Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] arkadaşa lütfen saldırmaktan vazgeçin. adam şirkette falan çalışmıyor, işini gücünü bırakıyor bizler için adamalrı arıyor yüzyüze görüşüyor onların anlattıklarını bize aktarıyor. hiç bunları yapmayabilir de...

@iwocan arkadaşa lütfen saldırmaktan vazgeçin. adam şirkette falan çalışmıyor, işini gücünü bırakıyor bizler için adamalrı arıyor yüzyüze görüşüyor onların anlattıklarını bize aktarıyor. hiç bunları yapmayabilir de...

iste bunu anlamiyorlar benim 3-4 bin dolarim var suan awede [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] olmasa hakkimizi arayip soracak adam yok
arkadasa laf söylüyolar deseki banane ne haliniz varsa görün o laf söylüyen 2-3 arkadasin yüzüne biz magdur kalacaz.

ya kardesim [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] a niye saldiriyorsun , adam hic aramayabilirde , sacma sacma yorumlar yapmayin.

Malesef geçmişte de awe konusunda yardımcı olamya çalışan birçok kişiye saldırıldı. Böyle üzücü olaylar sebebiyle artık kimsenin başkasına awe konusunda yardımcı olası gelmiyor.

öncelikle @iwocan olmasa hepimiz ayvayı yeriz arkadaşlar
adamı üzmeyelim
ama biraz alıngan olması iyi olmadı
dediği konuda haklı ama awe sistemi tam kurmuş ne açıklama var ne yetkili var
bizim garibanlarda az biraz iletişimi var diye sinirden @iwocan a çatıyor
olmaz arkadaşım olmaz...

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] öde artık şu paraları, bak insanlar seni bekliyor. Awesomeness TV'ye ortak oldun madem, borcunuda öde kardeş öyle yağma yokkkk :)

teliflerden kapanmış içerde 480$ bulunan alt kanalım vardı, ama ödeme hiç heyecenlandırmıyor bu awe beni. Yani ödeme alsam bile sevinemeyeceğim bu network yüzünden, hayattan soğuttular. [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] kardeşimizde bizi düşünüp arayıp haberdar ettiği için teşekkürü borç biliriz. Kendisine bilip bilmeden laf söyleyenlerede aldırış etmemeli :)

mack yarım saat önce cevap yazmış 5 gün önce açtığım tickete. dedim neden şubat ödememi yapmadınız diye. bakmış şubat ödeme listesinde sizin bu kanalınız gözükmüyor diyo şubat ödemesi olduğuna eminmisiniz mart olmasın diyor ilginç :D neyse şubat kazancının resmini yolladım cevap verirse bilgilendiricem.(5 Gün sonra onada cevap verirler) Hala çözemedim ben bu adamları

öncelikle @iwocan olmasa hepimiz ayvayı yeriz arkadaşlar
adamı üzmeyelim
ama biraz alıngan olması iyi olmadı
dediği konuda haklı ama awe sistemi tam kurmuş ne açıklama var ne yetkili var
bizim garibanlarda az biraz iletişimi var diye sinirden @iwocan a çatıyor
olmaz arkadaşım olmaz...

Yok hocam alinganlik yapmadim :) dedigim gibi herkes dusuncesinde ozgur. Bazi arkadaslar gemileri yakmaya niyetli. Insanoglunun dogasi geregi de beklemeyi beceremiyoruz. Tabi sonsuza kadar da bekleyecek degiliz, orasi da ayri bi konu. Herseyi tam istedigimiz gibi olsun diye istiyoruz dogal olarak ama karsi tarafi da dusunmek lazim. Awesomeness'in yetkilisi veya calisani degilim, onlari savunmuyorum ama partner firmalar her ne kadar Adsense'in alternatifi olsa da isleyis olarak Adsense'ten farklilar. Bunun sebebi de aslinda ozgun icerik sahiplerine hizmet vermek amaciyla kurulmus olmalari.. Simdiye kadar cogu partner film, dizi vs gibi kategorilerde odemeyi duzgunce yaparken, ozellikle Adsense'te unlem furyasi basladigindan beri partner firmalari da odemeleri aksatiyor. Ornek olarak da diger partnerlerin yuksek kesintileri veya partnerlikten atmalari gosterilebilri.

Arkadaslar paralarini istiyorlar, bunda haklilar mi? %50 oraninda evet.. Neden %50? Cunku, emek vermisler, ugrasmislar, ustune bir de telif gelir mi gelmez mi stresini yasamislar.. Burasi evet dedigim %50... Diger %50 de (partnerlerin onem verdikleri de burasi) icerikleri kendilerinin degil.. Her ne kadar ugrasirsak ugrasalim, icerik bizim olmadigi icin odeme yapmayabilir.. Bu Adsense kurallarinda da acik acik yaziyor..

Simdiye kadar odeme yapilmis olmasi, bu saatten sonra da odeme alacagimiz anl***** gelmez.. Bunu unutmamak lazim.. Fakat bunlar odeme yapmaz diye de ugrasmamak da olmaz.. Biz kazanalim, odeme esigini gecelim, oderlerse ne ala, odemezlerse de bir kac kez rica ederiz, duzgunce konusuruz bilgi aliriz. En son olmadi mail atariz topluca gerekirse, sonrasinda da yapabilecegimiz bisey suan icin yok. Youtube'a sikayet edemeyiz partner firmalarini. Cunku bildigim kadariyla dashboard onayinda bu uyariyi onceden yapiyorlar ve de biz kabul ediyoruz..

Arkadaslar bu maasli bir is degil, bunu da unutmayalim.. Maas gunu gelmis de isveren maasimizi odememis gibi davranmayalim.. Sonucta buradan gelecek para ile bazimiz ihtiyaclarini karsiliyor, bazimiz aile gecindiriyor orasi dogru.. Fakat tum umudumuzu buradan gelecek paraya baglarsak, hem moral hem de psikoloji olarak da zarar goruruz..

Sakin olup, gemileri yakmadan duzgun ve anlasilir sekilde konusmak en mantiklisi.. Arayip kufur etmenin, hakaret etmenin, tehdit etmenin ne bir etkisi, ne de bir yaptirimi olabilir.. Ertesi gun ben aradigimda "Turkler kufur ediyor" lafini duymak hic hos degil..

Illa ki ben arayacagim diye bisey yok, isteyen ve ingilizcesi yeten her arkadas arayabilir.. Sonucta karsinizda konustugunuz kisi de insan evladi.. Onlar da oranin bir calisani... Size odenmeyen paralari sirket olarak aralarinda bolustuklerini mi saniyorsunuz? :)

Benim awesomeness'a bagli kanallarimin bir tanesi 140 dolari gecti, onu da teliften kapadilar.. Ne kadar inanirsiniz bilmiyorum ama sormadim bile odeme alir miyim ben bu kanaldan diye.. Hatta konustugum arkadasim da "surekli neden baskalarinin kanallarini soruyorsun? Senin hic kanalin yok mu? Sen odeme aliyor musun?" diye soruyor..

Uzun lafin kisasi, herkes istedigini dusunmekte ve yapmakta sonuna kadar ozgur.. Telefonu ve adresi belli.. Ister arayin, ister mektup atin, ister email atin.. Ama sizden ricam bunlari yaparken, tek kanal sahibinin siz olmadigini ve soylediklerinizin baskalarini da etkileyebilecegini unutmayin.. En azindan ariyorsaniz da Turk oldugunuzu soylemeyin ya da belli etmeyin de bari Turk'leri rezil etmeyin..

Konuya yazip benim hakkimda guzel seyler yazan arkadaslara da cok tesekkur ederim.

Pazartesi ya da Sali gunu tekrar ararim, bilgi alirim. Sizlere de ne soyledilerse aynen aktaririm.. :)

Arkadaşlar, kanallarımız özgün değil o yüzden hakkımızı arayamayız fikrine zerre katılmıyorum. Bize müsade eden youtube. İstemese zaten biz o videoları yükleyemeyiz. Şubat ayında bizim özgün olmayan videolarımızdan youtube binlerce lira para kazandı, o binlerce liranın yaklaşık %30unu bizim payımız olarak aweye yolladı, awe de kendi %30unu aldı. Biz paramızı alamadık. Alamadığımız gibi bize bilgi veren de yok ! Awe deseki bakiyeniz şukadar şu gün aralığında ödeme yapıcaz sorunun büyük kısmı çözülmüş olacak ! Canavar gibi dashboard yapmışlar, profesyonel reklam yapmayı da biliyolar, maillere dönmeye gelince sistemi oturtamadık.. Yok ya ! Ne güzel memleket ! Bütün bunların üstüne hakkımızı arayamayız ne demek ! Sonuç verir vermez orası nasip ama şuda bir gerçek ki hakkımız olanı almak için elimizden geleni yapmalıyız ! Ben youtube a gönderilmek üzere bi mail hazırladım, bu maili nekadar çok kişi gönderirsek sonuç alma ihtimalimiz o kadar fazla !

To whom it may concern,

I am the user of one of your partner network name is Awesomenessnetworktv.

I and lots of my friend have some complaints about this partner network.

We know that we signed a agreement and accept youtube never account for any problem between we and partner network company. However, you are main company of this organization so we believe that if you negotiate with this company about our problems, some problems will be solved.

First problem is they don't pay our incomes on time. Forexample, we still did not take our February incomes(some of our friends took). Second one is they don't send feedback to our mails. We can't ask or discuss anything with Awesomenessnetworktv. Forexample, we dont know and can't learn amount of our February incomes and when will they pay them.

In brief,we have two main request. Firstly, we want to take our payments on time. Secondly, we want to know amount of our incomes and when will they pay, if they cant make payment on time. If they send feedback to our mails, second problem can be solved.

Thanks for your help.

Have a nice work !

Note: we dont want to give our names because when we send a complaint mail to Awesomenessnetworktv, they extract our channels from network and dont pay our incomes. ( This is also serious problem !) We can give our names after we take panding payments .

Türkçesi;

Sayın Yetkili,

Partneriniz olan awe nin kullanıcıyım.

Benim ve pek çok arkadaşımın aweden bazı şikayetleri var.

Aweye kayıt yaparken, anlaşma imzaladığımızı ve youtube hiçbir şeyden sorumlu omadığını kabulş ettiğimizi biliyoruz. Ama yine de bu organizasyonun ana şirketi siz olduğunuzdan, sizin aweyle sorunlarımız hakkında görüşmenizin, bazı problemlerimizi çözebileceğine inanıyoruz.

Birinci problemimiz ödemelri zamanın da alamamak. Mesela şubat gelirlerimizi hala alamadık(bazı arkadaşlar aldı) .İkincisi, maillerimize cevap alamıyoruz. Aweye soru soramıyoruz. Mesela şubat bakiyemiz nekadar awe nezaman ödeyecek bilmiyoruz ve öğrenemiyoruz.

Kısacası, temel iki isteğimiz var. 1.si ödemelerimizin zamanında yapılması. 2.si ödemeler geciktiğinde bakiyemizi ve nezaman ödeme alacağımızı öğrenebilmek. maillerimize dönerlerse ,ikinci problemin çözüleceğine inanıyoruz.

Yardımınız için teşekkürler.

Hayırlı işler.

Not: ismimizi vermek istemiyoruz çünkü aweye şikayet maili yolladığımızda bizi partnerlikten atıyor ve ödemelerimiz alamıyoruz. (Bu da ciddi bi problem) Bekleyen ödemelerimiz aldıktan sonra ismimizi verebiliriz.

Sondaki nottan da anlaşılacağı üzere şimdilik bekleyen ödemelerimizin zarar görmemesi açısından ismimizi vermeyelim diyorum. Partner kanallarımızla bağlantısı olmayan bi yerden atalım maili. İsteyenler partner kanalından da atabilir tabiki.. Şimdiden hepimize kolay gelsin, hayırlı uğurlu ve sonuçlu olsun :)

Aweye odemelerle ılgılı atmıs oldugum 2 maıle cevap geldı :) Uslup bıraz sıkıntılı ama olsun bu da bısey :). Etkısı olmusmudur bılmıyorum ama youtube ıcın hazırladıgım maılı 7 kısı yolladık bız .. Belkı faydası olmustur. Attıgı maıllere cevap alan oldumu baska ? Unutmadan da soylıyeyım bu kanallarınız odeme lıstesınde yoktu demısler yalnızca. Hazır cevap almısken bı suru soru sordum ben de :) kaydadeger bı bılgıye ulasırsam paylasırım..

Kestirip atmanın yolunu bulmuşlar ödeme listesinde yok diyerek. Bakalım daha nice günler gidecek ödeme beklerken.

Aweye odemelerle ılgılı atmıs oldugum 2 maıle cevap geldı :) Uslup bıraz sıkıntılı ama olsun bu da bısey :). Etkısı olmusmudur bılmıyorum ama youtube ıcın hazırladıgım maılı 7 kısı yolladık bız .. Belkı faydası olmustur. Attıgı maıllere cevap alan oldumu baska ? Unutmadan da soylıyeyım bu kanallarınız odeme lıstesınde yoktu demısler yalnızca. Hazır cevap almısken bı suru soru sordum ben de :) kaydadeger bı bılgıye ulasırsam paylasırım..

Hocam ıslerı guclerı yalan dolan. Madem kanallar odeme lıstesınde degıl neden hala kanallarda reklm donuyor ve para kazanıyor?

Hocam ıslerı guclerı yalan dolan. Madem kanallar odeme lıstesınde degıl neden hala kanallarda reklm donuyor ve para kazanıyor?

Aynen öyle kardeş.. Buradan özellikle aweye hiç bulaşmamış, acaba girsemmi falan diyerek araştırma yapıyorken bu satırları okuyanlara sesleniyorum; işlerini doğru düzgün yapamayan bu adamlarla çalışmayın !!!

2 aydır ödeme listesinde yokum ve benim gibi binlerce kişi yok.Adamın biri bir dahaki ay ödeme yapacağız diye cevap yazıyor ticketlara.Awe bitmiş artık üç kağıtçı bunlar resmen.

Ödeme listesi nerede acaba ? .Ayrıca benim kanalı partnerlikten atmışlar içinde 2bin dolar falan vardı . Attıkları kanalların parasını ödüyorlar mı ?

AwemağdeR i (Awe Mağdurları Derneği) mi kursak napsak ? :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri