AwesomenessTV Affiliate 1

kardesım adamlar kanalları bırakmıyor bu 1

ben sildim ben form attım diyen adama güvenilmez bu da 2

10 15 bin tl gelirli kanalları direk silecek bu forumda adam tanımıyorum bu da 3

davulun sesi uzaktan hos gelir bu da 4

---------- Spam Engelliyici 11:08 ---------- Önceki Mesaj 11:03 ----------

hocam kanaldaki videolara baktım suan sonlardaki videolar yavas yavas dolar işareti gelmiş yesil yesil ama ılk sıralarda hala dolarlar kapalı acaba kendıleri mi acıyor zamanla ? iyi niyetli düşünmeye calısıyorum ya :S

Odemeleri unutun awe formunu okuyun herşeyi yazmislar

freedomdan life/Quize tasidigim kanallarda da 1-2 bu 13 hatasiini verdi sonra yesil isik yanmisti burada aynisi olabilir.

sen ne ayaksın,biraz daha kaliteli trolle bu halinle annene yazık

Duzgun konus :mad:

Benimde para var partnerde ama odemezlerse de haklilar içerik benim değil siz yüzlerce kanal açmaya dvam edin böyle yakinda video atamayacak duruma gelecek youyube

Nerede bu awenin forumu? Zendesk vardi onceden forum tarzi onuda ticket sekline cevirmediler mi?

awesomenesstv.zendesk.com buraya girdikten sonra community var ordan tkrardan onay falan veriyorsun oluyor

Yeni video atınca dolarlar yanıyor sıkıntı yokta eski videoların hiç biri dolar yanmadı hala. pasif durumdalar.. Paraları alamazsam çok üzülürüm 2 aydır tek kuruş alamadım youtubeden..

Kanalında telif olmayıpda bu networke geçirilen var mı?

Yeni video atınca dolarlar yanıyor sıkıntı yokta eski videoların hiç biri dolar yanmadı hala. pasif durumdalar.. Paraları alamazsam çok üzülürüm 2 aydır tek kuruş alamadım youtubeden..

eski videoların bazıları dolar olarak yanmıs bende hocam bak

7 saat önce baglamıslar benımde baya eski kanal ve para kazanmalar açık ne diyorsunuz ?

evet geçen ay para yatmıştı ama uzun zamandır ödemiyordu çünkü 2 telif vardı 3 ay sonra onlar kalktı yada 6 ay bılmıyorum :) şuanda 1 telif var

darısı bızım basımıza :S 450 500 videonun doları sönük suan diğerleri acıkta :) kanal 9 10 aydır baglıydı bunlarda sıra bızede gelsın ınsallah

darısı bızım basımıza :S 450 500 videonun doları sönük suan diğerleri acıkta :) kanal 9 10 aydır baglıydı bunlarda sıra bızede gelsın ınsallah

ben kanala hiç girmiyordun geçen para yatmış bugunde bu konuyu girdim 15 tane video var zaten inş sizinkilerde yanar

Kanalımda 2 tane telif var + 5-6 tanede dünya engeli yazısı var ama bu partnere falan geçmemiş kanal hala awede duruyor. :D

dolarlar sönmüş :S

ve para kazanmalar açılmıyor :S Allah deli etti bu partner bizi nerden bulaştım :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri