F
fth
Guest
Hadi hayırlısı bakalım inşallah en kısa zamanda alırız
Beklemedeyiz..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nasıl oluyor bu arkadaşlar 295 dolar kazancım var temmuz 14de başlamışım 23 agustosa kadar ama böyle birşey yazıyor.
Your current running total is $**,**, but you need to reach $100.00 before we can pay you. But keep going, you're 61% of the way there!
Hocam açıkladığın için teşekkür ediyorum evet temmuz kazançı yazıyor ağustos ne zaman yansıyacak 10 eylüle kadarmı ?Baktığın yerde görünen rakama Ağustos dahil olmadığı için eksik görünmesi normaldir. Temmuz ayında da kazancın 130.10 dolara ulaşmadığı için ödemen yapılmamıştır. Ağustos'ta eklenince toplam ödemeni en geç 10 Eylül'e kadar alırsın
Hocam açıkladığın için teşekkür ediyorum evet temmuz kazançı yazıyor ağustos ne zaman yansıyacak 10 eylüle kadarmı ?
Awe bana böyle bir mesaj geldi.Google translate çeviri yaptım ama anlaşılmıyor.Açıklarmısınız
Your channel has been terminated by YouTube, which means you have violated their terms and ours. Because you have violated these terms you have breached our contract, which means we are no longer obligated to pay you. You money will now be sent back to the original content owner.
Thank you,
- Dana
Awe bana böyle bir mesaj geldi.Google translate çeviri yaptım ama anlaşılmıyor.Açıklarmısınız
Your channel has been terminated by YouTube, which means you have violated their terms and ours. Because you have violated these terms you have breached our contract, which means we are no longer obligated to pay you. You money will now be sent back to the original content owner.
Thank you,
- Dana
sen ihlal ettin sözleşmeyi. Orjinal içerik sahibine geri gönderilecektir falan diyor.
Thank you,
- Dana
sen ihlal ettin sözleşmeyi. Orjinal içerik sahibine geri gönderilecektir falan diyor.
You money will now be sent back to the original content owner. diyor içeriği oluşturan kişiye iade edilecek ?
Hocam paramı kesin alamıycakmıyım bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı?
Hocam paramı kesin alamıycakmıyım bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı?
Parani odemeyecekler. Guya asil icerik sahibine odeyeceklermis. Yalan o, cebe atacaz diyemeyeceklerinden dolayi boyle bahane buluyolar.
Awenin dediği aslında bir nevi doğru, telif alan bir kanlınıza girin, yada eşleşen alan, o videonun kazanının youtubeden silindiğini görürsünüz, bu kazancı silme işlemi youtube tarafından yapılıyor, partner firmalarla alakası yok, Gerçek içerik sahibine yolluycaz demeleri bir açıdan doğru.
Dediğim bilgiyi kanalınızda kontrol ederek teyit edebilirsiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.