Ay Başı Sıkıntısı Ne zaman Biticek :@

C
  • Kullanıcı crazytesla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Düşüş falan olsa da halinize şükredin bence,1-2 temmuzda çok düştü diyordum 3 nde para kazanmalar gitti :mad:

Valla partnerde 2 gün geriden takip ettiğimiz için bilemeyeceğim ama. 3 Temmuz kazancı normal kazançlara göre yarı yarıya düşük. Normalde 2x kazanıyorsam 3 temmuz da x kazanmışım.

Arkadaslar efsane düsüs devam ediyor :) Düzelme belirtisi bile yok.

bende to düzeldide tbm battıkça batıyor ayın ilk haftası bir geçsin bakalım umarım düzelecek

ay sonu 14-12 di ay başı 10-9 oldu şuanda 7 hayrolsun :D

Ay sonu gelince 20-30 arası kazançlarınızı dengeleyecektir bu ay sanki biraz daha fazla gibi düşüş ama oluyor zaten hep

Hocam geçen aya göre yarı yarıya düsük geçecek ilk 12 gün ozaman. Sadece hazirana özel durummu bu ayın 12 sine kadar düzelmemesi? Diğer aylar bi kaç gün sürüp gitmisti

12 gün diye bir şey yok kim uydurduysa artık tamamen şehir efsanesi bana göre. Şu ana kadar her ayın başı en fazla 3 gün süren bir düşüş olurdu git gide normale dönerdi. Bu ay tam tersi oldu olmaya da devam ediyor sonumuz ne olacak bakalım bekleyip göreceğiz.

12 gün diye bir şey yok kim uydurduysa artık tamamen şehir efsanesi bana göre. Şu ana kadar her ayın başı en fazla 3 gün süren bir düşüş olurdu git gide normale dönerdi. Bu ay tam tersi oldu olmaya da devam ediyor sonumuz ne olacak bakalım bekleyip göreceğiz.
Yukarıda arkadas yazmıs sanırım bilgisi var ona cevaben yazmıstım :D

İnsallah youtube'a yeni reklam politikası filan gelmemistir. sürekli böyle devam ederse sıkıntılı günler geçirecez :)

Ramazanda da Türkçe çalışanlar için düşüş var.Oruç tutanların çoğu iftara kadar uyuyor malum :D
yaz aylarında olduğumuz için, internet kullanımının en az olduğu aylara girdik, bu yüzden reklam verenler reklamları çekmiş olabilir.. düzelmezse yaz sonuna kadar böyle olur diye düşünüyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri