Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Bazı arkadaşlar aldıklarını söylüyorlar ödeme alan var mı ? 2 kanalım var Mart ayında toplamda 3k kastılar telif yok tertemiz kanallar. Ödemeyi Haziran'da alıyorum herhalde ilk kez ödeme alacağım sadece Mart'ı mı alırım yoksa Mart + Nisan beraber mi gelir .

Arkadaşlar her ay düzenli ödeme alıyordum fakat geçen ay 1 ittar aldım ve kısa surede geri çekdirdim sizin gibi nisan ayında odeme alamadim mail attım dediler 1 ittar almışsın videolarını gozden geçir dediler, sanirim bunlar bir temizleme işlemi yapıyorlar, 1 ittarla para nasıl verilmez bunlar paraların arkasına gecmek için behane arıyorlar ve bu NetWork -dan nasil çıkayım Küfür yapsam çıkarırlarmı? bak ne hallere kaldık işimiz küfürle halledilirse ben küfürbaz haydo olacağım :D

Arkadaşlar her ay düzenli ödeme alıyordum fakat geçen ay 1 ittar aldım ve kısa surede geri çekdirdim sizin gibi Aprel ayında odeme alamadim mail attım dediler 1 ittar almışsın videolarını gozden geçir dediler, sanirim bunlar bir temizleme işlemi yapıyorlar, 1 ittarla para nasıl verilmez bunlar paraların arkasına gecmek için behane arıyorlar ve bu NetWork -dan nasil çıkayım Küfür yapsam çıkarırlarmı? bak ne hallere kaldık işimiz küfürle halledilirse ben küfürbaz haydo olacağım :D

arkadaşlar adsense te bi kanalına bişi olduğunda diğerleride etkileniyor toplu para kazanma gidiyor ya awesomeness ve diğer şirketlerde aynı uygulamayı kullanıyor olabilir. yani onlarca kanala ayna paypal mailini giriyorsunuz biri telif yada başka bi uyarı yediğinde partner şirketleri diğer kanallarında ödemesini yapmıyor bekletiyor inceliyor vs. buda bi ihtimal.

Kanala url alınca bildirmek gerekiyormuydu gerekiyorsa nereye mail atacagız ,gerçi para alma umudumuz kalmadıya bekliyoruz umutsuzca:)

arkadaşlar adsense te bi kanalına bişi olduğunda diğerleride etkileniyor toplu para kazanma gidiyor ya awesomeness ve diğer şirketlerde aynı uygulamayı kullanıyor olabilir. yani onlarca kanala ayna paypal mailini giriyorsunuz biri telif yada başka bi uyarı yediğinde partner şirketleri diğer kanallarında ödemesini yapmıyor bekletiyor inceliyor vs. buda bi ihtimal.

Yok hicam tertemiz kanallarıma ödeme yapmadılar

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İhtarsız ve uyarısız kanalıma aralıktan beri ödeme alamıyorum. Daha önce de hiç almadım.

Geçtiğimiz günlerde Arkadaşım Hoş Geldin videosu yüklemiştim kanal d dünya geneli engellendi geldi hemen videoyu sildim awe ödeme konusunda sıkıntı çıkarırmı ? Tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim.. NoT : dizi - film çalışmıyorum deneme amaçlı atmıştım.

aweya bağlı herhangi bir kanaldan telif yedinizmi ?

Aynı paypal a bağlı awe de 4 kanalım var 4 unde de herhangi bir telif eşleşen dünya geneli engelli bir tek video yok. Aralıktan beri bağlı ayda en kötüsü 1k dolar kazanıyor ancak hic ödeme alamadım. Adamlarla yazişıyorum bi ay başı ödeme yapacağız dediler bi pay pal adresinizi kaybettik dediler yalan mi yok

Aynı paypal a bağlı awe de 4 kanalım var 4 unde de herhangi bir telif eşleşen dünya geneli engelli bir tek video yok. Aralıktan beri bağlı ayda en kötüsü 1k dolar kazanıyor ancak hic ödeme alamadım. Adamlarla yazişıyorum bi ay başı ödeme yapacağız dediler bi pay pal adresinizi kaybettik dediler yalan mi yok

içeriğinizi incelemiş olabilirler.

arkadaşlar kanalımda 2.4k dolar var mart ayı ve nisan ayı toplamı ve daha hiç ödeme almadım.korkuyorum para kalır diye,çıkma isteği göndersem mayıs sonu ya da haziran başı ödeme alır mıyım? partnerden çıkıp başka partnere geçsemde ödeme yatar mı yani.

En son aradigimda bugun toplantiydi odeme departmani, bi haber alinca donecek bana arkadasim. En kotu yarina haberimiz olur.

Adamlara mesaj atıyorum tek tek kanallarımdan 100$ geçmemek siz vs cevap atıyorlar en az kanalım şubatta 450 ve çok yukarısı hepsine aynı saçma sapan cevabı veriyorlar,bunlar oto cevaplarmı nasıl olurda 100$ geçmemişin cevavı gelir her kanala bunlara ensonunda güzel mesajlar atıcamda sabrediyorum bir kaç gün daha.

En son aradigimda bugun toplantiydi odeme departmani, bi haber alinca donecek bana arkadasim. En kotu yarina haberimiz olur.

Hocam partnerde 2 kanalım var ve içeride toplam. 2.5k civarı para var daha ödeme alamadım Mart ayı kazancı , partnerden çıkma isteği gönderir başka partnere geçsem içeridekini öderler mi acaba ?

Awe konsuunda uzmansın hocam. Benim de bir sorum var yanıtlarsan çok sevinirim. Mart ayında 1k kazancım vardı 2 telif vardı 27 martta 3. telif yedim 1 hafta içinde bildirim yapmazsanız hesap kapanacak dedi Youtube. Ben de telifi atan kişi ile görüştüm telifi kaldırdı hesap düzeldi derken 2 Nisanda partnerden attılar. 3-4 Gün önce de hesabım telif yüzünden kapanmış. Ödeme alabilir miyim hocam önümüzdeki ay? Yanıtlarsan çok sevirinim.

Ayrıca başına böyle bir durum gelip de tecrübe eden varsa,yazarsa çok sevinirim arkadaşlar. :)

arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama.Bir partner şirketi benim kategoride ki videoların telif hakkını satın almış ve önüne gelene telif atıyor.Şimdi ben telif yememek için videoları gizlesem ödeme alırmıyım.Bu arada şubat ödemesini aldım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri