Awesomeness'dan Haber Var

Merhaba arkadaslar,

Dun Awesomeness'tan gelen habere gore, bu hafta ici gecen hafta yapilan odemelerin ikinci partisi yapilacak. Odeme alamayan arkadaslarin bu hafta odemelerini alacagi soylendi..

Ayrica Awesomeness'tan cikarilan kanallar hakkinda da cok soru geliyordu.

Kanallariniz, icinde telif veya baska bir uyari olsun veya olmasin, herhangi bir tv yayini, cizgi film, film vb. telif riski yuksek kategori iceriyorsa, partnerlikten cikarilacak.. Bu sebepten dolayi bundan sonra film, cizgi film, dizi, tv show vb seyleri bosuna yuklememenizi de soylememi rica ettiler. Bundan once olan kanallarin odemelerini tam olarak soramadim ama bundan sonra bu kategorilerden odeme almaniz zor gibi gorunuyor..

Ek olarak; ayni paypal adreslerine ait birden cok kanali olanlari da kotuye kullanimdan dolayi partnerlikten cikartacaklarini belirttiler. Bu onlemi de bos kanal ile basvuranlar icin aldiklarini dusunuyorum.

Tahminim yine Persembe gunu odemelerin yapilacagi yonunde..

Hepinize hayirli gunler..

Sanırım herkez anlamıştırda... awe... başlıklı gereksiz postlardan kurtuluruz.

İbrahimin ilk mesajında yazdığı kategorileri Çalışanlar biz yada ibrahim yazdı diye o kategoriyi bırakmayın.Çalışın yine aynı bildiğiniz şekilde bu yasak artık dedikleri,ödeme yapmayacağız dedikleri kategorileride.Sonra bizi bu kategoriden soğutmak için yazıyorlar,yapmayalım bunları yüklemeyelim diye yazıyorlar demeyin.Herkes çalıştığı kategorisinde devam etsin sonra başımı ağrıtmayın boş beleş konularla.

Awe deki samimi olduğumuz,her işimizi gören sağolsun bir çalışanının ibrahime dün dedikleri budur.Siz bildiğinizi yapın yinede gözlerinizle görün herşeyi.Ödediğide olur ödemediğide ne olur ne olmaz işinizi bırakmayın ama bunlarıda düşünerek yapın sonra ödememi yapmadılar diye 1-2 ay sonra konu açmayın.

Dolu boş ne gelirse her kanalı kabul eden bi partnerin konularının sonu gelmez bu forumda :)

İbrahimin ilk mesajında yazdığı kategorileri Çalışanlar biz yada ibrahim yazdı diye o kategoriyi bırakmayın.Çalışın yine aynı bildiğiniz şekilde bu yasak artık dedikleri,ödeme yapmayacağız dedikleri kategorileride.Sonra bizi bu kategoriden soğutmak için yazıyorlar,yapmayalım bunları yüklemeyelim diye yazıyorlar demeyin.Herkes çalıştığı kategorisinde devam etsin sonra başımı ağrıtmayın boş beleş konularla.

Awe deki samimi olduğumuz,her işimizi gören sağolsun bir çalışanının ibrahime dün dedikleri budur.Siz bildiğinizi yapın yinede gözlerinizle görün herşeyi.Ödediğide olur ödemediğide ne olur ne olmaz işinizi bırakmayın ama bunlarıda düşünerek yapın sonra ödememi yapmadılar diye 1-2 ay sonra konu açmayın.

Cok dogru. Siz yine de deneyin, gozlerinizle gorun. Bana soylenene gore odemeyecekler ama tutar da birine eskaza oder, baskalarina odeme yapmazsa yine de bunun bilincinde olalim.

Telifli kanallardan kesinti yapılarak ödenecek ve telifsiz ''riskli'' kanallar ödenmeyecek bu ne saçmalık

2 Telifle partnerden atıldım bu ay başı. Önümüzdeki ödemelerde ödeme alabilir miyim?

hadi hayırlısı bence yaşayarak öğrenmek gerek konular faydalı ama haberdar olmak anlamında biz yine paylaşmaya devam edelim benim partnerde ilk ayım ne olacağını da bilmiyorum.

Awede samimi oldugunuz arkadaşınız size ip uçları vermiyormu peki mesela film çizgifilm vs yükleyenler kanallarıdaki videoları silip özgün vs yükleyip paralarını alabilirlermi,telifli kanallar ne yapmalı kanalı silmek vs vs asıl bu konular önemli paylaşım yapılacaksa onların prosedürüden çok awede partneri olanların izlemesi gereken yollar sorulsa daha mantıklı olmazmı?

Awede samimi oldugunuz arkadaşınız size ip uçları vermiyormu peki mesela film çizgifilm vs yükleyenler kanallarıdaki videoları silip özgün vs yükleyip paralarını alabilirlermi,telifli kanallar ne yapmalı kanalı silmek vs vs asıl bu konular önemli paylaşım yapılacaksa onların prosedürüden çok awede partneri olanların izlemesi gereken yollar sorulsa daha mantıklı olmazmı?

Soylediginiz yontemle malesef alinamiyor para. Cunku sizin kazandiginiz paranin nereden kazandiginizi takip edebiliyorlar.

Benim anlamadığım kardeşim telif yediğin zaman kanal kapanmasına kadar gidiyor mu gidiyor eeeee yok telif riskiymişmiş yok bilmem neymiş bunlar sahtekarlık peşinde. Akıllarınca milletin paralarının üstüne yatacaklar bu tür bahaneler uydurarak.

Girmez olaydım bu partner firmasına.

Benim anlamadığım kardeşim telif yediğin zaman kanal kapanmasına kadar gidiyor mu gidiyor eeeee yok telif riskiymişmiş yok bilmem neymiş bunlar sahtekarlık peşinde. Akıllarınca milletin paralarının üstüne yatacaklar bu tür bahaneler uydurarak.

Girmez olaydım bu partner firmasına.

Hocam bildigim kadariyla Adsense ile CMS arasinda fark var.. Youtube partner firmalara parayi odemedikleri icin size de odeme yapmiyorlar.. Ustune yatma gibi bi durumlari yok yani.

Soylediginiz yontemle malesef alinamiyor para. Cunku sizin kazandiginiz paranin nereden kazandiginizi takip edebiliyorlar.

Cevabın için teşekkürler, Bundan once olan kanallarin odemelerini tam olarak soramadim, demişsin birdahakine onuda sorarsan sevinirim, çünki ben ve çok arkadaşın önceden açılmış film cizgifim dizi kanalları var.

Cevabın için teşekkürler, Bundan once olan kanallarin odemelerini tam olarak soramadim, demişsin birdahakine onuda sorarsan sevinirim, çünki ben ve çok arkadaşın önceden açılmış film cizgifim dizi kanalları var.

simdi benim dusundugum kadariyla, gecen hafta bu tur kanallara odeme yaptiklarina gore bu hafta da yaparlar bu tur kanallara odeme. Umarim yanilmam.

Hocam bildigim kadariyla Adsense ile CMS arasinda fark var.. Youtube partner firmalara parayi odemedikleri icin size de odeme yapmiyorlar.. Ustune yatma gibi bi durumlari yok yani.

hocam iyi de parayı ödüyor Google sonuçta onu anlarım da kesinlikle ödeme yok denilmesine anlam veremedim. Para gelmediği zaman ödemezler tabi ki.

hocam iyi de parayı ödüyor Google sonuçta onu anlarım da kesinlikle ödeme yok denilmesine anlam veremedim. Para gelmediği zaman ödemezler tabi ki.

Adsense yayincilariyla olan sozlesmesi ile cms arasindaki sozlesmenin farkli oldugu kanaatindeyim. Google'in parayi odedigini kesin olarak biliyorsaniz tabii ki o ayri..

Adsense yayincilariyla olan sozlesmesi ile cms arasindaki sozlesmenin farkli oldugu kanaatindeyim. Google'in parayi odedigini kesin olarak biliyorsaniz tabii ki o ayri..

Soyle anlatayim, ayni sekilde paralari bloke eden creative'in soyledigi sey "Parayi 12 ay kendi adsense hesabimizda bekletiyoruz belki youtube geri isteyebilir diye. Eger 12 ay icinde geri istemezse kazancinizin %50sini size oduyoruz" Bu google her network sirketine farkli davranmiyordur ya.

Ayrica google bunlara odemiyor olsa awesomeness aylar sonra eski kanallarin odemesini nasil yapsin? Inceleme dedikleri olay bu iste. Bi kac ay bekletip oduyolar "isine gelenleri"

hocam Google öderse öderler. Ödemezse zaten ödemezler ama bu şekilde yok dizi,film,çizgi film atmayın ödeme yapmayacaz demeleri kendilerini bitirir.

hocam Google öderse öderler. Ödemezse zaten ödemezler ama bu şekilde yok dizi,film,çizgi film atmayın ödeme yapmayacaz demeleri kendilerini bitirir.

Hocam adamlari bitirecek biseyleri yok. Soylediklerine gore bu sekilde illegal icerik olmasi Youtube ile aralarinda olan sozlesmeye de aykiri.. Yine de tabi isin tam icinde olmadigim icin bilemiyorum.

---------- Mesaj saat 14:36:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:35:07 civarında gönderildi. ----------

Soyle anlatayim, ayni sekilde paralari bloke eden creative'in soyledigi sey "Parayi 12 ay kendi adsense hesabimizda bekletiyoruz belki youtube geri isteyebilir diye. Eger 12 ay icinde geri istemezse kazancinizin %50sini size oduyoruz" Bu google her network sirketine farkli davranmiyordur ya.

Ayrica google bunlara odemiyor olsa awesomeness aylar sonra eski kanallarin odemesini nasil yapsin? Inceleme dedikleri olay bu iste. Bi kac ay bekletip oduyolar "isine gelenleri"

Benim de duydugum, Shane Youtube'un kendilerine odeme yapmadigi icin onlar da odeme yapamadiklarini soyluyormus.

Bu networkculer herkese farkli telden caliyor sanirim. :)

Hocam adamlari bitirecek biseyleri yok. Soylediklerine gore bu sekilde illegal icerik olmasi Youtube ile aralarinda olan sozlesmeye de aykiri.. Yine de tabi isin tam icinde olmadigim icin bilemiyorum.

---------- Mesaj saat 14:36:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:35:07 civarında gönderildi. ----------

Benim de duydugum, Shane Youtube'un kendilerine odeme yapmadigi icin onlar da odeme yapamadiklarini soyluyormus.

Bu networkculer herkese farkli telden caliyor sanirim. :)

My Channel Was Blocked/ Terminated, Will I Still Get Paid Out? - Questions & Answers - Creative Nation - Community

ii) If YouTube and us deem your content as severely infringing on other's copyright
We are required to hold the revenues in our Adsense for 12 months, after that period if YouTube did not make any reclaims (rights holder thought the amount was insignificant etc) we will payout 50% on the 10th of the following month.

16 yasinda cocuktan ne beklersin ki. Yani hepsini gectim, 12 ay icinde google geri istemezse niye %50sini oduyosun arkadas? Geri kalani ne oluyor? Tabii ki onlarin cebine gidiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri