Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Adsense yi çektik awesome da gönderirse kariyer rekorumu kırıcam:D

O kadar çok kanal ödemesi bekliyorum ki bu ay ne gelir ne gelmez kestirilmiyor.
Kimi kanallar kapandı, kimileri partnerde.
Kapananların hangileri ödeme limitini geçti hiç takip edemedim.
Yumurtadan ne çıkarsa eyvallah diicez bu ay :)

O kadar çok kanal ödemesi bekliyorum ki bu ay ne gelir ne gelmez kestirilmiyor.
Kimi kanallar kapandı, kimileri partnerde.
Kapananların hangileri ödeme limitini geçti hiç takip edemedim.
Yumurtadan ne çıkarsa eyvallah diicez bu ay :)

Civciv çıkarsa besle büyüt kurbanda kes üstad :D

awe beni attı ya tek telifli kanal, adeta şok oldum. başka partner olsa kalitesine veririm =P mesaj yazdım niye attınız der gibisinden. ciddiye alıp cevap verecek olsa zaten kanala bakacak spam olduğunu görecek.

Çok iyi kazandıran bir kanalım dün itibariyle 2. telifi yedi . Hala partnerdeyim . Bu parayı kurtarmak için ne yapmam lazım acaba videolarımı gizlesem /silsem?

5 Ayda kazandırdığın 300 lira awe hadi yatırda gözüm arkada kalmasın :D

Vallahi inansam ödeyecegine bu ay belli olacak gerçi, kesin ödeyecegi garanti olsa awede 15.000 20.000$ aylık çok bir memla degil .ama yüksek meblaları ödeyecegini zannetmiyorum spama.

Vallahi inansam ödeyecegine bu ay belli olacak gerçi, kesin ödeyecegi garanti olsa awede 15.000 20.000$ aylık çok bir memla degil .ama yüksek meblaları ödeyecegini zannetmiyorum spama.

+1 ayrıca yüksek ödeme olan arkadaşlar belirtirlerse 15-20k üstü iyi olur.biz de ona göre hayal kurmaya başlarız :)

2 ay önce awe de kanalım vardı 180 dolar kazandım 1 telifden attılar ama para göndermediler bende form doldurdummu doldurmadımı onuda hatırlamıyorum birde awede telifden atılınca para yatıyormu bilen tecrübeli bir arkadaş varmı

2 ay önce awe de kanalım vardı 180 dolar kazandım 1 telifden attılar ama para göndermediler bende form doldurdummu doldurmadımı onuda hatırlamıyorum birde awede telifden atılınca para yatıyormu bilen tecrübeli bir arkadaş varmı

formu her ay gönder bilgileri eksiksiz gir onun dışında yapabileceğin bir şey yok beklemekten başka.

Bugün bir süpriz olur mu acep

Kimseye aweden form gelmedi herhalde ?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orjinal içerik yüklemeyenlere ödemiyor mu şimdi diyecem de firma böyle bir saçmalık olabilir yav inanmıyorum buna. ? O kadar ödeme alan nasıl alıyor özgün çalışmıyor ki ?

Dizi tarzı şeyler yükleyip ödemesini alan var mı düzenli olarak ?????????????

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri