Ayda 5 haneli kazanmak mümkün mü?

B
  • Kullanıcı burcu95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Zamanında değil aylık günlük bile görülüyordu 5 hane:rolleyes: işi bilenler için şu dönemler asıl kazanılacak zamanlar ,piyasada rakipleri azaldı çünkü.

bir tanıdığım youtube spamcı 3 yıldır her ay 6 hane kazanıyordu şuan tahminen 5 haneye düşmüştür.

Başka konuda yazdığım cevabı aynen buraya yapıştırıyorum :)

Spamdan 5 hane hatta 6 hane kazananlar var. (NOKTA)

Spam bitmedi ama zorlaştı. Şunu da belirtmek isterim ki spamin zorlaşmiş olmasi çogu kisinin işine gelmedi fakat belli kişilerin çoook işine geldi ve daha fazla kazanmaya başladilar.

BOL KAZANÇLAR

bi ara bu kadar kazanamayanı dövüyorduk biz burda :D aaaah ah,ne güzel günlerdi be.ytde ayda 6 hane kazanan bi dünya adam var burda.

edit : aylık adsense ödemesi konularına bakarsanız hala 5-6 hane kazananları görürsünüz.

Yeniler bilmez tabi. 300 dolar kazandığım gün oturup ağlayasım geliyordu. Ben bilgisayarı bakalım bugün kaç yüz dolar kazanmışım diye açıyordum.

Şimdilerde var mıdır bilmem ama en azından benim youtube kazancım yok artık.

Kanal kapandı diye üzülürdük, üzülecek kanalımız bile kalmadı be.

siz böyle yazdıktan sonra aklıma birkaç yöntem geldi hayırlısı bakalım :)

Aklınıza gelen yöntemleri sadece ingilizce dilinde denemeyin. Şu an tanıdığım bir çok arkadaş bu forumdanda dahil uzakdoğu dillerinde çalışıyorlar.

Aklınıza gelen yöntemleri sadece ingilizce dilinde denemeyin. Şu an tanıdığım bir çok arkadaş bu forumdanda dahil uzakdoğu dillerinde çalışıyorlar.

genelde göz önündekine çalışıyor insanlar,ing içerik çalışalım çok kazanırız diyorlar hemen.ama ben öyle dillerden para kazandım ki,bende hayret ettim ytde.bi içerik atıyorum,o içerigin izlendigi ülke,dil daha önce hiç duymadıgım şeyler.sürekli dalga geçerdim burası neresi,orada internet mi varmış arkadaş diye :)

Kazanıyordurlar da ben asıl izlenme nasıl alıyorlar onu merak ediyorum :))

bu forumu böyle başlıklar yüzünden seviyorum :D 2 senedir özgün çalışıp totalde 3 hane kazanmış biri olarak zaman zaman bırakayım artık derken ytparaya giriyorum hemen motivasyonu artırayım diye ve başarılı da oluyor :) :) inatla ısrarla patlayacak videomu bekliyorum :D

Excel dosyası hala duruyor.

Mail - Şifre - Bot - KANAL URL
Mail - Şifre - VDS (Manuel) - Kanal URL

:D

Spam olayı çok zor oldu evet ama bu iş için kafa yoranlar şu an eminim ki çok rahat.
Çünkü rakipleri neredeyse yok deneyecek kadar az.

Spam bitti diye kimse kafa yormuyor çünkü bende dahil.

Yeniler bilmez tabi. 300 dolar kazandığım gün oturup ağlayasım geliyordu. Ben bilgisayarı bakalım bugün kaç yüz dolar kazanmışım diye açıyordum.

Şimdilerde var mıdır bilmem ama en azından benim youtube kazancım yok artık.

Kanal kapandı diye üzülürdük, üzülecek kanalımız bile kalmadı be.

15 yaşımda kazanmıştım ilk paramı. Dediğiniz miktarda para gelmesi beni evin gurur kaynağı yapmıştı :) Şimdi ise hiç bir şeyin olmaması üzüyor tabi :)

2012 de tr de daha çoğu ülke değişip pk açmayı bilmezken girdim. çizgi film yüklemek bile serbestken car crash compilation videoları yükledim. spamdan hiç kazanamadım maks 1000 tl. 2013de özgüne başladım.

özgünden 50bin anca. keşke zamanı geri almanın bir yolu olsa tom jerry yüklesem :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri