Awesomeness TV Ödeme Alamayanlar

10.000 $ var benim içerde hiçbirşey yapmadan bekliyorum umudum her geçen gün azalıyor tam bir hayal kırıklığı oldu awe.

aynen alex benim de bi 4-5 bin var
bakalim bu gece kesin haber gelir sanirsam
yabancilar bi harekat icinde onlarda isyanda
haber verecekler gece ona göre bizde hareket ederiz

aynen alex benim de bi 4-5 bin var
bakalim bu gece kesin haber gelir sanirsam
yabancilar bi harekat icinde onlarda isyanda
haber verecekler gece ona göre bizde hareket ederiz

hocam kanalı kapananlar içinde bi bilgilendirme alabildin mi ? Kanalı kapanan kullanıcıların bilgileri bomboş forumda profilde ve değiştirilmiyor ??

Benim attıkları kanalı 3 aydır ödemiyorlar,bunun 2 ayı sorunsuz kazançtı 2.5k civarı var içinde,panelde sorun yok yalnız tüm bilgiler var ama artık spor olsun diye bekliyorum.

Benim attıkları kanalı 3 aydır ödemiyorlar,bunun 2 ayı sorunsuz kazançtı 2.5k civarı var içinde,panelde sorun yok yalnız tüm bilgiler var ama artık spor olsun diye bekliyorum.

abi attıklarında sorun olmuyor da profil bilgilerinde fakat kapananlarda problem oluyor ticket atıyorum cevap vermiyorlar. Spam politikası zımbırtısından geçen toplu kapanma da gitti kanal. İnşAllah herkes ödemesini alır ne diyim...;)

abi attıklarında sorun olmuyor da profil bilgilerinde fakat kapananlarda problem oluyor ticket atıyorum cevap vermiyorlar. Spam politikası zımbırtısından geçen toplu kapanma da gitti kanal. İnşAllah herkes ödemesini alır ne diyim...;)

Panelde sorun yok paypal falan hepsi tamam ama bana yinede cevap vermiyorlar,öderseler öderler,artık sinir bile kalmadı:D

içeride büyük param var benimde geçen ay 4.5k ödeme verdiler telifsiz kanalıma ama diğer telifsiz-telifli-kapanan kanalların kazançlarını halen alamadım.

içeride büyük param var benimde geçen ay 4.5k ödeme verdiler telifsiz kanalıma ama diğer telifsiz-telifli-kapanan kanalların kazançlarını halen alamadım.

spamdan mı kapanmıştı kardeşim spam politikaları vs. mi yazıyordu ? Telif, topluluktan falan mı kapanmıştı ?

spamdan mı kapanmıştı kardeşim spam politikaları vs. mi yazıyordu ? Telif, topluluktan falan mı kapanmıştı ?

spam derken o sıra dünya geneli atlatma yoluyla kazandığım videolardı bir süre sonra kimi tek telif aldı, kimi teliften kapandı yani her türden kanal mevcut benim awede. Sadece tek ödeme aldım oda telifsiz kanalımdan ama.

spam derken o sıra dünya geneli atlatma yoluyla kazandığım videolardı bir süre sonra kimi tek telif aldı, kimi teliften kapandı yani her türden kanal mevcut benim awede. Sadece tek ödeme aldım oda telifsiz kanalımdan ama.

Anladım kardeşim spam derken kanalın kapandığı zaman spam politikaları,yanıltıcı,etiket vs. diye bir şey yazıyor ya kanal urlsine girdiğin zaman onu diyorum senin ki spamdan kapanmadı o halde hiçbir kanalın ? Ayrıca kapanan kanallarında awe paneline girdiğin zaman profil bilgilerin hepsi boş muydu ve değiştiremiyor muydun ?

Anladım kardeşim spam derken kanalın kapandığı zaman spam politikaları,yanıltıcı,etiket vs. diye bir şey yazıyor ya kanal urlsine girdiğin zaman onu diyorum senin ki spamdan kapanmadı o halde hiçbir kanalın ? Ayrıca kapanan kanallarında awe paneline girdiğin zaman profil bilgilerin hepsi boş muydu ve değiştiremiyor muydun ?

yok spamdan kapanmadı. Gmaili ile beraber sildiğim kanallarım hariç diğerlerinin profil bilgilerini değiştirebiliyorum ve hepsi benim doldurduğum gibi duruyor.

yok spamdan kapanmadı. Gmaili ile beraber sildiğim kanallarım hariç diğerlerinin profil bilgilerini değiştirebiliyorum ve hepsi benim doldurduğum gibi duruyor.

Anladım kardeşim...

Telif alan kanala doğru düzgün ödeme yaptıklarını görmedim istisnalar dışında.

kapanan kanalların olduğu gibi duruyor değil mi bilgiler ?

Ben de boş ve değiştiremiyorum spamdan kapandı.

Bir çok arkadaşta benim durumda ticket attım cevapta vermediler.

Anladım kardeşim...

Telif alan kanala doğru düzgün ödeme yaptıklarını görmedim istisnalar dışında.

kapanan kanalların olduğu gibi duruyor değil mi bilgiler ?

Ben de boş ve değiştiremiyorum spamdan kapandı.

Bir çok arkadaşta benim durumda ticket attım cevapta vermediler.

Öteki aya kadar ticket atmayacağım. Ondan sonra bir kaç ticket atıp kanallarımı sorarım ödeyip ödemeyeceklerini. Zaten bence ticket falan önemli değil ödeyecekleri varsa ödüyorlar :confused::confused::confused::confused:

su ödeme alamayanlar bi beklesin bunlara ulasmanin bi yolunu buldum simdi kurcalarken
baya bi isyanda yabancida var yarin geceye kadar haber gelir
insallah irtibatimiz gerceklesirse
ödemesi icerde kalan kanali kapanan kim varsa mail paypal url versin bizde gönderelim
eğer bahsettiğiniz gibi sağlam bir iletişim kurabilirsek belki ödeme bakımından iyi gelişmeler olabilir
bende çok karıştırdım ama ingilizcem çok iyi olmadığı için konu ile ilgili herhangi bir sonuç alamadım
üst üste mail yollamak hiç bişey ifade etmiyor, zaten o maillere bakan yokki cevap veren olsun

bana awe den böyle bir mail geldi. ödemeler youtube dan tutuluyormuş icerik orjinal değil diye. daha fazla bilgi icin youtube a başvur diyor.....sizce neyin nesi bu ?

Thank you for reaching out. Your payments have been put on hold by request of YouTube for use of unoriginal content. I would recommend you contact YouTube if you have any further information.

Best,
- Dana

bana awe den böyle bir mail geldi. ödemeler youtube dan tutuluyormuş icerik orjinal değil diye. daha fazla bilgi icin youtube a başvur diyor.....sizce neyin nesi bu ?

Thank you for reaching out. Your payments have been put on hold by request of YouTube for use of unoriginal content. I would recommend you contact YouTube if you have any further information.

Best,
- Dana

hocam kaç günde cevap geldi ?

öncelikle awenin bu ay ikinci bir ödeme yapmasını bekliyorduk şu ana kadar bi cacık büyük ihtimalle yalan olduk.

Ayrıca şu gizemli mailin içeriği nedir? Bana böyle bir mail gelmedi.

ben dahil bir çok kişiye gelen gizemli mail

Hey AwesomenessTV Networker!

I am emailing to inform you that your channel in the AwesomenessTV Network had its monetization abilities suspended until further notice. We took this action because YouTube reported one of your videos received a copyright strike.

About your payment

According to our contract, we reserve the right to withhold any payment related to earnings on your channel when YouTube provides notice of policy violation and/or when you do not own intellectual property rights to uploaded content.

However, you will be paid earnings on videos that DID NOT receive copyright strikes.

What can I do?

If your channel has received a copyright strike, it will lose the ability to monetize videos, but you can appeal here:

http://bit.ly/1sgW635

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri