Ayda 1500 $ iyi mi sizce ?

• Kullanıcı firarda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
1500 dolar iyi para , Allah daha çok versin , bu arada günde kaç video ekliyorsun ?

git dışarda bi işe gir 3.000tl'ye yakın veren olursa o zaman normal derim :))) güle güle kullan kardeşim

bende yeni başladm bitane kanalım var 0,02 almış bitane videom çok mutlu oldum :D

Beyler daha doğrusu yeni arkadaşlar, kazançları görüp ağzınız sulanıyor biliyorum lakin bu işi para hırsıyla yaparsanız malesef kazanamazsınız. Bu iş 10 veya 100 video yükleyip beklemek değil bu iş için resmen seo bilmeniz veya en kötüsü strateji geliştirmeniz gerekiyor bunu anlayın :)

Hocam, insallah devamini getirirsin benimde seninki kadar olmasada yakin bi kazancim var insallah darisi diger arkadaslarimizin basina :) Bide hocam kanalinin linkini PM olarak atabiirmisin? merak ettim de :D

Sitede kanal linki verilmesine izin vermiyoruz...

hocam bu ülkedeki yaklaşık 10-15 milyon memurdan çok kazandığın kesin :D

ohara yattığın yerden para kazanıyon daha iyi mi diye soruyo te allahım ya

Arkadaşlar acil yardım kanımla adsens hesabım aynı idi fakat hesaptakı youtube kanalım kapandı.Diğer kananlarımı şöyle ekledi
Reklam gösterme yetkisi verilmiş siteler
Hesabınız için yalnızca barındıran sitelerin reklam göstermesine izin verilir düzenle
Site yönetimi
YouTube
düzenle
Google Analytics entegrasyonu
Bağlı hesaplar (0)
düzenle
Tarayıcı erişimi
Tarayıcı için giriş bilgileri (0)
giriş bilgilerini düzenle
Reddedilen reklam istekleri
Reddedilen reklam isteği yok
Üçüncü taraf erişimi
YouTube
üçüncü taraf erişimini görüntüle
Oturum erişimine sahip kullanıcılar (beta)
[email protected]

Yönetici
arkı[email protected]LEMEDE

Yönetici

[email protected]LEMEDE

Yönetici

diğer hasaplarımı ekledim böyle dedi beklemede olduğuna göre kabul edilirmi

dostum beklemede demek email onayını vermediğinden yazıyor email gelmiştir o adreslere kontrol et bi

Kanalım kapandı o adrese bağı Reklam gösterme yetkisi verilmiş siteler
Hesabınız için yalnızca barındıran sitelerin reklam göstermesine izin verilir düzenle
Site yönetimi
YouTube
düzenle
Google Analytics entegrasyonu
Bağlı hesaplar (0)
düzenle
Tarayıcı erişimi
Tarayıcı için giriş bilgileri (0)
giriş bilgilerini düzenle
Reddedilen reklam istekleri
Reddedilen reklam isteği yok
Üçüncü taraf erişimi
YouTube
üçüncü taraf erişimini görüntüle
Oturum erişimine sahip kullanıcılar (beta)
[email protected]

[email protected]LEMEDE

Yönetici
[email protected]LEMEDE
bu kanallalırımı sonradan ekledim google amca böyle dedi kanallarım eklenirmi arkadaşlar lüten bu konuda bilgisi ılan bana bu nodan 0544 764 44 37ulaşır.

arkdaşlar acil yardım edin bein yutubedeki kanalımda para kazanma sekmem kapandı başka kanallarımı adsenseye nasıl eklerim

@aylmazkaya

Lütfen spam yapmayalım. Bu konu hariç 2 konuya daha aynı mesajları göndermişsiniz.

Forumu biraz gezmiş olsaydınız, forumda yer alan hiyerarşi sistemini ve size lazım olan bilgiyi zaten edinmiş olacaktınız.

Her konu altından bir cevap alarak sorun çözebileceğinizi sanıyorsanız daha çok spam yapmanız gerekir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri