Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam bende başvuru yapmayı düşünüyorum kanal'a fakat olumlu yorumlar göremiyorum, nedir son durum ?
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] yalan atıcak değil heralde . ödeme alınıyo diyosa alınıyodur . acele ediyosunuz sonra gümledi diyosunuz . ödeme alan arkadaşlar var .herkes musleranın gazına geldi. toplu gümleme var anlayacağın
evet hocam,oradada var mesajım.
Yazdigin cumle biraz Abes olmus bunu soylemek istiyorum oncelikle..Bundan sonrak icumlelerin isecerek kullanirsan sevinirim.herkes musleranın gazına geldi. toplu gümleme var anlayacağın
Yazdigin cumle biraz Abes olmus bunu soylemek istiyorum oncelikle..Bundan sonrak icumlelerin isecerek kullanirsan sevinirim.
Awessonomess odeme durumuna gelince,adamlar kanalalri partner yapiyorlar,belli sure sonra kanalinizdaki icerik Youtube sartlarini ihlal ediyorsa partnerlikden atiyorlar.Buda gayet normal kim kendi icerigini sunuyorki ?
Bu network en iyi paran networkdu halende oyle benim icin.Herkesin calismada kazanma seklide farkli,kimi alanen bell ieder spam oldugunu,ihlal icerik yukledigini kimisi yolunda gotutur herseyi.
Ben bu networkleri deneyerek gorerek yazdim herseyi.Su an dunyanin en iyi networkleri arasindan destegi kotu olsada bazi seyler eksik olsada bunlar veriyor en iyi parayi.Riskleri digerlerine gore fazlami bunlarin evet olabilri ama hangi yaptigimiz iste Youtube'da risk yok onu dusunmek lazim.
Awessonomesden odeme aldimmi ? Kac kez hemde sorunsuz.
Partnerlikden atildimmi hic,kac kere atildim hemde ama gene gittim onlardan aldim partnerlik neden cunki iyi veriyor adamlar,destegi gecde olsa odemesi gecde olsaki daha bugune kadar gec odeme almadim hic sabretmesini aceleci olmamayi nasil olsa oderler diyerek bekleyerek aldim butun odemeleri.Bu ay gene odeme talep ettim,ettigim saatden 2 saat sonra donus yaptilar odeme bilgilerimi yazdim bugun yarinda oderler yine.
@km48499 ustad,senden tek ricam konusmalarina dikkat et.Uslubun hic hos degil.Bir kere sende az fikir yurutme kabiliyeti olsa ki kusurabakma,bu sektorde herkes ayni isten para kazaniyormus gibi olsada herkesin yaptigi isler cok farkli.Varsa daha iyi tecrubelerin bilgilerin,bu cumleyi yazip konudan cikacagina milletle paylasirsan daha faydali ve fikir veren tecrube edinmis ve tecrubesini paylasan bir kisilige sahip olursun.Bos mesaj yazmanin anlami yok. Ha unutmadan ustad,Gaz vermesini bildigim gibi almasinida bilirim,fazla gazin olursa haber edersin
Ayrica bu Boru degil Awessonomes :
![]()
Yazdigin cumle biraz Abes olmus bunu soylemek istiyorum oncelikle..Bundan sonrak icumlelerin isecerek kullanirsan sevinirim.
Awessonomess odeme durumuna gelince,adamlar kanalalri partner yapiyorlar,belli sure sonra kanalinizdaki icerik Youtube sartlarini ihlal ediyorsa partnerlikden atiyorlar.Buda gayet normal kim kendi icerigini sunuyorki ?
Bu network en iyi paran networkdu halende oyle benim icin.Herkesin calismada kazanma seklide farkli,kimi alanen bell ieder spam oldugunu,ihlal icerik yukledigini kimisi yolunda gotutur herseyi.
Ben bu networkleri deneyerek gorerek yazdim herseyi.Su an dunyanin en iyi networkleri arasindan destegi kotu olsada bazi seyler eksik olsada bunlar veriyor en iyi parayi.Riskleri digerlerine gore fazlami bunlarin evet olabilri ama hangi yaptigimiz iste Youtube'da risk yok onu dusunmek lazim.
Partnerlikden atildimmi hic,kac kere atildim hemde ama gene gittim onlardan aldim partnerlik neden cunki iyi veriyor adamlar,destegi gecde olsa odemesi gecde olsaki daha bugune kadar gec odeme almadim hic sabretmesini aceleci olmamayi nasil olsa oderler diyerek bekleyerek aldim butun odemeleri.Bu ay gene odeme talep ettim,ettigim saatden 2 saat sonra donus yaptilar odeme bilgilerimi yazdim bugun yarinda oderler yine.
@km48499 ustad,senden tek ricam konusmalarina dikkat et.Uslubun hic hos degil.Bir kere sende az fikir yurutme kabiliyeti olsa ki kusurabakma,bu sektorde herkes ayni isten para kazaniyormus gibi olsada herkesin yaptigi isler cok farkli.Varsa daha iyi tecrubelerin bilgilerin,bu cumleyi yazip konudan cikacagina milletle paylasirsan daha faydali ve fikir veren tecrube edinmis ve tecrubesini paylasan bir kisilige sahip olursun.Bos mesaj yazmanin anlami yok. Ha unutmadan ustad,Gaz vermesini bildigim gibi almasinida bilirim,fazla gazin olursa haber edersin
![]()
![]()
awesomenesstan 3 kere ödeme aldım ödeme sıkıntısı olmuyor öbür aya gönderiyorlar fakat hangi kategori denediysem bir türlü bgbm 3 dolar civarına çıkarmadım adsensede4 dolar civarı kazanıyorum kesilme payı %20 ve altı oluyor awede 2 dolar anca oluyor ve kesilme %30 bu ay istiyorsan çoğu arkadaş 2-3 haftadır partner o yüzden biraz sıkıntı yapıyorlar
herkes musleranın gazına geldi. toplu gümleme var anlayacağın
Iste bu iste kazanmayan,ne yaparsa yapsin bir tyurlu duzenli kazanc elde edemeyenlerin 100/99'u Sabirsizlikdan,acelecilikden,bir an once kazandigi parayi alma duygusundan,bir kivilcim gorse onu Yanardag zannetmesinden kazanamiyor.Kimse kusurabakmasin ama "Aci ama gercek"
Hayir ustad asla ozur dileme,iste bunu yaptinmi ben daha kotu oluyorum.Cunki bana cok ters bu tur sozler laflar.özür dilerim. amacım seni forumda daha aktif kılabilmekti.
Ben sizin yaşınızın 43 olmadığını bu msjınızla anlamış oldum ...Nasılmı ? 43 yaşında hayatı tecrübe etmiş bir insan bir konu hakkında öğrendiği %80 bilgiyi borçlu olduğu insana böle bi cümle kurmaz.....ki muslera nın dedikleirnd ehiç bi yanlışlık yok
Musleranın dediğini yapıpta kazanamyanlar kendisine baksın bi eksik vardsır mutlaka ve bu partner firması gerçekten paranızın kalmayacağı bi firma benim kanalım içinde 300 $ varken kapandı ben parada ümidimi kesti ve aradan 40-50 gün sonra paypalıma ödeme geldi istese ödeme yapmazdı demiştim ki ödeme barajını geçtikten sonra ödmee bilgielrin varsa ödeyi yapıyormuş ...daha ne olsun
hocam e-mail de attıysanız malesef bildiğim başka bi yöntem yok (7 kanal ile başvurdum kendiliğinden bir haftada açıldılar ), sizin içerikle alakalı bi durum olabilirmi acaba?
özür dilerim. amacım seni forumda daha aktif kılabilmekti.
Kafan başka çalışıyor senin ama ambiyansa uyum sağlayalım hacım Serkan abi olmasa youtube konusunu hiçbirimiz bilemezdi ilk yönlendiren o oldu bizleri
@km48499 ustad,senden tek ricam konusmalarina dikkat et.Uslubun hic hos degil.Bir kere sende az fikir yurutme kabiliyeti olsa ki kusurabakma,bu sektorde herkes ayni isten para kazaniyormus gibi olsada herkesin yaptigi isler cok farkli.Varsa daha iyi tecrubelerin bilgilerin,bu cumleyi yazip konudan cikacagina milletle paylasirsan daha faydali ve fikir veren tecrube edinmis ve tecrubesini paylasan bir kisilige sahip olursun.Bos mesaj yazmanin anlami yok.
![]()
![]()
ah abi sen yokken awesomnessi resmen scam ilan edenler oldu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.