Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Kazanç içerik ile doğru orantılı içeriğin iyi ise karşı tarafa hitap ediyor ve izleniyor ise kazandırıyor (!) bazı arkadaşlar kazanıyoruz ama ödemeleri alamıyoruz yazacaklar saygım sonsuz neden bende anlamadım.
işte bende onu anlamadım hocam kimisi alıyorum diyor kimisi alamıyorum diyor . ödemeler tek zamanda yapılmıyor o zaman çok kafa karıştırıcı bir durum. Bende başvursam mı başvurmasam mı tereddütte kaldım açıkcası. kazanırım mutlaka ki şimdi de kazanıyorum ama sırf bu ünlem yüzünden Awesomeness e geçip ödeme alamamak kafamı karıştırıyor açıkcası aralık ayını alamayanlar varken

Forumun yine en ilgi çekici konusuna hoş geldiniz değerli üyeler.
Bu ay da şenlik devam edecek:-)

Aynen dostum katılıyorum :)

---------- Mesaj saat 19:54:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:52:13 civarında gönderildi. ----------

işte bende onu anlamadım hocam kimisi alıyorum diyor kimisi alamıyorum diyor . ödemeler tek zamanda yapılmıyor o zaman çok kafa karıştırıcı bir durum. Bende başvursam mı başvurmasam mı tereddütte kaldım açıkcası. kazanırım mutlaka ki şimdi de kazanıyorum ama sırf bu ünlem yüzünden Awesomeness e geçip ödeme alamamak kafamı karıştırıyor açıkcası aralık ayını alamayanlar varken

Dostum nebula tarzı karadelikleri bilirmisin, awede öyle işte kendine çekiyor cisimleri geeel geeel yapıyor sonra bir giriyorsun rüyadan uyanıyorsun ben nerdeyim oluyorsun sonra ayık olmayan kafa ile sözleşmeyide imzalıyorsun 2 sene onlardasın atmadıkça, yinede sen bilirsin. :)

Aynen dostum katılıyorum :)

---------- Mesaj saat 19:54:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:52:13 civarında gönderildi. ----------

Dostum nebula tarzı karadelikleri bilirmisin, awede öyle işte kendine çekiyor cisimleri geeel geeel yapıyor sonra bir giriyorsun rüyadan uyanıyorsun ben nerdeyim oluyorsun sonra ayık olmayan kafa ile sözleşmeyide imzalıyorsun 2 sene onlardasın atmadıkça, yinede sen bilirsin. :)

yok ben almıyım hocam kalsın ne olur ne olmaz :D :D :D

[MENTION=3199]KondansatoR[/MENTION] hoşgeldin dostum :) Kanallarında telif 3. eşleşen vs. varmıydı ? anladığım kadarı ile ocak ve şubat alamadın.

---------- Mesaj saat 19:34:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:30:37 civarında gönderildi. ----------

Hocam yüklü miktarmıydı alamadığın kanalın bakiyesi yoksa ihtar vs. mi vardı?

---------- Mesaj saat 19:36:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:34:07 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=4103]bojan54[/MENTION] hocam yanlış anlamazsan birşey söyleyeceğim belki ben yanlış biliyorum bu konuda beni düzeltin. Adsensede telif yendiği zaman ödeme alınmıyordu bildiğim kadarı ile 3 telife kadar kanalın açık kalıyor sonrasında kapanmıyormuydu. Yanlışsam düzeltin lütfen doğrusunu öğreneyim.

Sadece Ocak şu anlık zaten Şubat daha ödenmeye başlanmadı adamlar ay sonu ödenecek dedi.Kasım,Aralık sorunsuz aldık ama bunuda alsak fena olmazdı. :)

Sadece Ocak şu anlık zaten Şubat daha ödenmeye başlanmadı adamlar ay sonu ödenecek dedi.Kasım,Aralık sorunsuz aldık ama bunuda alsak fena olmazdı. :)

Insallah dostum icinizi ferah tutun gelecek odemeler nisan 1de odemeler olacak saka gibi bu tarihi not edin :)))

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanal olarak 2 telifli yazdım :), büyük kesinti ile alıyorsun demişssin. Peki Awenın zaten %30 luk bir kesintisi var üstünede telif kesintilerini koydukdatan sonra vermiyor olabilirmi.

awe 143 $ olduktan sonra her türlü verir..2 telif olsada her türlü 143 $ olması lazım imkansız yani

Her ay sorunsuz alıyorum bu ayda inşalah zamanında alırım paramı. Herkese bol şanslar.

hadi hayırlısı her ay sorunsuz aldım bu ay da inş alırız :)

Awe'de iletişim ve kazançları görme konusunda sıkıntı oluyor ama kasım ayından beri düzenli ödeme aldım. Hatta şuan yeni kanalımıda Awe'e bağladım. Eski kanalımdan da inş. bu ay yine ödeme alacağım :)

Bu güne kadar 3 dönem telifli ve kapanan kanallara ödeme aldım. Hepsinde de ödeme formu doldurdum.

Awe'de iletişim ve kazançları görme konusunda sıkıntı oluyor ama kasım ayından beri düzenli ödeme aldım. Hatta şuan yeni kanalımıda Awe'e bağladım. Eski kanalımdan da inş. bu ay yine ödeme alacağım :)

Bu güne kadar 3 dönem telifli ve kapanan kanallara ödeme aldım. Hepsinde de ödeme formu doldurdum.

arkadaşlar ödeme formunu doldurdunuz mu? doldurduysanız nelere dikkat ediyorsunuz? yazar mısınız?
ben 0 telif 0 eşleşen 0 dünya geneli kanallarıma 2 aydır ödeme alamıyorum

Arkadaşlar şubat parası için 10-15 gün önce ödeme talep ettim tekrar talep edeyimmi ?

arkadaşlar ödeme formunu doldurdunuz mu? doldurduysanız nelere dikkat ediyorsunuz? yazar mısınız?
ben 0 telif 0 eşleşen 0 dünya geneli kanallarıma 2 aydır ödeme alamıyorum

Hiç sorunsuz kanalına ödeme alamayan çok kişi var bunu belirtim. Ben ödeme formu doldurmuyorum artık çünkü Awe'in sitesine girip ayarlarımı yaptım. Paypal adresimi girdim. Herhangi bir sorun yok bende şuanlık.

---------- Mesaj saat 19:25:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:24:23 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar şubat parası için 10-15 gün önce ödeme talep ettim tekrar talep edeyimmi ?

Bir daha talep etmenize gerek yok hocam. Zaten kayıt altına alınıyor. ;)

[MENTION=2251]LooKTeri[/MENTION]

Anladım hocam yanlış birşey yapmışım gibi bir düşünce var içimde ödeme talep ederken.

http://www.youtube.com/user/example*username/
Channel link

aynı uzantıları ekledim yani;
youtube.com/user/adfhj

gibi sorun olmaz sanırım ? 5 Aydır ilk defa ödeme alıcam biraz tedirginlik var :D

Mart ayı bin dolar kazancım var, 2 tane telif var kanalda ödeme formu ne zaman gönderiyoz

Anladım hocam yanlış birşey yapmışım gibi bir düşünce var içimde ödeme talep ederken.

Channel link

youtube.com/user/adfhj

gibi sorun olmaz sanırım ? 5 Aydır ilk defa ödeme alıcam biraz tedirginlik var :D

Ödeme formunu tam olarak hatırlamıyorum. Eğer kafanızda soru işareti varsa tekrar doldurup gönderin ;)

Channel link

youtube.com/user/adfhj

Hocam userdan sonrakini yazacaksin.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri