda parasını alıyor fakat ben ne telifliden ne de telifsizden alabildim .

kardeşim spamdan kapanana ödeyecektir awe teliften kapanana ödemez büyük ihtimalle.

Adamlar için önemli olan telif.

bir yerde ödeme alabilmemiz için 135 dolar olması gerekiyor demişlerdi, o zaman ben paypali takip edeyim teşekkürler

Yanlış yönlendirmeyelim . 90$ alamaz Awe den çünkü ödeme limiti en az 143$ . Telifli kanallarda parasını alıyor fakat ben ne telifliden ne de telifsizden alabildim .

pardon hocam doğru 143$ olması lazım tabi :o

Hocam benim kapanmadı ama 1 telif var çizgi film kategorisi videoları silsem öyle beklesem 660 $ var içinde? nisan kazancı

yerinde olsam şunu yaparım ama bu konuda kontrolleri var mı bilmiyorum partnerlerin.

Videoları yedeklerim kanalı silerim daha sonra kanalı tekrar oluştururum telif falan silinir daha sonra aynı videoları atar para kazanmaları açar kaderime razı olurum :o

Mart ve nisan kazanci içnde . Uyari yok . Herşey normal . Kanali attilar. Mart ayi ödemesini yapmadilar daha. :(

yerinde olsam şunu yaparım ama bu konuda kontrolleri var mı bilmiyorum partnerlerin.

Videoları yedeklerim kanalı silerim daha sonra kanalı tekrar oluştururum telif falan silinir daha sonra aynı videoları atar para kazanmaları açar kaderime razı olurum :o

Hocam ben ödemeyi almak istiyorum :D

Ocaktan beri Telifsiz-sorunsuz 2 kanalımın ödemesini yapmadılar. Attığım maillere ne kadar alacağıma kadar yazdılar. Hep önümüzdeki ay içinde alırsın dediler bi gün sebepsiz yere attılar. ödemiyceklerini adım gibi biliyorum yattılar paranın üstüne

Ocaktan beri Telifsiz-sorunsuz 2 kanalımın ödemesini yapmadılar. Attığım maillere ne kadar alacağıma kadar yazdılar. Hep önümüzdeki ay içinde alırsın dediler bi gün sebepsiz yere attılar. ödemiyceklerini adım gibi biliyorum yattılar paranın üstüne
aynen anlattıgın olay bende de var. kanalda sebep yok attılar. :( parayı yollamadılar.

ne yapsak topluca siz hırsızsınız deyip mail mi yollasak ? awe yi youtube de karalama politikasi mi izlesek . paranızı yollamıyor üstüne yatıyor. şeklinde.

bunu yaparsak ne mi olacak. insanlar awe den uzaklasmaya baslıyacak . eskisi gibi partner cekemeyecekler.

bunu yapacak gücümüz var bu forumda ..
zalime karşı baş kaldırı :)

gün olmuş 18 mayıs 2014 saat olmuş 04:00 hala ödeme gelecek...

Hocam önce bu ay ne kadar ödeme alıcam diye sorun, how much money earned from my channel in x month? gibi kanal linkinizi yollayın ve size xxx$ kazanmışsınız gibi bi cevap verirlerse o para kesinleşmiş olandır %100 alabilmeniz gerekir onların ağzından duyun yani sonra sürekli sıkıştırın ne zaman alıcam paramı diye ki adamlar sizi ödeme listesine alsın.Bazı maillerle caydırtmaya çalışıyorlar ama supportaki insanlar sizi ödeme listesine koydurabiliyorlar ben sıkıştırdıktan sonra aldım paramı anca.

1x Kanali deneme amacli aweye gecirmistim. Dediginiz gibi yazdim, 1 hafta sonra cevap verdiler.. Gelen mail bu sekilde ;
Hello,

In March and April your earnings were $*** (tutarlari ben sildim). You can view your earnings by going to http://www.youtube.com/analytics

Hope this helps!
- Dana

. Burada biraz salaga yatmis olunuyor analistikten bakin gibi :) Amac sizin yazdiginiz mesaji uygulamakti. Simdi onlara kesintiyle beraber ne kadar alacagimi mi sormaliyim? Yoksa beklemek mi gerekir. Sonucta kanal kazancini bi nevi mail ile onaylamis oldular.

Bu Mack bana en son Ocak'ta ödeme almadım mı diye sordu?
Ocaktan itibaren devam eden aylarda para alamadığımı söyledim.
Ticket'a çözüldü yazmışlar.Ödeyecekleri yok bunların.

1x Kanali deneme amacli aweye gecirmistim. Dediginiz gibi yazdim, 1 hafta sonra cevap verdiler.. Gelen mail bu sekilde ;
Hello,

In March and April your earnings were $*** (tutarlari ben sildim). You can view your earnings by going to http://www.youtube.com/analytics

Hope this helps!
- Dana

. Burada biraz salaga yatmis olunuyor analistikten bakin gibi :) Amac sizin yazdiginiz mesaji uygulamakti. Simdi onlara kesintiyle beraber ne kadar alacagimi mi sormaliyim? Yoksa beklemek mi gerekir. Sonucta kanal kazancini bi nevi mail ile onaylamis oldular.
Aynen öyle, bana direk kesinleşmiş kazancımı söylemişlerdi sizde biraz salağa yatmışlar :D How much i am going to get payed for March diye sor bakalım ne kadar ödeme yapacaksınız gibisinden kesinleşmiş parayı söylücek mi.?

Aynen öyle, bana direk kesinleşmiş kazancımı söylemişlerdi sizde biraz salağa yatmışlar :D How much i am going to get payed for March diye sor bakalım ne kadar ödeme yapacaksınız gibisinden kesinleşmiş parayı söylücek mi.?

Kendilerine net tutar ve ödeme ne zaman yapilir diye mesaj attiydim. Gelen cevap bu sekilde ;

Hello ....

[FONT=&quot] I am having a hard time tracking down your payment information. We are looking into your account and will follow up with you soon with an answer. Sorry for the delay, but please be patient, I'll try to figure this out for you! [/FONT]
[FONT=&quot] Thank yo very much,
- Dana [/FONT]

banada kesin cevap verdiler bugun.
bunlardan para filan cikmaz gibi geliyor artik bana
cünkü youtube parayi geri istedi diye bi cevap olabilirmi ya

Merhaba

Awe'de kanalım var .bugun aynı anda 3 tane telif aldım. youtube'da bana mail atmış 7 gün sonra hesabınız silinecek diye. Karşı bildirimde gönderdim. Kanal kapansa bile awe Ödeme yapıyormu ? bilgisi olan arkadaş cevap verebilir mi?

Herkesin kanalını attılar benim kanalı hala atmadılar parada değilim bari kanalımı atsalar !!

Awesonemess artık iyice işi abarttı.Kimsenin parasını vermiyorlar.Bu nasıl bir network arkadaş cidden ayıp

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri