D
daralll
Guest
145 dolar civarı...beyler kaç dolar olunca ödeme yapıyorlar belli bi sınırı varmı
yani %30u çıkınca 100 dolar kalırsa yolluyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
145 dolar civarı...beyler kaç dolar olunca ödeme yapıyorlar belli bi sınırı varmı
gelme saati?
Benim bu ay ödeme gelmedi.Emekthor un 50 k sı vardı galiba onu diyorsunuz.Anladığım kadarıyla ödeme bekleyen herkesin ödemesi yapılmış. Merak ettiğim bi konu var, burada yaklaşık 20k bekleyen bir arkadaş vardı o ne oldu acaba, onun akıbetini çok merak ediyorum. Platin bir üyeydi kendisi yanlış hatırlamıyorsam.
valla çok ince hesap yapmadım zaten gitmiş para diye baktığım için ama ödemeler normal geldi bana öyle anormal bir kesinti gözüme çarpmadı komisyon dışında
---------- Mesaj saat 21:28:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:27:08 civarında gönderildi. ----------
bu ay mı atılmıştı hocam hesap,benim de nisan başı atılan yüklü bi hesap var o gelmemiş henüz.
Arkadaslar telifli kanal odemeleriniz, genellikle sizin hesapladiginizdan daha dusuk gelebilir. Bunun sebebi, kanalinizdaki telifli videolarin kazancinin odenmeyecek olusudur.. (Soylenen bu sekilde) ..
Kanalinizda telifsiz olan tum videolarin parasini alacaginizi fakat teliflilerin odemelerinin yapilmayacagini aklinizda bulundurun..
OCak, Şubattan ses yok mu![]()
Arkadaslar telifli kanal odemeleriniz, genellikle sizin hesapladiginizdan daha dusuk gelebilir. Bunun sebebi, kanalinizdaki telifli videolarin kazancinin odenmeyecek olusudur.. (Soylenen bu sekilde) ..
Kanalinizda telifsiz olan tum videolarin parasini alacaginizi fakat teliflilerin odemelerinin yapilmayacagini aklinizda bulundurun..
Aralık ayından 1 kanalım ( Telifsiz sorunsuz) , Ocak ayından bir kanalım ( Telifsiz Sorunsuz) ödeme gelmedi. Telefonla aradım sürekli bu ay ödicez bu ay ödicez dediler. Sonra o ay geldi paypalınız sistemde yok vs dediler güncelletim halen yok halen yok
Hocam tecrübeniz vardır 10k 20k gibi değerlerden hiç ödeme aldınız mı? ben bekliyorum ama gelmedi 2. aydayım hocam ocak da ödenmemişti şimdi şubatla ocak bekliyorum.
hepsi tek paypalamıydı hocam ?
özel urlyi partnere katıldıktan sonra alıptaa odeme alan arkadaşlar varmı aramızda acaba ?
Alırken herhangi bir sorun oldu mu hocam? Beni de bugün attılar mart aynının kazancı umarım alırım kazasız belasız.
benım vardı aylar once kapandı paypalı panelden gırıp tanıtmamıstım ama aylarca hep mesaj attım butun kanallarımı bılgılerını ekran goruntulerını kayıt etmıstım hepsını sureklı yolladım suan butun kanallarımın odemesını yapmıslar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.