AwesomenessTV Affiliate 1

Utanmaz adamlar hesabımda tek bir uyarı yok hala içeriğin sizin olduğunu gösteren kanıt gönderin diyolar ulan sana mı kaldı içerik kontrolü youtube un sistemi dururken

Utanmaz adamlar hesabımda tek bir uyarı yok hala içeriğin sizin olduğunu gösteren kanıt gönderin diyolar ulan sana mı kaldı içerik kontrolü youtube un sistemi dururken

bu kanıt işi varsa yandık resmen çöktüler paraya.Hazirandan beri ödeme alamıyorum.. Bu kadar adilik olmaz. :mad:

bu kanıt işi varsa yandık resmen çöktüler paraya.Hazirandan beri ödeme alamıyorum.. Bu kadar adilik olmaz. :mad:

Kanıt işi var yani bloke koyuyorlar. Ben 5 aydır bekliyorum kanıt istedikleri kanal için sonra zaten kanal kapandı gitti. Şimdi kapanan kanalın parasını bekiyorum. 3,5k+ $

Diğer kanallar zatn muamma

Canları cehenneme,zaten son bir kanalım kalmıştı ödemezlerse ödemesinler zamanında bunlardan elimi ayağımı çekmekle iyi yapmışım

---------- Spam Engelliyici 15:07 ---------- Önceki Mesaj 15:06 ----------

Kanıt işi var yani bloke koyuyorlar. Ben 5 aydır bekliyorum kanıt istedikleri kanal için sonra zaten kanal kapandı gitti. Şimdi kapanan kanalın parasını bekiyorum. 3,5k+ $

Diğer kanallar zatn muamma

Birde şunu diyorlar kanıt gönderirseniz ödemeyi düşünebiliriz:D yani olurda kazara kanıt gönderen falan olur diye yine net konuşmuyorlar belki öderiz diyorlar hırsızlar

yani son olarak tam net bılgısı olan var mı ? bu kanallara ne olacakmıs ? halareklamlar cıkıyor. sanırım bug gibi birsey olmus galiba...

---------- Spam Engelliyici 16:30 ---------- Önceki Mesaj 16:28 ----------

Hi all - Nothing has changed with your money. Don't worry! blush We have reorganized our content owner and your channel was just moved, once your channel is moved your analytics reset displaying $0.00, but it does not reset your earnings. All money earned before the move is still there. If you would like to see your earnings we can send them to you through our support system because we do not share personal information on the forums. smile

Awesomeness para kazanması kapatılan kanalları AFFILIATE 1 isimli yeni ağına taşıyor. Bunun anlamı ise şudur; ''Eğer kanallarınız bu ağ'a taşınmış ise artık bu kanallarınızdan ödeme beklemeyin ve bu kanallar hakkında bize ödeme ile ilgili sorular sormayın''

Akıllara ''Peki awesome bunu yapmak yerine neden kanalları partnerlikten atmıyor'' diye bir soru gelebilir.. ama bunun sebebini de tahmin etmek çok zor değil

1- Network'ler ağ'larına bağlı kanal sayısı ile reyting yapıyorlar, madem sözleşmesi de bitmemiş, kanalı partnerlikten atıp bu sayıyı düşürmeyelim diyorlardır.

2- Youtube bir gün Affiliate'ye taşınan bu kanallara af getirip para kazanmalarını yeniden açarsa bu kanallar başka Network'e kaçmasın diye de ortaklıkta tutuyor olabilirler.. vs.

Bende 1 telif vardı telif kalktı ,kanalı AwesomenessTV Affiliate 1 taşımış ama para kazanmalar açılıyor artık acaba ödeme alabilrmiyim bu kanaldan.
yani youtube affetti:) telif kalktıgı için para kazanmalarda açılıyor.

Kanallar Awesomeness Affiliate 1 'e tasinanlara bir haberim var.

Awesomeness TV kanallari kategorilendiriyor, bu yuzden tasiyorlar..

Analitik ve diger kazanc bilgileriniz gitti diye uzulmeyin, hepsi geri gelecek. Tum bilgileri sakliyorlar..

Bilginize,

kanallar awesomeness affiliate 1 'e tasinanlara bir haberim var.

Awesomeness tv kanallari kategorilendiriyor, bu yuzden tasiyorlar..

Analitik ve diger kazanc bilgileriniz gitti diye uzulmeyin, hepsi geri gelecek. Tum bilgileri sakliyorlar..

Bilginize,

kralsın

Bilginize,
tüm kanallarım taşınmışta para kazanmaları açılıyor hata veriyor acaba yeni diyemi başka bu sorunu yaşayan varmıı
para kazanmayı açmaya çalıştıgımda bu hatayı eriyor:
Unknown error 13 has occurred when updating the claim.

tüm kanallarım taşınmışta para kazanmaları açılıyor hata veriyor acaba yeni diyemi başka bu sorunu yaşayan varmıı
para kazanmayı açmaya çalıştıgımda bu hatayı eriyor:
Unknown error 13 has occurred when updating the claim.

aynen öyle bizdede öyle ama gelişmiş ayarlarda para kazanma açılmadan bu işlemi gerçekleştiremeyiz diyor. Para onlara mı gidiyor bize mi anlamadım.

Bilginize,

Hocam para kazanmayı açamıyoruz bu konuda bilginiz varmı?

Edit: bütün hepsini seçip monatlize all countries dedim video sayısı kadar hata verdi , birkaç saat sonra hepsi dolar yanmış.

Son düzenleme:
kanalları ordan oraya taşıyorlar kafalarına göre bişeyler yapıyorlar ama ödeme hala yok

benimki de açılmış kendiliğinden açılıyor bekleyin bir şey yapmanıza gerek yok... Konuyu pek takip edemedim ama galiba bu taşındığımız partnerlik 2. sınıf partnerlik gibi bir şey oluyor özgün olmayan kanallar için...

Taşınan kanalların birinde dolar gelmiş biri duruyo. Gelmeyen kanalda tek telif var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri