belli olmuyor bazen 2 gün bazen 10 gün sürüyor.Yeni kanalınız için de belli olmaz kabul edebilirler.
eyw. hocam beklecem artık bakalım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
belli olmuyor bazen 2 gün bazen 10 gün sürüyor.Yeni kanalınız için de belli olmaz kabul edebilirler.
En iyi kazanci veren network tartismasiz bu bir gercek.Destek odeme gibi dahsboard gibi otomatik odeme gibi durumlarida bi duzeltseler tadindan yenmezde zamana ihtiyac var daha.
Awe de türk dizilerini attıgım bi kanalım var 382 $ var içinde https://docs.google.com/spreadsheet/...RGenc6MQ#gid=0 Bu Link Doğruysa Bu Linkten 3 Kez Ödeme Talebi Gönderdim. Başka Ne Yapmam Gerekiyor Ödemeleri İçin ?
Kanalım Risk Altında 2 İhtarı Var. Tüm Videoları Gizledim Ve Artık Video Yüklemiyorum.
ÖDemeyi Ne Zaman Ve NAsıl Alırım Yardımcı Olursanız Sevinirim.
TeşekküRLeR.
benimde dizi kanalım var az önce 1 ihtar yedim 2 ciside yakında gelirliste dışı video gizleme de kapandı ihtar yüzünden. siz nasıl gizlediniz? kanalımı gizlediniz yoksa hangi yöntemle?
Tüm Videoları Seçtim Özel Yaptım Oldu Bende Şaştım Benim Liste Dışı Ve Özel Devre Dışı.
Gerekirse KAnalıda Gizlerim.
özel yapınca fb de felan paylaşsam görünmüyor galiba. bunun için liste dışı lazım buda ihtardan dolayı kapalı![]()
kanal gizleme ayarı nerdeydi?
Kanalı google+ bağlantısı kestikten sonra youtube.com/account ta Bu kanalı gizle ibaresi çıkıyordu.O sanırım.
maslesef kanalı googleye bağladıktan 14 gün sonra kanalı kesmek olmuyo. ayrıca gizli yap bulamadım öcneden ayarlarda vardı sanırım![]()
hala bu adamlara baglı kanalın kazanç sayfasını açtıramadım.2,5 ay oldu...izlenimler fena degil kanalda,telif yok/tüm videolar para kazanılır halde vs ama tek sorun kazanılan parayı göremiyorum.görürsem hemen bi resim atacam,memnunmuyum degilmiyim onada o zaman bakıcaz şuan bişey diyemiyorum![]()
hala bu adamlara baglı kanalın kazanç sayfasını açtıramadım.2,5 ay oldu...izlenimler fena degil kanalda,telif yok/tüm videolar para kazanılır halde vs ama tek sorun kazanılan parayı göremiyorum.görürsem hemen bi resim atacam,memnunmuyum degilmiyim onada o zaman bakıcaz şuan bişey diyemiyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.