Ayetel kürsi okurken bir cinni varlık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağıma doğru dönüp yatarken ayetel kürsi okuyorum 500 ü gecik bir sayıya ulaştıktan sonra daha doğrusu sayısı hakkında bir tahminim yok saymadan canım sıkılına kadar devam ediyorum tahminimce 500 ü geçmiştir diye yazdim neyse aniden yüzlerce ayaksesi ve değişik dillerde fısıldaşma tarzı bir olay gerçekleşiyor 2 tane siyah elleri birbirine gecik halde sanki kollarını birleştirmişler gibi kapşonlu uzun elbiseli varliklar onlara bakınca bulanık görme etrafın sallanması ardından tamamiyle çıplak vücudu yara bere icinde tüysüz sağ gözü küçük sol gözü irice bir varlık değişik bir dilde konuşmasına rağmen anlıyorum fakat ben normal konuşuyorum yeter senin yüzünden bu hale geldim dediğini hatırlıyorum vücudu yanmış haldeydi yorganı üstüme örtüp ihlas süresi okumak istedim örtüyü kaldırıp saldırmaya çalıştı fakat zarar veremedi bu süreler ile bana işlemez gibisinden bir cümle kurdu tam hatırlamıyorum salavat getirince kendini geri attı salavat bitince üzerime gelirken tekrar salavat başlayıp gelmesini engellemek icin elimi kaldırdığımda gözüne girdi ve küçük olan gözü cıktı çığlık attığında o 2 tane kapşonlular fısıldaşmaya başladı ve alıp götürdüler götürülürken hesabını vereceksin dedi fakat konuşmaları başka dildeydi sanki arapça osmanlıca ibranice karışımı gibi lütfen beni bilgi ışığınız ile aydınlatın...

Okadar ayetel kürsiye dağ dayanmaz bana nasıl böyle bir saldırı olabilir ?

Kalkarken ise 6 defa uyandım arka arkaya tamamen kalktıgımda ise duama devam ediyordum

Anlattıklarım kesinlik rüya değildir ve gerçektir
bazen duayı yanlıs okuyoruz o korku ve heyecanla yada okudugmuzu sanıyoruz.. garıp olaylar benımde basıma cok gelmıstır..
dualar var vs .
bır hocayla konusun anlatın.
cubbelı ahmet hocaya ulasmaya calısın.
defne yapragı ıle ılgılı arastırma yapın

Bilgi sahibi olan birinin dediklerine göre her ayet okurken etrafımızdaki cinleri, seytanları öldürüyormusuz. Belki buda güçlü enerjideki varlık ölmek istemedi ve direndi peki 500 de öyleyse 1000 lerdeki varlık nasıldır acaba.

Öncelikle burada ne yazarsanız yazın hocam, bir yaratıcıya inanmayanları bunu gördüğünüze inandıramazsınız. Riskli işler hocam, öldürmek değil de kızdırmak diyebilirsiniz. Anlattıklarınıza göre kızdırmışsınız zaten. Ayrıca 500 Ayetel kürsinin 3-4 katını okuyanlar var. Yani gelen yine cindir gene cin olacaktır.

Bilgi sahibi dediğin kişi cinlerinde yiyen içen evlenen varlıklar olduğunu biliyor mu? bizim ailemizden birini öldürseler öylece otururmuyuz? okuduğumuz duada cinler ölüyor diye birşey yok. Ayrıca '' Cinler Şeytanlar derken? Şeytan zaten cindir.

Son düzenleme:
Bilgi sahibi olan birinin dediklerine göre her ayet okurken etrafımızdaki cinleri, seytanları öldürüyormusuz. Belki buda güçlü enerjideki varlık ölmek istemedi ve direndi peki 500 de öyleyse 1000 lerdeki varlık nasıldır acaba.

Herşeyin bir limiti var tavsiyem siz limitlerinizi zorlamayın.Peygamber efendimiz bile cinlerle baş edemediği için Hz.Ali'ye tılsımlı daire içinde kalması yönünde emir verdi.Hz.Süleyman dışında hiçbir insani varlık onlara söz geçiremedi geçiremezde.Allah'ın gücü ve kudreti sonsuzdur.Yapmanız gereken abdestli uyuyup La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim “Bütün güç ve kuvvet, yalnızca en Yüce ve en Büyük olan Allah’ın (c.c.) yardımıyla elde edilir.” demektir.

Muavvizat adı verilen sureleri okumalısın.
İhlas, Felak ve Nas sureleri.

Ben evden cıkıyorum zaten tekim :D içime bir ürperti girdi :D

onları görerken girmedi de şimdi mi girdi hocam :D

rüya da gördün değil mi? rüya değil demişsin 6 kere neden uyandınız veya rüya ile gerçeği ayırt ettiğinize emin misiniz bana da olur bazen rüya gördüğüm şeyi gerçekte yapmışım gibi gelir

Geçmiş olsun.
Kafanızı bu konulardan biraz arındırın, bilinçaltınızı belliki çok yormuşsunuz.herkesin psikolojisi fizyolojisi kısacası bünyesi birbirine eşit değil..biraz dünya işlerine merak sarın kafanızı rahatlatın vücudunuzu dinlendirin.psikolog (eğer gitmeyi düşünüyorsanız şayet)ilaç milaç böyle şeyleri boşverin ben psikoloğa gidip o ilaçları kullanıpda kendini toparlayanı sağlığına kavuşanı daha görmedim duymadım rastlamadım.Kısacası kendinizi kendiniz tedavi etmeye çalışın.Hayatta bolşans..

Psikolojinde sorun olabilir diyoruz adam 2 üniv bitirdim diyor:) üniv bitirenlere psikolojik rahatsızlıklardan muaftır belgesi veriliyormuş herhalde haberim yoktu.

arapça bir sureyi duayı 500 defa anlamadan okumak normal bir şey değil.
bu safsataları aklına sokan kişilerden ve fikirlerinden uzaklaş. Sapiens isimli kitabı acilen oku.
İnançlı bir kişi olmana saygılıyım, ben de inançlıyım ama dünya'da Allah'ın hükmü ile dalga geçen safsatacıları ve dini peynir gibi, şarap gibi yıllandırıp şeklini değiştirmeye çalışanları dinleme.
En iyisi yatarken "Allah'ım benim sağlığımı mutluluğumu koru rahat uyuyup uyanmamı sağla" de yat.
Ayrıca, geç yatıyorsan, normal beslenmiyorsan ve güzel şeyler yaşayıp, dinleyip, görüp, okuyup, kendini geliştirmiyorsan aynı sureyi, duayı yüzlerce kez okumanın sana niye faydası olsun. Bu nasıl bir düzen tasarım algısıdır anlamıyorum. Tüm kainatın yaratıcısı senin aciz bir şekilde yüzlerce kez aynı şeyleri tekrar edip böyle saçma halüsinasyonlara maruz kalmanı neden istesin? Bunları düşün ve rahatlamaya çalış. Allah kullarını kendileri istemedikçe bu kadar kötü şekillerde sınamaz, onlara bela vermez, onları üzmez. Ben bir sıkıntı çektiğimde Allah bana mutlaka yardımcı olur diyorum, ne sıkıntılar çekmişimdir emin ol, ama hiç bir zaman ruhsal sıkıntı çekmedim, çünkü Allah bana sonunda yardım eder biliyorum, Allah'ı seviyorum ve Allah da beni ve tüm kainatı yarattıklarını seviyor buna inanıyorum...

Allah Bana Yeter deyip ayetel Kürsi felak Nas oku yeter

Şeytanın Artistliği Besmele yi duyana Kadar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri