Awesome'nın Şerefsizliğine Bakın Paramı Geri Çekiyor!!!

B
  • Kullanıcı BeratResmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paranı çekmiyorlar zamanı doğru seç.

Resimdeki gibi yap bak kaç para.

vslr6.png

[MENTION=4451]BeratResmi[/MENTION]

1 keresinde uçan fil görmüştüm.Yine bu arkadaşın kafasına ulaşamadım :)

Zaman dogru kardeş ! Salak degilim o kadar 1 yildir bu isin icindeyim..

SON 30 GÜNLÜK GÖSTERİM AL !
http://u1312.hizliresim.com/1j/q/vslzg.jpg
ÇOCUK PARKI MI LAN BURASI GELMIS SALAK SALAK YORUMLAR YAPIYORSUNZ ADAMIN ASABINI BOUYORSUNUZ YAS GRUBUNUZ KAÇ SIZIN LAN ÇOLUK ÇOCUK GELMIS BU FORUMA TÖVBE SINIRDEN ELIM AYAGIM TITRIYOR .

---------- Mesaj saat 15:26:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:24:38 civarında gönderildi. ----------

ÇOCUK PARKI MI LAN BURASI ? GELMIS ZAMANA BAK DIYORSUNUZ O KADAR SALAKMIYIM BEN BILMIYORMUYUM NEYIN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ?

ÇOCUK PARKI MI LAN BURASI GELMIS SALAK SALAK YORUMLAR YAPIYORSUNZ ADAMIN ASABINI BOUYORSUNUZ YAS GRUBUNUZ KAÇ SIZIN LAN ÇOLUK ÇOCUK GELMIS BU FORUMA TÖVBE SINIRDEN ELIM AYAGIM TITRIYOR .

Bak arkadaşım, üslubuna dikkat et. İnsanlar sana burada yardımcı olmaya çalışıyorlar. Sana kimse hakaret etmedi. Tarih aralığında birisi 30 günlük birisi 60 günlük 60 günlük tarih aralığın tabiki fazla gözükecek. Az biraz düşün.

Yaş grubundan bahsetmişin ya bu konuşmaylada bu forumda kalırsan ben bu foruma girmem

Kardeş son 30 günlük parada dün 150 göstriyordu bugun 143 oldu 3 foto var ona dikkat et çeyrek yapıncada 162 gösteriyor bunmıun neyını anlamıyorsunuz kardeşim siz benımle dalga mı geçiyorsunuz ? paramın düştüğünü bilmicek kadar aptal bi insanmıyım ben ? 1 yıldır bu işin içindeyim ilk defa oluyor salakmıyım youtube kullanamıcak kadar ?

Görünüyor kim çocuk kim değil. Akıl yaşta değil kardeşim. Altını çizerek söylüyorumki suç senin değil bizimki sana yardım ediyoruz. Resimlerin bir birini tutmuyor. Üst resimlerde kanal ismi açık, alt resimde kanalı gizlemişsin.? Ne yapmaya çalışıyorsun belli bile değil. Üslubuna dikkat et biraz. Saygılı olmayanlarla bir arada olmayı kimse istemez.

---------- Mesaj saat 17:31:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:29:44 civarında gönderildi. ----------

Ayrıca ikinci resimde 30 günlük seçili ama üçüncü resimde zaman aralığı GÖRÜNMÜYOR. Nerden anlayalım? Küfürdenmi sonra ekliyorsun açık bir resmi?

Bak arkadaşım, üslubuna dikkat et. İnsanlar sana burada yardımcı olmaya çalışıyorlar. Sana kimse hakaret etmedi. Tarih aralığında birisi 30 günlük birisi 60 günlük 60 günlük tarih aralığın tabiki fazla gözükecek. Az biraz düşün.

Yaş grubundan bahsetmişin ya bu konuşmaylada bu forumda kalırsan ben bu foruma girmem

ERKAN1236
1 keresinde uçan fil görmüştüm.Yine bu arkadaşın kafasına ulaşamadım

BU NE DEMEK BİRADER ? GİRMEZSEN GİRME ÇOKTA UMRUMDAYDI

Birazdan banlanır bu atarlı arkadaş. Herkese yardım etmeyeceksiniz kardeşim. Adam başlık açmış yardım istemiş edene de hakaret ediyor..

görünüyor kim çocuk kim değil. Akıl yaşta değil kardeşim. Altını çizerek söylüyorumki suç senin değil bizimki sana yardım ediyoruz. Resimlerin bir birini tutmuyor. üst resimlerde kanal ismi açık, alt resimde kanalı gizlemişsin.? Ne yapmaya çalışıyorsun belli bile değil. üslubuna dikkat et biraz. Saygılı olmayanlarla bir arada olmayı kimse istemez.

---------- mesaj saat 17:31:05 civarında birleştirildi. ---------- ilk mesaj saat 17:29:44 civarında gönderildi. ----------

ayrıca ikinci resimde 30 günlük seçili ama üçüncü resimde zaman aralığı görünmüyor. Nerden anlayalım? Küfürdenmi sonra ekliyorsun açık bir resmi?

kardeş sinrden ne yaptigimi bilmiyorum kanal adini açik vermişim bu kadar paramin geri çeklimesinden dolayi verim kanal şifremi gel gir bak kanalima eger o kadar salak birisiysem paramin daha çekilip çekilmedigini bilmiyorsam bir daha bu foruma girmem anladin ?

Kardeş son 30 günlük parada dün 150 göstriyordu bugun 143 oldu 3 foto var ona dikkat et çeyrek yapıncada 162 gösteriyor bunmıun neyını anlamıyorsunuz kardeşim siz benımle dalga mı geçiyorsunuz ? paramın düştüğünü bilmicek kadar aptal bi insanmıyım ben ? 1 yıldır bu işin içindeyim ilk defa oluyor salakmıyım youtube kullanamıcak kadar ?

kahve değil burası çık dışarı bi hava al gel. adamlar sana yardım ediyo sen gider yapıyosun lan lun falan anladık adanılısın ezginsin bitirimsinde burası yeri değil.

3-5 doların gitti diye bi küfür etmediğin kalmış adamlara ! neyse zararın toplayıp verelim yeterki böyle yapma

ERKAN1236
1 keresinde uçan fil görmüştüm.Yine bu arkadaşın kafasına ulaşamadım

BU NE DEMEK BİRADER ? GİRMEZSEN GİRME ÇOKTA UMRUMDAYDI

Terbiyesizleşme. Ukalalıkta yapma. Emek verenlere az saygın olsun. Şuraya bak hadi hata var hadi 4 $ kaybettin. 8 lira için insan kendini rezil eder mi ayıp sana.

Sana son sözüm şu dahada sana cevap yazmam

Bir lafa bakarım lafmı diye, birde bakarım lafı söylene adam mı diye.

Selametle

kardeş sinrden ne yaptigimi bilmiyorum kanal adini açik vermişim bu kadar paramin geri çeklimesinden dolayi verim kanal şifremi gel gir bak kanalima eger o kadar salak birisiysem paramin daha çekilip çekilmedigini bilmiyorsam bir daha bu foruma girmem anladin ?

Kardeşim sana salak diyen olmadı. Kendine salak diyorsun. Ayrıca konuya üç resim eklemişsin. Üçüncü resimde sadece kazanç var... Zaman aralığı yok nerden bilelim o 30 günlük? Biz dedikten sorna küfürle 30 gün zaman aralığı görünen resim ekledin. Sence böyle iş insanlıktanmıdır? Sinire gelince benden sinirli olamazsın. Ama herşeyin bir üslubu vardır.

Birazdan banlanır bu atarlı arkadaş. Herkese yardım etmeyeceksiniz kardeşim. Adam başlık açmış yardım istemiş edene de hakaret ediyor..

Kardeşim Ban yersem yerim bu 1
yardım etmeye çalışıyor diyorsunuz hakaret ediyrsunuz bu 2
dalga geçiyrsunuz bu
paramı çekilecegını bılemıcek kadar salak değilim bu 4
sinirden kanalımın adını'da vermişim görmedim yenı fark ettim 5
sizin konuşma tarzınz nasılsa bende ona göre konusurum 6
BEN ADAM GİBİ BİR KONU AÇTIM YARDIM YERİNE KONUNUN İÇİNE SIÇTINIZ 7
BU GÖREN ADMIN BENI SUÇLU BULACKASA BANLASIN 8

ok

Bazıları kumdan evler arabalar yapması lazımken youtube'dan para kazanmaya çalışıyorlar. He deyin geçin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri