Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Şu anda bende kazanç kısmı gözükmüyor, başka gözükmeyen varmı veya göüzkenler?
Bikere daha herkeste böyle olmuştu sonra geri gelmişti, umarım bana özel değildir :D

Şu anda bende kazanç kısmı gözükmüyor, başka gözükmeyen varmı veya göüzkenler?
Bikere daha herkeste böyle olmuştu sonra geri gelmişti, umarım bana özel değildir :D

Bende de yaklaşık 2 aydır yok ama ödeme aldım :D

Userdan sonraki karmasik olan seyi yazacaksin, oda binevi user ismi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam url alınmamış . O yüzden user diye bişey yok . Channel yazıyor sonra karmaşık bişey var onumu yazmamız lazım?

Hocam url alınmamış . O yüzden user diye bişey yok . Channel yazıyor sonra karmaşık bişey var onumu yazmamız lazım?

UCujFwqki0IB8i5iefnSp7Lg ornek olarak sadece bunu yazacaksin daha kolayi yt de iken kanalima yada kanal ismine tikla adrs satirinda youtube.com/jeidujeodjeodudiwo bole bisey yaziyorsa slashtan sonrakini kopyala

17 martta bazı kanalları ağdan çıkarıp tekrar bağlamışlar kazançlar gözükmüyor...

14 şubattan beri kazancımı göremiyorum 1 telifim vardı, 330 dolar aldım ocaktan kazancımı fakat şu an ne kadar kazanıyorum hiç göremiyorum :/ belki geliir belki gelmez.

Arkadaslar eger kanal ayarlarinizda awe yaziyorsa gelir merak etmeyin.

Kanalı atmışlar şuan,atılan kanalın ödeme ile veya 2 ihtarlı kanal atıldıktan sonra topluluk vs alıp para kazanması kapanırsa bu partnerdeki paramı almamı engellermi,kanal partnerden atıldı şuan ona göre silicem kanalı yada partnerle hiçbir alakası yoksa abonesi var baya abonelerinden yararlanacagım.

Arkadaşlar bu ödeme formu doldururken "Name" kısmına kendi ismimizi yoksa kanal için açtğımız ismimi yazmamız gerekiyor.

Birde 1 adet topluluk ihtarım var acaba ödeme alabilir miyim? 18 Marta kadar 600$ kazanmışım.

Birde arkadaşlar 1den fazla kanal kullanıp aynı paypala para isteyince sorun çıkarır mı awe? Sonuçta kanal kullanıcı isimleri yabancı olacak ama paypal Türk ?

Arkadaşlar ben daha awe partner işine yeni başladım sayılır,şubat ayından 1 telifli kanalım var analiz yerinde 476 dolar para gözüküyor,ben bu parayı alırmıyım?,alırsam ne kadar kesinti olur tahminen? 1 telifte çok az tıklanan bir gereksiz videomdan gelmişti daha önce ödeme alan varsa yazabilirmi? ve son olarak ben paypalımı geçen ay aweyi bağladıktan sonra açtım,awe dashboardda falan ayarları yaptım ödeme formuda gönderdim,fakat kredi kartım olmadığından daha onaylamadım herhangi bi sıkıntı olurmu?

ben de aralığı alamadım alamadım 2 kanalda da eşleşenler vardı. sınırı geçmiş ve telifsiz kanallardı...

şubat ayında bir kanalım ödeme eşiğini geçmişti.Ardından kapatıldı.kanala gmaile vs. bütün ürünlere giremiyorum şu an.Awe üye olurken paypalımı vermiştim ödeme eşiğini de geçtim normal şartlarda, ödeme alırmıyım acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri