Awesomeness TV Temmuz Ayı Kazançları, Ağustos Ödemeleri

hocam burda geyik falan yapmıyoruz yalnız siz heyecan yapıyosunuz diye yazmamak saçma değil mi ?

Hocam ben burda kendimi değil sizide düşünüyorum.Awe artık umut değil umutsuzluk oldu.Neyse ben kendi fikrimi söyledim.Kendim için değil sizler için de söyledim.Yaparsınız yapmassınız bilemem.

kardeş ben bugüne kadar hiç bloke yemedim. çalıştığım sistemle bloke yemem imkansız. ödenecek olsa benimki ödenirdi. 2 telifli kanalın bile ödemesini alıyorum.

bende öyle diyordum benim kategoride imkansız diyordum ama adamlar geçen ay göndermediler parayı..Hatta bu kanaldan 6 aydır ödeme alıyordum sorunsuz.

daha odeme gelmedi..
Ancak benim tahminime gore saat 2-3 gibi odemeler gelmeye baslayacak.Cunku bu tarihlerde olan odemelerimin hepsi bu saatlerde yapılmış.

ödemeler sarkmadı dedikleri tarihte ödeyecekler saat 3-4 gibi hesaplara bakın arkadaşlar
bu karamsar havayıda uzaklaştırın ortamdan
ferahlayın biraz:)

Hocam ben marttan bu yana ödeme alıyorum hiç bu kadar geciktiğini görmemiştim :)

Tamam Awe'de hiç paramız kalmıyor, ama kardeşim bu ne sorumsuzluktur ?
Beta Dasboard'lara 1-10 Eylül arası ödemeleriniz yapılacak diye yazdınız ve herkes ayın birinden beridir ödeme takibi yapmaktan telef oldu.

Anladık 10 gündür ödeyemedin veya bir aksaklık oldu... Bari bir bilgilendirme maili gönderin veya Dasboard'ta bir günceleme yapın, özür dileriz ödeyemedik ama şu gün veya bu gün ödeyeceğiz diye bir not düşün.. Ona göre bizler de ne yapacağımızı bilelim, koca network'te bu kadar aymazlık ayıp ayıp

ödemeler sarkmadı dedikleri tarihte ödeyecekler saat 3-4 gibi hesaplara bakın arkadaşlar
bu karamsar havayıda uzaklaştırın ortamdan
ferahlayın biraz:)

Ben herhangi bi bilgi alamadım da awe ödeme yapacağını falan mı söyledi?

Awesomeness ilginç bir partner firması geçen ay herkesten önce ödediler bu ayda herkesten sonra ödüyorlar :) ama 1 yıldır sorunsuz ödeme alıyorum haklarını yemiyim hangi gün ödeyecekleri belli olmuyor ama ödemeyi yapıyorlar :)

Odeme gunu persembeyi cumaya baglayan gece oluyor lutfen odeme beklemeyin herkes bisi uyduruyor arkadaslar niye bekliosunuz ki gondermiyckler iste bu ay bi umut yok lutfen odeme gunlerini dikkat edelim.

Awesomeness ilginç bir partner firması geçen ay herkesten önce ödediler bu ayda herkesten sonra ödüyorlar :) ama 1 yıldır sorunsuz ödeme alıyorum haklarını yemiyim hangi gün ödeyecekleri belli olmuyor ama ödemeyi yapıyorlar :)

Hocam temmuz ödemesi almadınız değil mi? 1 yıldır ödeme aldım dediğiniz için soruyorum.

Hocam temmuz ödemesi almadınız değil mi? 1 yıldır ödeme aldım dediğiniz için soruyorum.

yok hocam daha temmuz ödemesi yatmadı bu hafta kesin yatar diye düşünüyorum genelde de sabaha karşı 3-4-5 gibi yatırıyorlar kuvvetle muhtemel bir aksilik çıkmazsa Türkiye saatiyle 26 saat içinde ödemelerin yatmasını bekliyoruz :)

Awe ilk defa banada güzelliğini yapmış oldu bu ödemelerin geç kalmasıyla. :) Hayırlısı olsun diyelim.

Awe nin ilk defa bu kadar geç kaldığına şahit oldum

Son düzenleme:
Awe hep böyleydi zaten. :). Alışmıştım ben. Ayın 7-8-9-10 una kadar beklemeye.

Awe tarzı bu geç kalmak paraları ödememek milleti mağdur etmek kanal kapanınca paraları cebe atar sonra para sahibine gitti der.Awe hep böyle

awe sayesinde sabır nedir onu öğrendik yayında ve yapımda emeği geçen her kim varsa onlara en içten dileklerimle teşekkür etmek istiyorum.

Herkes aweye laf atar odemeler gelincede awe candir der. Mademki awe kotu soyleyin odemesini hic aksatmayan partner ona sokalim kanallari.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri