[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] arkadaşa lütfen saldırmaktan vazgeçin. adam şirkette falan çalışmıyor, işini gücünü bırakıyor bizler için adamalrı arıyor yüzyüze görüşüyor onların anlattıklarını bize aktarıyor. hiç bunları yapmayabilir de...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@iwocan arkadaşa lütfen saldırmaktan vazgeçin. adam şirkette falan çalışmıyor, işini gücünü bırakıyor bizler için adamalrı arıyor yüzyüze görüşüyor onların anlattıklarını bize aktarıyor. hiç bunları yapmayabilir de...
oyyhhhşşşşşşşşşşş
Aweye odemelerle ılgılı atmıs oldugum 2 maıle cevap geldıUslup bıraz sıkıntılı ama olsun bu da bısey
. Etkısı olmusmudur bılmıyorum ama youtube ıcın hazırladıgım maılı 7 kısı yolladık bız .. Belkı faydası olmustur. Attıgı maıllere cevap alan oldumu baska ? Unutmadan da soylıyeyım bu kanallarınız odeme lıstesınde yoktu demısler yalnızca. Hazır cevap almısken bı suru soru sordum ben de
kaydadeger bı bılgıye ulasırsam paylasırım..
Hocam ıslerı guclerı yalan dolan. Madem kanallar odeme lıstesınde degıl neden hala kanallarda reklm donuyor ve para kazanıyor?
Ödeme listesi nerede acaba ? .Ayrıca benim kanalı partnerlikten atmışlar içinde 2bin dolar falan vardı . Attıkları kanalların parasını ödüyorlar mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.