Ayın 15'i Ama Halen Tahmini Kazançlar "YOK" ?

MarshallTeach

Yasaklanmış
Arkadaşlar Ayın 15'i Bugün Halen Tahmini Kazançlar Yok..

Birde Adsenseden Baktığımda Ne Sayfa Görüntülenme Nede Tık Yazmıyor..

"Veri yok" Yazıyor..

n3495.png

valla yeni kanallarda var bi sorun ne tahmini kazanç ne, yeni açtıgım adsenseye yansımıyorda izlenim

saat kaç oldu yine baktım yok yok yok bu kadar uğraştım nisan bu işe başladım nisan kazançlarım oldu videom 300.000 yaklaştı reklam herşey çıkıyor boşa mı gitti emeklerim 6 tane kanalım kanallarla uğraştım bu nedir youtube böyle yapmaması sorumsuzluk resmen

n3k6u.jpg

Aynı durum bendede var kanalın açılma tarihi 10 nisan kanalın durumunun ne olacağı hakkında bilgim yok o yüzden video atmamaya karar verdim bu kanala tam net bilgi gelirse devam edecem acaba bug mu oldu kanalda diye düşünmeden edemiyor insan bu sorunu yazabileceğimiz yer neresi olabilir arkadaşlar

n3k6u.jpg

Aynı durum bendede var kanalın açılma tarihi 10 nisan kanalın durumunun ne olacağı hakkında bilgim yok o yüzden video atmamaya karar verdim bu kanala tam net bilgi gelirse devam edecem acaba bug mu oldu kanalda diye düşünmeden edemiyor insan bu sorunu yazabileceğimiz yer neresi olabilir arkadaşlar

hocam izlenme baktım sende benden fazla emek vermissin senin kadar olmasada ben emek verdim benim diğer kardeşlerimden emek verdi ben 18nisan bu işe girdim 1 ay oldu bunun elektrik parası o parası zaman harcadım emek harcadım

youtube analytics de kazanç kac güne bır yansıyor arkadaşlar ?

Bende 11 May 2013 ten sonrası güncellenmedi, 5. gün bu gün

Arkadaşlar, ayın 15 ile Youtube Analytics'deki tahmini kazançların hiç bir alakası yok birbirleriyle. Ayın 15'inde olması gereken Google Adsense hesabınızda bir önce ki ayın kazancının kesinleşmesidir.

Arkadaşlar Ayın 15'i Bugün Halen Tahmini Kazançlar Yok..

Birde Adsenseden Baktığımda Ne Sayfa Görüntülenme Nede Tık Yazmıyor..

"Veri yok" Yazıyor..

n3495.png

Kesinlikle youtube analytics i dikkate alma veriler güncel değil. Mesela benim adsensede 20 dolar varsa youtube ta 4 6 dolar gösteriyor.

Kesinlikle youtube analytics i dikkate alma veriler güncel değil. Mesela benim adsensede 20 dolar varsa youtube ta 4 6 dolar gösteriyor.

krdeş şimdi bnm bu kanalları adsenseye bağladımda adsenseye bakıyorum hiçbirşey göstermiyor sadece "veri yok" yazıyor. analytics'den bakıyorum "YOK" YAZIYOR anlamadım bi türlü boşunamı gidiyor izlenmeler

krdeş şimdi bnm bu kanalları adsenseye bağladımda adsenseye bakıyorum hiçbirşey göstermiyor sadece "veri yok" yazıyor. analytics'den bakıyorum "YOK" YAZIYOR anlamadım bi türlü boşunamı gidiyor izlenmeler

adsensede gözükmesi lazım gözükmüyorsa sorun var demektir yada kanal izlenme almamıştır.

adsensede gözükmesi lazım gözükmüyorsa sorun var demektir yada kanal izlenme almamıştır.

hocam kanalları yeni açtım 3 haftadır felan war 1 tanesi 20 k izlenme aldı belki şuan 25 k dır bir diğeri 37 k izlenme almış buda 5.500 k izlenme almış hepside kazanma yok yazıyor bide adsensede gözükmüyor adsenseyede kanalları bağlamışım yani sorun nedir anlamadım

hocam kanalları yeni açtım 3 haftadır felan war 1 tanesi 20 k izlenme aldı belki şuan 25 k dır bir diğeri 37 k izlenme almış buda 5.500 k izlenme almış hepside kazanma yok yazıyor bide adsensede gözükmüyor adsenseyede kanalları bağlamışım yani sorun nedir anlamadım

Kanal yeniyse ilk başlarda olur böyle şeyler bende yeni kanal açtım kanal açalı 2 hafta oldu aynı şey. biraz sabret sorun çözülür.

benim kanalımı 20 nisanda para kazanmayı etkinleştirdim,youtube analyticte doğru düzgün veri yok ayrıca adsenseye girdiğimde tüm zamanların raporunu göster dediğimde 10 mayısın öncesini göstermiyor sanki kanalı 10 mayısta açtım.bugun 26. gün olmuş halen düzelmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri