AwesomenessTV Affiliate 1

Son attigim resimde atiyorum 3 5 gunde bir ona tiklayin para kazanmayanlar o menude cikacak zaten sonrasinda hepsini secin sonra para kazanmalarini acin bukadar ama vide o sayisina bagli dedigim gibi 3 5 gundebir konteol edin.

---------- Spam Engelliyici 18:53 ---------- Önceki Mesaj 18:52 ----------

Bekliceksin hocam %100 oraya dusuyor ben yaklasik 10 gunde acabildim para kazanmalarini, sabir.

Hocam ordaki hak talebinde bulunulduyu işaretledim mi hepsi hak talebinde bulunulmuş çıkıyor sizde de böyle miydi?

Son attigim resimde atiyorum 3 5 gunde bir ona tiklayin para kazanmayanlar o menude cikacak zaten sonrasinda hepsini secin sonra para kazanmalarini acin bukadar ama vide o sayisina bagli dedigim gibi 3 5 gundebir konteol edin.

---------- Spam Engelliyici 18:53 ---------- Önceki Mesaj 18:52 ----------

Bekliceksin hocam %100 oraya dusuyor ben yaklasik 10 gunde acabildim para kazanmalarini, sabir.

senin o dediğin eşleşen gelen videoda oldu sadece..Diğer videolarda reklam çıkıyor ama dolar işareti bugta kaldı herhalde.

senin o dediğin eşleşen gelen videoda oldu sadece..Diğer videolarda reklam çıkıyor ama dolar işareti bugta kaldı herhalde.
Hocam bug oldugu kesin, eslesen videolar haricinde onumuzdeki gunlerde tekrar kontrol et goreceksin ki eslesen olmayan dolari sonuk videolarin orda listelenecek, emin ol buna cok ugrastim 3 5 gun sabir dedigimi yap bisey kaybetmezsin, sadece yardim amacli.

Dolar ışığı yanmamasına rağmen reklamlar çıkıyor. Buda ayrı bir soru işareti. Adamlar resmen kendine çalışıyor şuan. Bütük reklam kazançları aweye gidiyor..

Kim denen ******** cevaplamış sonunda. Neymiş değişen bir şey yokmuş. Kazançlar yatacakmış ama şuan ki durum için hiç bir yorum yapmamış adi herif.

Son düzenleme:
Benim adede 3k dolarım var artık bıraktım, ne olursa olsun gelirse güzel olur gelmezse çokta tin :))

Bu durumda yeni anlasma yapmis olmuyormusuz awe ile? 1 yildir kanalim bu aga bagli ama tasinmadan sonra 1 gün önce baglandi diye gösteriyor.

Bu durumda cikma sanismiz varmi? [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Yeni anlasma degil kendilerine ait diger aga tasimislar sadece. Bu adamlardan umidi kesin siz, o kanallari cikartmazlar agdan kolay kolay. Paralarida odeyeceklerini sanmiyorum artik.

Yeni anlasma degil kendilerine ait diger aga tasimislar sadece. Bu adamlardan umidi kesin siz, o kanallari cikartmazlar agdan kolay kolay. Paralarida odeyeceklerini sanmiyorum artik.
Sözleşmede böyle bir hakları var mı ki bunların ?

Bana bir zahmet ingilizce agdan cikmak istedigimi anlatacak bir kac satir birseyler yazabilir misin? Küfür agir sözlerde olabilir.

Sansimi denemek istiyorum. Israr edenleri cikartiyorlar sanki.

Sözleşmede böyle bir hakları var mı ki bunların ?

Var, sozlesmelerinde yaziyor "ozgun video yuklemeyen kanallarin gelirlerine el koyma hakkimiz vardir" diye.
[MENTION=13396]Youtube2014[/MENTION] bugun icinde gonderirim hocam pm olarak

Var, sozlesmelerinde yaziyor "ozgun video yuklemeyen kanallarin gelirlerine el koyma hakkimiz vardir" diye.

[MENTION=13396]Youtube2014[/MENTION] bugun icinde gonderirim hocam pm olarak

Gerek kalmadi kardes. Forumdan birisi yardimci oldu. Sagolasin.

Yok hocam bunlar bizi başka ağa taşıdı ya ondan bahsediyorum. bizim normal ağımız dışına haberimiz olmadan farklı bir ağa taşıdılar. Onu sormuştum sözleşmelede böyle bişey var mı diye

öyle bir kural olsa bile . bunu istedikleri gibi uygulamakta özgür olamazlar . yani o kimsenin okumadığı yere eğer kişi spam yaparsa gelir evine döveriz ve dava açamaz yazsalar biz yine okumadan kabul etsek . Bunu uygulamaları gibi bir gerçeklik olamaz :)

Yok hocam bunlar bizi başka ağa taşıdı ya ondan bahsediyorum. bizim normal ağımız dışına haberimiz olmadan farklı bir ağa taşıdılar. Onu sormuştum sözleşmelede böyle bişey var mı diye

Olmasa taşımazlardı :D

öyle bir kural olsa bile . bunu istedikleri gibi uygulamakta özgür olamazlar . yani o kimsenin okumadığı yere eğer kişi spam yaparsa gelir evine döveriz ve dava açamaz yazsalar biz yine okumadan kabul etsek . Bunu uygulamaları gibi bir gerçeklik olamaz :)

Siz o kuralları kabul ediyorsanız herşeyi göze alıyorsunuz demektir, yazdığınız biraz saçma ama istedikleri çoğu şeyi yaparlar.

Bankadan kredi cekerken o kadar belge imzaliyorsun, hadi o parayi geri odeme bakalim. Belgelerde yazanlari istedikleri gibi yapiyorlar mi? Yapiyorlar.

Internet ortami diye ciddiye almiyorsunuz fakat aylardir odeme yapmiyorlar millete, madem sozlesmede yazanlari istedikleri gibi yapamazlar, milletin parasini odetinde rahat etsin insanlar.

Zaten bunlara 2 3 tane kanal bağladım 1 tanesi zaten aralıkta bağlamıştım.

O zamanlar başka partner bilseydik hayatta bağlamazdım. En iyi kanalım bunlarda videoda yüklemiyorum haziran ödemesini bile alamadım en iyi kanalımın.

Forumda yazandan anladığım kadarıyla çeviriyorum. Paraları ödeyecez ama flag alanları inceleyecez gibi bişeyler demiş 2. ödeme de yapacaz gibi şeyler vardı.

Forumda yazandan anladığım kadarıyla çeviriyorum. Paraları ödeyecez ama flag alanları inceleyecez gibi bişeyler demiş 2. ödeme de yapacaz gibi şeyler vardı.

he sana söyleyecektim unuttum şu forumu verir misin neler yazılıyor? Yabancıların da paraları ödenmemiş mi 2 aydır?

Bankadan kredi cekerken o kadar belge imzaliyorsun, hadi o parayi geri odeme bakalim. Belgelerde yazanlari istedikleri gibi yapiyorlar mi? Yapiyorlar.

Internet ortami diye ciddiye almiyorsunuz fakat aylardir odeme yapmiyorlar millete, madem sozlesmede yazanlari istedikleri gibi yapamazlar, milletin parasini odetinde rahat etsin insanlar.

Usta bankalarda o belgelerde anayasaya aykırı birşey yazsınlar . Dava aç kazanırsın . Bir çok örneğide mevcuttur. Aynı şekilde awesomenessda google politikasına aykırı bir madde imzalatsın durum gene aynıdır . Dava açmadan sadece maille bile halledebilirsin . Tabi işin bok yanı spam yaptığımız için pek bir söz hakkımız olmuyor . Ehliyetsiz sürücü gibiyiz . ne olsa bize patlıyor.

[MENTION=7932]Serdar Özkan[/MENTION]

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri