Ayla Trailer

Efsane olmuş olmuş piyasadaki boktan boktan milleti güldürmek için terbiyesizliğin dibine vuran filmlerden sonra böyle kaliteli içerikli filmleri çıkması güzel

Şöyle filmler yapılsa keşke hep, sürekli komedi filmi yapılıyor

Oyuncu kadrosu güzel , çekimler kaliteli bir aksilik olmazsa sinema'da izlerim.

Şöyle filmler yapılsa keşke hep, sürekli komedi filmi yapılıyor

Komedi filmlerin en kötü gişesi bile zarar etmiyor o yüzden komedi yapıyorlar.Ticari yani.

Oyuncu kadrosu güzel , çekimler kaliteli bir aksilik olmazsa sinema'da izlerim.

Komedi filmlerin en kötü gişesi bile zarar etmiyor o yüzden komedi yapıyorlar.Ticari düşünce yani.

aynen farkındayım onun zatende hiç zihniyet yok bu ülkede ne aksiyon ne bilim kurgu.

Belgeselini her izlediğimde gözlerim doluyor, ilk fragmanda duygu pek geçmedi ama 2. fragman güzel, umarım filmde de belgeseldeki kadar etkilenebilirim, Ertuğrul firkateyn'inin filmide güzeldi, bu tarz filmler çoğalmalı Vefalı Delikanlı Türkü tüm cihan görmeli bilmeli, Yalan tarihle zaten bizi yaratuk gibi göstermeye pek meraklılar lanet olası fedaraller.

Giden arkadaşlarımız var mı?
Ben henüz gidemedim.

Giden arkadaşlarımız var mı?
Ben henüz gidemedim.

Filme ilk gün gittim, gerçekten çok kaliteli. Mutlaka gitmenizi öneririm pişman olmaz hatta hikaye "baba-kız" üzerinden işlendiği için bir erkek olarak erkek pencerisinden baktığım için daha da bir duygulanıp kendimi zor tuttuğum bir film oldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri