Awesomeness'ten çıkabilmek için ne yapmam gerekiyor?

Cyberless

Kayıtlı Üye
Web sitesi
serhat.ws
1 ekim 2013 tarihinde awesomeness partnerliğine geçen bir kanalım var ve şu an 3 ay oldu, 3 ay olduğu için çıkmak istiyorum zaten kazançları da çok düşük hiç memnun değilim, bu partnerlikten çıkmama yardımcı olacak arkadaşa ücretiyle ödeme bile yapabilirim bu yardımı için tek istediğim bu firmadan kurtulmak...

2 telif yedim beni çıkartmışlar, içinde aralık ayında kazandıgım 200 dolarla birlikte.Sanırım telif yiyenleri çıkartıyorlar.Ticket atmıştım daha önce bol bol ağır sözlerle belki de onun etkisi olmuştur.

hocam sahte telif nasıl atabilirim kendime artık bende öyle yapayım awe beni çıkarttıktan sonra telifleri geri çeker böylece kanalı tertemiz kurtarırım bu gavuroğullarından

kanal ayarlarından çıkma isteğinde bulundunuz mu ?

evet hem çıkma isteğinde bulundum hem de bununla ilgili form doldurup yolladım awe'ye ama 1 haftadır bir değişiklik yok, adamlar çıkartmıyorlar beni partnerlikten

evet hem çıkma isteğinde bulundum hem de bununla ilgili form doldurup yolladım awe'ye ama 1 haftadır bir değişiklik yok, adamlar çıkartmıyorlar beni partnerlikten

Arkadaşım sahte telifler sicilinize işlenmicekmi diye düşünüyorsunuz, bu iyi birşey değil kanalınız çok önemliyse yapmayın böyle.
Bende çıkıcam diye uğraşıyorum ama telif olayı iyi değil bence,gözden çıkardığınız bir kanalsa birşey diyemem tabi.

aksine hocam kanal gelecek vaad ettiği için awe ile devam etmek istemiyorum daha güvenilir daha işini düzgün yapan bir firmayla devam etmek istiyorum

aksine hocam kanal gelecek vaad ettiği için awe ile devam etmek istemiyorum daha güvenilir daha işini düzgün yapan bir firmayla devam etmek istiyorum

Benide çıkarmıyorlar hala maillere cevap yok, 2 gündür bi işler çeviriyorlar ya hayırlısı.

.....

Son düzenleme:
surekli ticket acip baslarini agritirsaniz network ten atarlar. birkac kisiye yapildigini gordum. henuz profesyonel bir firma degil bu, coluk cocuk tarafindan yonetiliyor

anladım hocam peki ticket'ı nerden açabilirim? Başlarını ağrıtıp attırtalım kendimizi en iyisi...

anladım hocam peki ticket'ı nerden açabilirim? Başlarını ağrıtıp attırtalım kendimizi en iyisi...

https://awesomenesstv.zendesk.com/requests

BURADAN KARDEŞİM :D
ÖNCE ÜYE OL LİNKE GİRDİKTEN SONRA ONDAN SONRA GÖNDER TİCKETLARI
YAKLAŞIK 40 TANE BEN GÖNDERDİM
YAYGARA YAP, BAŞKA TÜRLÜ İLGİLENMEZLER
Öyle medeni şekilde 1 tane form doldurup çıkmamız izin vermezler, karşımızda medeni değil dolandırıcı sahtekarın önde gideni bir firma var.Üstelikde sorumsuz.

Kanalında biraz para bulunsun, 1 ihtar yedin mi para aldıkları gibi çıkartırlar. İşleri bu.

bende kanal ayarlarından çıkış istegi yaptım 3 gündür bekliyorum,izlenmeyen videolarında izlenesi tuttu günluk 10-k viev alıyorum en sonunda kanalı sildirecekler banada.

Hocam ben bir kanalım vardı telifli ama izlenim çok iyi awe ne para veriyor ne başka birşey attılar beni awe teliften dolayı bende kanalı adsense bağladım şuanda güzel gidiyor kanalı adsense bağladığım hemen belli oluyor kazançlar geliyor ama malesef awe 2 kanalım var yine ama onlarda birşey kazandığımzı yok bakalım awe tekeline kaldık

Bu yazıyı youtube ta bir videodan buldum:
i do not want to be apart of the network. i did not have access to my youtube channel or account when someone signed the contract for partnership. I am also not the age of 18 and it clearly states in the contract you must be the age of 18. I do not want to be a youtube partner and if i do not have any kind of help it will result in legal action.

Tercümsi: Kanalınızda yer almak istemiyorum.Youtube hesabıma giremiyordum,birisi girmiş ve sizin networkunuza katılmış.18 yaşında değilim ve kontratta açıkça diyorki partnere katılmak için 18 yaşında olmalısınız.Ben youtube partnerde olmak istemiyorum,eğer bir şekilde bana yardım etmezseniz,sonucunda yasal işleme başvuracagım.

Çıkmak isteyenler ayrlma forumu bu inglizce yazıyı ekleyip bu şekilde göndermeyi deneyebilirler.

Biz parayı almak için adamların gözünü korkutmaya çalışıyoruz, adamın biride çıkıyor jackie merak etme bunlar boş tehdit diyor gülermisin ağlarmısın.

Biz parayı almak için adamların gözünü korkutmaya çalışıyoruz, adamın biride çıkıyor jackie merak etme bunlar boş tehdit diyor gülermisin ağlarmısın.

Yöneticiler bir organizasyon yapsa, boş tehditi görür, şu forumun istatistiklerine bakmaları yeter boşmu değilmi.Ucuz herifler.

arkadaşlar halen çıkamadım bu adamların networkundan sülük gibi yapıştılar kanalıma zarar vermeden yardımcı olup çıkmamı sağlayan arkadaşa ücretini ödeyeceğim yok mu yardımcı olacak birisi acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri