Awesomeness'ten memnunmusun ?

Bunlarda ya akıl yok yada yetişemiyolar.Desteği falan düzeltseler ödeme günleri adsense gibi hiç sarkmasa millet başka partnerliğe geçmez.Herkez aweye alır kanalları.Onlarında kazançları artar bizimde :D

Bu ayın başında ilk ödememi alıyım o zaman dahada memnun olucam. :) Ama eskisinden daha iyi diyebilirim kazançlar..

Awe de türk dizilerini attıgım bi kanalım var 382 $ var içinde https://docs.google.com/spreadsheet/...RGenc6MQ#gid=0 Bu Link Doğruysa Bu Linkten 3 Kez Ödeme Talebi Gönderdim. Başka Ne Yapmam Gerekiyor Ödemeleri İçin ?
Kanalım Risk Altında 2 İhtarı Var. Tüm Videoları Gizledim Ve Artık Video Yüklemiyorum.
ÖDemeyi Ne Zaman Ve NAsıl Alırım Yardımcı Olursanız Sevinirim.
TeşekküRLeR.

Awe de türk dizilerini attıgım bi kanalım var 382 $ var içinde https://docs.google.com/spreadsheet/...RGenc6MQ#gid=0 Bu Link Doğruysa Bu Linkten 3 Kez Ödeme Talebi Gönderdim. Başka Ne Yapmam Gerekiyor Ödemeleri İçin ?
Kanalım Risk Altında 2 İhtarı Var. Tüm Videoları Gizledim Ve Artık Video Yüklemiyorum.
ÖDemeyi Ne Zaman Ve NAsıl Alırım Yardımcı Olursanız Sevinirim.
TeşekküRLeR.

benimde dizi kanalım var az önce 1 ihtar yedim 2 ciside yakında gelir :( liste dışı video gizleme de kapandı ihtar yüzünden. siz nasıl gizlediniz? kanalımı gizlediniz yoksa hangi yöntemle?

benimde dizi kanalım var az önce 1 ihtar yedim 2 ciside yakında gelir :( liste dışı video gizleme de kapandı ihtar yüzünden. siz nasıl gizlediniz? kanalımı gizlediniz yoksa hangi yöntemle?

Tüm Videoları Seçtim Özel Yaptım Oldu Bende Şaştım Benim Liste Dışı Ve Özel Devre Dışı.
Gerekirse KAnalıda Gizlerim.

Bende izlenim alan videolarımı silmiştim.Analytics de kazancı görünüyor.Onun parasını alır mıyım merak ediyorum?

Benimki Ana KAnal Google + ya Bağlı Değil Ve Çıkıyor Az Önce Baktım.

çok kolayca partnerlik alabiliyorum kazancından çok memnunum, bunun üstüne başka network tanımam

hala bu adamlara baglı kanalın kazanç sayfasını açtıramadım.2,5 ay oldu...izlenimler fena degil kanalda,telif yok/tüm videolar para kazanılır halde vs ama tek sorun kazanılan parayı göremiyorum.görürsem hemen bi resim atacam,memnunmuyum degilmiyim onada o zaman bakıcaz şuan bişey diyemiyorum :D

hala bu adamlara baglı kanalın kazanç sayfasını açtıramadım.2,5 ay oldu...izlenimler fena degil kanalda,telif yok/tüm videolar para kazanılır halde vs ama tek sorun kazanılan parayı göremiyorum.görürsem hemen bi resim atacam,memnunmuyum degilmiyim onada o zaman bakıcaz şuan bişey diyemiyorum :D

Para KAzanman Devre Dışı Kalmış Olabilir.

Destekten yardım isteiyn ilk önce auto message geliyor işite videolarınızı monetilize falan yapın bu çözüm olmazsa bu mesaja cevap yazın diyor, cevap yazın sorununuzu detaylı bi şekilde ekran görüntüsüyle gönderin ozaman gerçekten inceleyip cevap veriyorlar. (tabi iyi bi inglizce gerektiriyor) Birçok arkadaş tekrardan yeni ticket açtığı için yine auto message geliyor bi türlü gerçekten iletişime geçemediklerinde sorunlarını çözemitorlar. Ben bu şekilde sorunu düzelttirmiştim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri