AwesomenessTV Affiliate 1

Ali Tahsin

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 25 dk önce kanalım buraya geçirildi. Aweye bağlanma alanında 7 ay önce bağlanıldı yazarken şimdi 25 dk önce bağlanıldı yazıyor.. Bu Afiliate 1 olayı daha önceden var mıydı yoksa yeni moda mı? Çağın gerisinde mi kaldık ne :)

bu arada kanalda 1 adet telif var yeni gelmişti.. Dolarların hepsi söndü ve açılmıyorlar hay ben böyle işin!

Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

Son düzenleme:
Yaklaşık 25 dk önce kanalım buraya geçirildi. Aweye bağlanma alanında 7 ay önce bağlanıldı yazarken şimdi 25 dk önce bağlanıldı yazıyor.. Bu Afiliate 1 olayı daha önceden var mıydı yoksa yeni moda mı? Çağın gerisinde mi kaldık ne :)

bu arada kanalda 1 adet telif var yeni gelmişti.. Dolarların hepsi söndü ve açılmıyorlar hay ben böyle işin!

Aynı durum biraz önce başıma geldi. Kanalda tek telif var ne oldugunu anlamadım.

aynı durum bende de var içerde sağlam para diğerler kanalara bişey olmamış baktım. hala awede duruyo.
Bugün ödme günü muhtmelen tam yapacak zamanı buldular

ödeme yapma dışında herşeyi yapıyor orço ları

Eyvah eyvah, umarim affiliated-managed sisteminin aktif edileceginin habercisi degildir bu durum.

Bu totoşları hep savunurdum ama iki aydır nefret ettim. Bunlara kanal bağladığım güne lanet olsun. Bir taraflarından bir şeyler uydurup uydurup duruyorlar. Yok affilatemiş yok bilmemneymiş. K. yamyamları..

Bu affilat ile yeni aga gemismi oluyoruz? Bu durumda cikma talebinde bulunabilmemiz lazim.

bu durumun anlamını nedir? youtube kendisi mail atmış , sizi taşıdık diye. Bu durum sadece bu partnerde mi vardır?

awe forumunda birisi açtığım konuya yorum yapmış. Awenin para kazanmayı kapatma yöntemiymiş.

Eyvah eyvah, umarim affiliated-managed sisteminin aktif edileceginin habercisi degildir bu durum.

Mercurial, ingilizce konusunda yine yardimci olur musun? Aglan ayrilmak istiyorum. Telif hakki bana ayit olmayan videolar yüklüyorumda yazabiliriz. Tek param icerde kalsin yeterki kanali kurtarayim bunlardan.

4 kanalım taşınmış hay ....hepsindende full ödeme bekliyorum

Küfür yasak!

Awesomeness para kazanması kapatılan kanalları AFFILIATE 1 isimli yeni ağına taşıyor. Bunun anlamı ise şudur; ''Eğer kanallarınız bu ağ'a taşınmış ise artık bu kanallarınızdan ödeme beklemeyin ve bu kanallar hakkında bize ödeme ile ilgili sorular sormayın''

Akıllara ''Peki awesome bunu yapmak yerine neden kanalları partnerlikten atmıyor'' diye bir soru gelebilir.. ama bunun sebebini de tahmin etmek çok zor değil

1- Network'ler ağ'larına bağlı kanal sayısı ile reyting yapıyorlar, madem sözleşmesi de bitmemiş, kanalı partnerlikten atıp bu sayıyı düşürmeyelim diyorlardır.

2- Youtube bir gün Affiliate'ye taşınan bu kanallara af getirip para kazanmalarını yeniden açarsa bu kanallar başka Network'e kaçmasın diye de ortaklıkta tutuyor olabilirler.. vs.

Awesomeness para kazanması kapatılan kanalları AFFILIATE 1 isimli yeni ağına taşıyor. Bunun anlamı ise şudur; ''Eğer kanallarınız bu ağ'a taşınmış ise artık bu kanallarınızdan ödeme beklemeyin ve bu kanallar hakkında bize ödeme ile ilgili sorular sormayın''

Akıllara ''Peki awesome bunu yapmak yerine neden kanalları partnerlikten atmıyor'' diye bir soru gelebilir.. ama bunun sebebini de tahmin etmek çok zor değil

1- Network'ler ağ'larına bağlı kanal sayısı ile reyting yapıyorlar, madem sözleşmesi de bitmemiş, kanalı partnerlikten atıp bu sayıyı düşürmeyelim diyorlardır.

2- Youtube bir gün Affiliate'ye taşınan bu kanallara af getirip para kazanmalarını yeniden açarsa bu kanallar başka Network'e kaçmasın diye de ortaklıkta tutuyor olabilirler.. vs.

Hocam ne diyorsun ya. Yandık desene.. Hayır kanal özgün kanal hiç bir telifi yok nasıl bu ağa taşınırki? Böyle saçmalık olur mu ya..

Hocam aweden aldığınız cevap mı bu?

Hocam ne diyorsun ya. Yandık desene.. Hayır kanal özgün kanal hiç bir telifi yok nasıl bu ağa taşınırki? Böyle saçmalık olur mu ya..
Hemen yandım diye telaş etmeyin, kanalın geçmişe dönük kazanılmış eski ödemeleri yapılacaktır belki.. Ama awesome bu kanalları böyle bir ağ'a taşıdı ise bu durumdan bundan başka bir anlam çıkarmak ta zor görünüyor.

Hocam aweden aldığınız cevap mı bu?
Hayır canım kardeşim awe'den konu ile ilgili bir dönüş almadım, yazımdan da anlaşılacağı gibi bu sadece kendi tahmin yürütmelerim.. Çünkü bizim de para kazanması açık olduğu halde 6 aydır ödeme yapılmayan çok iyi bir kanalımız yeni ağ'a taşınmış. Anlaşılan awesome artık ödeme alamayacak kanalları oraya taşıyor.

Son anda aweden çıkıp quiz group'a geçtim inşallah ondada bi sıkıntı çıkmaz

Valla ben forumlarında sağlam giderli bir mesaj attım. Siz kimsiniz ne ayaksınız dolandırıcısınız ve yalancısınız tarzında. Adamlar özgün kanalımı saf dışı bırakmış ya Allah belalarını versin bunların.. Filipinli süzme ....... ları.

dolarlarda sönmüş :S

geri acmaya calısınca

Unknown error 13 has occurred when updating the claim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri